Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba ben de 26 Mayısta transfer oldum. Ama çok dinlenemedim. Çalışıyorum. Bazen göbek bölgemde batmalar hissediyorum. O yüzden biraz korktum. Aynı şekilde olan var mı acaba?
Benim göbek kısmımda iğnelerden dolayı dokunduğumda ağrı oluyor bir de pantolon kemer kısmı denk gelirse ağrı oluyor acaba öyle birşey mi ki

Kızlar iç camasirimda sütlü kahve şeklinde biraz akıntı olmuş ama tuvaletimi yapıp kendimi sildiğimde bir şey yoktu. Bu saat olunca Dr da arayamadım. Sizin dediğiniz kanama böyle sütlü kahve şeklinde mi

Böyle bir şey yaşamadım ama yaşayan çok varmış kaçıncı gündesiniz transfer sonrası

Ay pardon canım direkt taze gibi cevapladım aynen valla transfer öncesi dert sonrası dert gebeliği dert Allah güzel dertler versin
Anladım şeker zaten taze olmadı hayırlısı buymuş demekki adet olunca başladık işte bu gruptan dört kişiyiz şu an takibimde olan Sizin pozitif haberleriniz kese görmeleriniz kalp atışlarınız bizi çoook mutlu etti darısı da bizlerin başına dua edin olur mu hamişler

Hepiniz hep dualarımdasınız her yorumumda söylüyorum. Allah gebelerimizin kucaklarını sağlıkla doldursun. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…