- 28 Mart 2020
- 129
- 157
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.501
İnşallah canım bende öyle inanıyorum. dün çok agrım vardı bacağıma vuran bir agrı, bugün hiç agrım yok mesela gün, gün değişiyor
27 mayıs
Kızlar benim de 27 Mayısaynı gün olmuşuz bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum
amin canım inşallah hayırlısı olurKızlar benim de 27 Mayısİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
İnşallahKızlar benim de 27 Mayısİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Agrınız var mı? Nasılsınız bugünKızlar benim de 27 Mayısİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Benim göbek kısmımda iğnelerden dolayı dokunduğumda ağrı oluyor bir de pantolon kemer kısmı denk gelirse ağrı oluyor acaba öyle birşey mi kiMerhaba ben de 26 Mayısta transfer oldum. Ama çok dinlenemedim. Çalışıyorum. Bazen göbek bölgemde batmalar hissediyorum. O yüzden biraz korktum. Aynı şekilde olan var mı acaba?
Bugün ilk defa hissedilir şekilde adet sancım oldu bir iki kereAgrınız var mı? Nasılsınız bugün
İgne olduğum yerler benimde ağrıyor birde kasıklarım da hafif agrı başladı akşamdan sonraBenim göbek kısmımda iğnelerden dolayı dokunduğumda ağrı oluyor bir de pantolon kemer kısmı denk gelirse ağrı oluyor acaba öyle birşey mi ki
Aynıyızİgne olduğum yerler benimde ağrıyor birde kasıklarım da hafif agrı başladı akşamdan sonra
Böyle bir şey yaşamadım ama yaşayan çok varmış kaçıncı gündesiniz transfer sonrasıKızlar iç camasirimda sütlü kahve şeklinde biraz akıntı olmuş ama tuvaletimi yapıp kendimi sildiğimde bir şey yoktu. Bu saat olunca Dr da arayamadım. Sizin dediğiniz kanama böyle sütlü kahve şeklinde mi
İlaçları bıraktıktan 5 gün sonra başladı.Merhaba bayanlar. Sonucu negatif olanlar acaba adetiniz ne zaman basladi?
7+1iz bugün canım 1 ay oldu tam transfer olaliBöyle bir şey yaşamadım ama yaşayan çok varmış kaçıncı gündesiniz transfer sonrası
Kesin bir şey söylememişlerdi canım, söylediğin çok iyi olduSade frappe hepsini okuyamadım canım cevap oldu mu bilmiyorum ama transferden sonra bırakılıyor nar suyu sakin içme transferden sonra
Var canımKızlar betası 3 kat 3 kat artan oldumu hiç aranız da
Aynen opu günü başlıyorsun işte@FlyingHummingbird canımcım diğer gruptan arkadaştan öğrendim eğer embriyon 5.günse transferden 5 gün önce başlatıolarmış progestana, 3.günse 3 günŞu anlık bilgim bu şekilde
Canım dondurulmuş bizim de o yüzden böyle kafamız karıştı herkesin ki bambaşka bir tedavi süreciAynen opu günü başlıyorsun işte
Ay pardon canım direkt taze gibi cevapladımCanım dondurulmuş bizim de o yüzden böyle kafamız karıştı herkesin ki bambaşka bir tedavi süreci
Anladım şeker zaten taze olmadı hayırlısı buymuş demekki adet olunca başladık işte bu gruptan dört kişiyiz şu an takibimde olanAy pardon canım direkt taze gibi cevapladımaynen valla transfer öncesi dert sonrası dert gebeliği dert Allah güzel dertler versin
Hepiniz hep dualarımdasınız her yorumumda söylüyorum. Allah gebelerimizin kucaklarını sağlıkla doldursun. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. AminnAnladım şeker zaten taze olmadı hayırlısı buymuş demekki adet olunca başladık işte bu gruptan dört kişiyiz şu an takibimde olanSizin pozitif haberleriniz kese görmeleriniz kalp atışlarınız bizi çoook mutlu etti darısı da bizlerin başına dua edin olur mu hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?