- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.541
Doğru söylüyorsun canm bi kerede dış gebelik geçirdiğim için zaten ordan kaldı bu korku bide o öyle deyince elimde olmadan taktım eşimde alışmış artık sen ona bakma sizin sayfaya bi sor diyorKeyfini çıkarr kuzum daha ne yorum yapanlarla karşılaşcan kim bilirDoğum yaparsın sezeryan mi normal mi emzirirsin emziremezsin o problem yok doyuyo doymuyo ooo nelerle karşılaşcaksın Allah ın izniyle dimdik dur annesiii aslan gibi evladın olcak İnşallah
Eşin doğru diyor iyi ki eşlerimiz var da bizim kafalar gidince bu süreçte destek oluyolarDoğru söylüyorsun canm bi kerede dış gebelik geçirdiğim için zaten ordan kaldı bu korku bide o öyle deyince elimde olmadan taktım eşimde alışmış artık sen ona bakma sizin sayfaya bi sor diyor
İnşallah. Sizin netleşti miHadi bakalımm çok heyecanlı azcık kaldııı güzel haberler alcaz hayırlısıyla arka arkaya sıralandık yine
Hakkı ne anlar hemsıre sen hıx duaunme oyle bısey olamaz degerın gayet normal allah sana bagıslasınEşimde kızdı zaten hemşireye zaten zor bi süreç eşimin aklına bunu niye sokuyorsun diye
yess yani sayılır ben de bugün gittim perşembe çağırdı tekrar, muhtemelen salı 8 haziran da olucak Allahın izniyleİnşallah. Sizin netleşti mi
Aynen canım büyük ihtimal haftaya şuan daha 4 hafta 2 günlük senden inşallah sağlıcakla gebe kalır bebeğini kucağına alırsınEşin doğru diyor iyi ki eşlerimiz var da bizim kafalar gidince bu süreçte destek oluyolarkorkma inşallah ne zaman kese görceksin rahatlarsın inşallah o zaman
Sağol canm Rabbim sanada mucizeni verir inşallahHakkı ne anlar hemsıre sen hıx duaunme oyle bısey olamaz degerın gayet normal allah sana bagıslasın
Oyyy minikkk kuzuu maşallahhhAynen canım büyük ihtimal haftaya şuan daha 4 hafta 2 günlük senden inşallah sağlıcakla gebe kalır bebeğini kucağına alırsın
Benim 2 negatifim var. 2sinde de ilaçları bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde başladıMerhaba bayanlar. Sonucu negatif olanlar acaba adetiniz ne zaman basladi?
Dualarım sizlerle canm Rabbim sağlıcakla hepinize pozitifi verir inşallahOyyy minikkk kuzuu maşallahhhinşallah canımcım dua ett bizlere de
Benim 3bucuk kat arttı. İkizlerKızlar betası 3 kat 3 kat artan oldumu hiç aranız da
Transferiniz reglinizin kaçıncı günüydü peki?İlaçları bıraktıktan 5 gün sonra başladı.
Çift embriyo muydu tek miydi benim tek ama bilmiyorum bölünedebilirBenim 3bucuk kat arttı. İkizler
Hadi güzel haberlerle gelGünaydınn test vermeye gidiyorum ben sabahı zor ettim heyecandan bütün gece testler bişeyler gördümbenden erken davranan var mı bugün test yapacaklardan?
Hayırlı haberler verirsin inşallahGünaydınn test vermeye gidiyorum ben sabahı zor ettim heyecandan bütün gece testler bişeyler gördümbenden erken davranan var mı bugün test yapacaklardan?
İnşallahHadi güzel haberlerle gel
Sordun mu canım doktoruna naptın?Kızlar iç camasirimda sütlü kahve şeklinde biraz akıntı olmuş ama tuvaletimi yapıp kendimi sildiğimde bir şey yoktu. Bu saat olunca Dr da arayamadım. Sizin dediğiniz kanama böyle sütlü kahve şeklinde mi
Ay hadi inşallahİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?