- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.661
Vallahi bugün dedim ki 21 dersim vardı bana sormadan benim dersim dışımda 8 ders daha koymuşlar 29 olmuş. Üstüne bir de nöbet. Hemen kendi dedi rapor veriyorum gitmiyorsun diye ama 10 günlük rapor verirse 10+10+5seklinde almam lazım ki dönem kapansın. Ama bu sefer de Allah korusun bir şey olsa normal rapor hakkım çok azalmış olur. Heyet verir mi heyecandan onu sormayı unuttum. Ptesi rapor almaya gtcem heyet verir insSadece en fazla 45 gün oluyor onu biliyorum ama 20 günlük de verir istese. Sen heyet rica et doktorun ılımlıysa verir canım.
Bende dişhekimiyim çok riskli hastaların tükrüğüyle çalısıyoruz ama özeldeyim ben öyle bi imkanım yok maalesef. Bi sıkıntı olana kadar çalıscam mecbur.Valla canım ben devlet hastanesinde diyetisyenim ve aşı olmadım. Günlük bana 60-70 hasta geliyor üstüne servislere çıkıyoruz hastane mutfağına giriyoruz her gün. Hem çok insan görüyorum hem de çok hareketliyim. Bu şekilde anlattım doktoruma. Tek kese gördüğümüzde rapor vermeyen doktor ikiz olunca çat diye verdi heyet raporunuözel hastaneden aldım bu konuda daha esnekler sen de bi şansını dene bence Hiçbir şey bebeklerimizden önemli değil riske atmak istemedim
Sağol canm ilk defa teyze olacamAyyy hayırlı olsunn dünyanın en güzel şeyi teyzelikkk
Amin inşallah sağol canmAy ne güzel iki kuzen sağlıkla doğsun inşallah
En yakın zamanda pozitifi görürsünüz insallahBenim sonucum negatif çıktı kızlar maalesef
Devam et canım birakma kan tahlili verince TSH ina da baktır belki dozunu azaltmaya gidilebilirTiroid ilacı kullanan varmı aranızda hanımlar? Transferden sonra devam et yada bırak diye hiç bi bilgilendirme yapılmadı bende devam ediyorum ama kafama takıldı şu an inş sıkıntı olmaz
Geçenlerde eşime demiştim ki en riskliler de disciler. Milletin ağzının içine giriyor diye. İnşallah bir sorun olmaz. Herkeste sorun olmuyor. İnşallah hiçbirimiz 36 haftadan önce doğurmayızBende dişhekimiyim çok riskli hastaların tükrüğüyle çalısıyoruz ama özeldeyim ben öyle bi imkanım yok maalesef. Bi sıkıntı olana kadar çalıscam mecbur.
Acil durumlar için rapor hakkım kalsın istiyorum dersen yardımcı olur ya vermezse de en kötü ihtimal eğer idarecin kabul ediyorsa 5+5+5+2 al daha az gider hakkın.Vallahi bugün dedim ki 21 dersim vardı bana sormadan benim dersim dışımda 8 ders daha koymuşlar 29 olmuş. Üstüne bir de nöbet. Hemen kendi dedi rapor veriyorum gitmiyorsun diye ama 10 günlük rapor verirse 10+10+5seklinde almam lazım ki dönem kapansın. Ama bu sefer de Allah korusun bir şey olsa normal rapor hakkım çok azalmış olur. Heyet verir mi heyecandan onu sormayı unuttum. Ptesi rapor almaya gtcem heyet verir ins
Aynen maalesef. Allah saglıklı çocuklar saglıklı koronasız bi hamilelik süreci nasip etsin inşallah hepimizeGeçenlerde eşime demiştim ki en riskliler de disciler. Milletin ağzının içine giriyor diye. İnşallah bir sorun olmaz. Herkeste sorun olmuyor. İnşallah hiçbirimiz 36 haftadan önce doğurmayızmerakliblog
Hadi ya en kötüsü de o gerçekten. İdarecinle konuş bari hasta sayısını düşürsün belki öyle daha az riskli olurBende dişhekimiyim çok riskli hastaların tükrüğüyle çalısıyoruz ama özeldeyim ben öyle bi imkanım yok maalesef. Bi sıkıntı olana kadar çalıscam mecbur.
Amin Allah hepimizin yüzüne baktın. Tosbikleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnGeçenlerde eşime demiştim ki en riskliler de disciler. Milletin ağzının içine giriyor diye. İnşallah bir sorun olmaz. Herkeste sorun olmuyor. İnşallah hiçbirimiz 36 haftadan önce doğurmayızmerakliblog
Aynen. Kendi dedi rapor hemen veriyim diye. Belki heyet de verir ptesi belli olur inşallahAcil durumlar için rapor hakkım kalsın istiyorum dersen yardımcı olur ya vermezse de en kötü ihtimal eğer idarecin kabul ediyorsa 5+5+5+2 al daha az gider hakkın.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah canımOlmadı benim kızlar 9 çıkmış ama negatif burdan yükselmez artık
İnşallah hallolur sen de rahatlarsın canımAynen. Kendi dedi rapor hemen veriyim diye. Belki heyet de verir ptesi belli olur inşallah
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişleri inşallah canım benim.Kızlar keseleri gördük 5 mm ikiside tutmuşdarısı bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Kalp atışı için haftaya cuma gidicem
Tebrik ederim 🏵🏵 bende aynı müjdeyi transferden önce aldım, kardeşim benden 12 gün once doğum yapacak nasipseKızlar bu gün bi mutlu haber daha aldım meğer kız kardeşimle aynı anda hamile kalmışız tabi onun normal teyze oluyormuşum
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk sanki değil mi?24 mayıs. .. Kan değerleriniz nasıldı sizin?Yaa çok tatlısınız ikiniz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❣❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?