Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sadece en fazla 45 gün oluyor onu biliyorum ama 20 günlük de verir istese. Sen heyet rica et doktorun ılımlıysa verir canım.
Vallahi bugün dedim ki 21 dersim vardı bana sormadan benim dersim dışımda 8 ders daha koymuşlar 29 olmuş. Üstüne bir de nöbet. Hemen kendi dedi rapor veriyorum gitmiyorsun diye ama 10 günlük rapor verirse 10+10+5seklinde almam lazım ki dönem kapansın. Ama bu sefer de Allah korusun bir şey olsa normal rapor hakkım çok azalmış olur. Heyet verir mi heyecandan onu sormayı unuttum. Ptesi rapor almaya gtcem heyet verir ins

Bende dişhekimiyim çok riskli hastaların tükrüğüyle çalısıyoruz ama özeldeyim ben öyle bi imkanım yok maalesef. Bi sıkıntı olana kadar çalıscam mecbur.

Bende dişhekimiyim çok riskli hastaların tükrüğüyle çalısıyoruz ama özeldeyim ben öyle bi imkanım yok maalesef. Bi sıkıntı olana kadar çalıscam mecbur.
Geçenlerde eşime demiştim ki en riskliler de disciler. Milletin ağzının içine giriyor diye. İnşallah bir sorun olmaz. Herkeste sorun olmuyor. İnşallah hiçbirimiz 36 haftadan önce doğurmayız merakliblog

Acil durumlar için rapor hakkım kalsın istiyorum dersen yardımcı olur ya vermezse de en kötü ihtimal eğer idarecin kabul ediyorsa 5+5+5+2 al daha az gider hakkın.

Aynen maalesef. Allah saglıklı çocuklar saglıklı koronasız bi hamilelik süreci nasip etsin inşallah hepimize

Hadi ya en kötüsü de o gerçekten. İdarecinle konuş bari hasta sayısını düşürsün belki öyle daha az riskli olur Allah sıkıntı vermesin

Amin Allah hepimizin yüzüne baktın. Tosbikleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnn

Kızlar bu gün bi mutlu haber daha aldım meğer kız kardeşimle aynı anda hamile kalmışız tabi onun normal teyze oluyormuşum
Tebrik ederim 🏵🏵 bende aynı müjdeyi transferden önce aldım, kardeşim benden 12 gün once doğum yapacak nasipse birlikte büyütecegiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…