- 9 Temmuz 2013
- 907
- 987
- 323
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.621
Üzüldüm canımBenim sonucum negatif çıktı kızlar maalesef
Cok uzuldum canımBenim sonucum negatif çıktı kızlar maalesef
cumartesi günü 10 gün o gün vericem kan testiniAmin canım. Sen ne zaman test vereceksin?
Günde max 2 kez parol içebilirsin dedi, içtim ben şimdiKuzum 2 gündür benimde aşırı baş ağrım var migren gibi, estrofem in yaptığını düşünüyorum bir kaç kişiden daha duymuştum olabilirAğrı kesici almiim diye , migren taşı diye mentollü bir taş var onu sürüyorum şakaklara biraz hafifletiyor
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVallahi kanama alanı yok eski kan dedi. İlaçları iğne olanı 3 gün kesti diğerini ben diyene kadar içme dedi. Bebekler iyi dedi. Biraz daha büyümüşler ya 4 gün önceye göre
Allah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah canımBenim sonucum negatif çıktı kızlar maalesef
1 tane 6.gün blast var canım ama bilmiyorum neden olmadığını 2 tane 5.gün blast embriyoydu çok şaşırdım negatife hayırlısı diyorum çok üzgünümCok uzuldum canımya donmusun varmı
Amin canım çok teşekkürlerAllah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah canım
Az kalmış hadi inşallah güzel haberler alirsincumartesi günü 10 gün o gün vericem kan testini
Amin canım ama belli ki ikiz gebelik zor geçecekMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İyi bari ya dinlenirsin. Bana da rapor vermeyen dr ikiz olduğunu öğrenince heyet raporunu verdi 15.haftaya kadar evdeyimAmin canım ama belli ki ikiz gebelik zor geçecek36 haftadan önce dogmasinlar da inşallah. Yatarım artık yapacak bir şey yok. Drum bugün okula gitme ben sana dönemi kapattircam dedi
Cok uzgunum canım neler yasadıgını hıssettıgını cok ıyı anlıyorum bende cok uzgunum benımde aynı yukselmedı dgerım 5aakalıtelı dendı ama yok nden boyle oldu anlamıyorum donmusun var sukurkı benım en bastan baslanacak1 tane 6.gün blast var canım ama bilmiyorum neden olmadığını 2 tane 5.gün blast embriyoydu çok şaşırdım negatife hayırlısı diyorum çok üzgünüm
Rahim kalinliginiz iyi mi ydi ? Genetik yapmis miydiniz ? Rabbim en kisa zamanda nasip etsin kucağınızi doldursun1 tane 6.gün blast var canım ama bilmiyorum neden olmadığını 2 tane 5.gün blast embriyoydu çok şaşırdım negatife hayırlısı diyorum çok üzgünüm
Sizin bugun tekrar testiniz var miydi ?Cok uzgunum canım neler yasadıgını hıssettıgını cok ıyı anlıyorum bende cok uzgunum benımde aynı yukselmedı dgerım 5aakalıtelı dendı ama yok nden boyle oldu anlamıyorum donmusun var sukurkı benım en bastan baslanacak
Var canım aksam ıns 7gbı verecegımSizin bugun tekrar testiniz var miydi ?
Okullar 2 temmuza kadar açık diyorlar, nasıl olacak bilmiyorumAmin canım ama belli ki ikiz gebelik zor geçecek36 haftadan önce dogmasinlar da inşallah. Yatarım artık yapacak bir şey yok. Drum bugün okula gitme ben sana dönemi kapattircam dedi
Dondurulmuşunuz var iyi ki kendinizi tekrar hazır hissettiğinizde o kalan embriyoyu denersiniz belki de asıl o tutunacak size... sizin sorun neydi acaba? Bir se kalitelerini biliyor musunuz? Belki o 5. Gün olan daha kalitelidir1 tane 6.gün blast var canım ama bilmiyorum neden olmadığını 2 tane 5.gün blast embriyoydu çok şaşırdım negatife hayırlısı diyorum çok üzgünüm
Aynen öyle yapıyorum bendetrioit ilacını aç karnına alın ve mümkünse 1 saat kahvaltı yapmayın daha etkili oluyor öyle
20 günlük heyet raporu oluyor mu canım? Direkt onu istesemİyi bari ya dinlenirsin. Bana da rapor vermeyen dr ikiz olduğunu öğrenince heyet raporunu verdi 15.haftaya kadar evdeyim32den sonra doğumdan korkmayın diyorlarmış ya sıkıntı olmuyormuş. Sağlıkla kucaklarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?