Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Anlıyorum canım. Evde kendine meşguliyetler bulmaya çalış yapabildiğin kadarıyla. Çalışmak da kolay değil benim bir mesleğim var ama çok stresli ciddi sorumluluklar alıyoruz. Sürekli insanların dertlerini sıkıntılarını yüklenip çözmeye çalışıyoruz. İnsanları düştükleri kötü durumlardan kurtarmaya çalışıyoruz. Adaletin A’sının olmadığı bir ülkede insanlar için adalet mücadelesi veriyoruz. Bazen düşünüyorum acaba evde olsaydım daha mı iyi olurdu stresli bir işim olduğu için mi çocuk sahibi olamıyorum vücudum bundan çok mu etkileniyor vs diye. Ama bunun için işimi bırakamam başka bir iş de yapamam. İnsan bir şekilde kendisini şartlarına uyumlu hale getirmeli aksi takdirde herşey zorlaşıyor. Herşey olacağına varır deyip hayırlısınj dilemekten başka yapabilecek pek de bişey yok. Ne zaman istersen özelden de yazabilirsin

inşallah cnm bn hiç test yapmadım cuma kan vereceğim saglık ocagında inşallah tutunur bebişlerimiz

ikiser gün arayla verdiyseniz kanı güzel yükselmiş aslında erken öğrenmişsiniz sadece

merhaba cnm bende 28 mayısta transfer oldum aynı belirtiler var inşallah tutunmuşlardır

Cok uzuldum canım sureklı konusmadıgımızdan gözden kacırmısım sonucunuzu sanırım varmı donmusunuz ne kalıtedeydı embrıyo tazemıydı tek mıydı
İyi kaliteydi tek transferdi ama nasip artık, yurtdışındayım kolay kolay çifti önermiyorlar biz de eşimle risk alamadık çünkü çoğul gebeliklerde çok komplikasyon oluyor demişti doktor ve tek embryo ile çift embryo arasında sadece %5 daha fazla şans olduğunu söylemişti.
3. Denemem olduğu için maalesef geride embryo kalmadı opu'yu da eylül-ekim gibi düşünüyorum yazı bari rahat geçireyim. Son 7 ayda 3 deneme yaptım biri 7 haftalık düşük, biri negatif, biri kimyasal oldu artık bedenim ve ruhum kaldırmıyor şuanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…