- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.881
Diyarbakır memorial dicle/ uğur değerPozitif gören kızlar hangi merkezlerde yaptırdınız doktorlarınız iyi mi ben yeni bir merkez arayışındayımda bana öneride bulunursanız çok sevinirim
Aynen pozitif çıktıktan sonra da ilk üç ay yasaklıyoruz dedi hemşire benim çoğul diye senin hep riskli dedi. Karı koca depresyondayızSonuç alana kadar mı? Teşekkür ederim
Tamam canım cok teşekkürler tavsıyelerın ıcın burası sayesınde cok guzel ınsanlar tanıdım ıyıkı yollarımız kesıstıAynen kızlar en doğrusu dr umuza güvenip doğru ilaçları kullanmak geri kalanlar gerçek değil
Hangı sehırde canımHatay’da oturuyorum canım ama ankarada yaptırdık
Yaaa ben araştırayım çok sağol canım
Ankarada hangı merkez canımHangı sehırde canım
Hangı merkez cnmHatay’da oturuyorum canım ama ankarada yaptırdık
Centrum klinik canımHangı sehırde canım
Anladım canımCentrum klinik canım
Anlıyorum canım. Evde kendine meşguliyetler bulmaya çalış yapabildiğin kadarıyla. Çalışmak da kolay değil benim bir mesleğim var ama çok stresli ciddi sorumluluklar alıyoruz. Sürekli insanların dertlerini sıkıntılarını yüklenip çözmeye çalışıyoruz. İnsanları düştükleri kötü durumlardan kurtarmaya çalışıyoruz. Adaletin A’sının olmadığı bir ülkede insanlar için adalet mücadelesi veriyoruz. Bazen düşünüyorum acaba evde olsaydım daha mı iyi olurdu stresli bir işim olduğu için mi çocuk sahibi olamıyorum vücudum bundan çok mu etkileniyor vs diye. Ama bunun için işimi bırakamam başka bir iş de yapamam. İnsan bir şekilde kendisini şartlarına uyumlu hale getirmeli aksi takdirde herşey zorlaşıyor. Herşey olacağına varır deyip hayırlısınj dilemekten başka yapabilecek pek de bişey yok. Ne zaman istersen özelden de yazabilirsinSen şanslısın canım ne guzel bi meslegın bir işin mesguliyetin var ben hep evdeyım bı ısım keske benımde olsaydı belkı dha kolay olurdu bu sürec benım ıcın tabıkı cook buyuk nımet insanın ozgurce herseyı ypması gezmesı birgun vaktın olursa ıns özelden yazarım konusmak ıstersen
Normal canım hepimizde aynı etkiyi yaptıBu cetrotide iğnesi beni hiç rahat ettirmedi ya şişlik ağrı kıpırdarken bile ağrı var
inşallah inşallahAynısı bende var cnm 7 gunum sol bcgmda agrı gergınlık cozemedım içeride hummalı çalışma var
inşallah cnm bn hiç test yapmadım cuma kan vereceğim saglık ocagında inşallah tutunur bebişlerimiz27 mayısta transfer oldum arara kasıklarım ağrıyor onun dışında bir agrım yok test yaptım dün kaset testlerden negatif çıktı ama sonradan silik bireyler belirdi. Artık yapmamaya karar verdim, kan testi gününe kadar rabbim yardımcımız olsun, inşallah tutunur lar
Rica ederim canım, senin için en hayırlısı olsun, en kısa zamanda Allah kucağını doldursun inşallahHatay’da oturuyorum canım ama ankarada yaptırdık
ikiser gün arayla verdiyseniz kanı güzel yükselmiş aslında erken öğrenmişsiniz sadeceKaçıncı gün degerin bu?
Benim de değerlerim 5.7 11.8 ve bugünde 30 oldu umudum yok ama doktor cuma günü tekrar test yaptır artarsa randevu verelim dedi.Bu kadar düşük değerlerle nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı
merhaba cnm bende 28 mayısta transfer oldum aynı belirtiler var inşallah tutunmuşlardırMerhaba herkese, ben de 26 Mayıs’ta transfer oldum 6 Haziran’da test yaptıracağım. 3. Denemem, eşimde translokasyon var, 5. Gün embriyosu. Kasık ağrısı, ara ara tansiyon düşüklüğü ve baş ağrım oluyo sık sık ama bunlar birer belirti mi yoksa ilaçlardan mı bilemiyorum tabi ki. Ama içimden bir ses bu sefer oldu diyor, umarım yanılmam
dışarda bekledi eşim sinir oldu zaten o mevzuya sacma sapan bir sistemi vardı hastaneninTransfer olan arkadaşlar transfere esiniz de girdi mi çok merak ediyorum yoksa dışarda mı beklediler ?
İstirahat icin bize tahsis edilen odada bekledi. Transferi ameliyathanede yapiyorlar, keske girebilseydi ama mumkun degilmisTransfer olan arkadaşlar transfere esiniz de girdi mi çok merak ediyorum yoksa dışarda mı beklediler ?
İyi kaliteydi tek transferdi ama nasip artık, yurtdışındayım kolay kolay çifti önermiyorlar biz de eşimle risk alamadık çünkü çoğul gebeliklerde çok komplikasyon oluyor demişti doktor ve tek embryo ile çift embryo arasında sadece %5 daha fazla şans olduğunu söylemişti.Cok uzuldum canım sureklı konusmadıgımızdan gözden kacırmısım sonucunuzu sanırım varmı donmusunuz ne kalıtedeydı embrıyo tazemıydı tek mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?