Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar sanki adet olacak gibi çok duygusallım hep aglıyasım geliyor. Sizdede öyle mi?
Bende de bi ilgi bekleme, sevilme isteği duygusallık var dün çıktı bu da hayırlısı diyorum
Kızlar test yaptım 2. Çizgi çıktı şükür rabbime. 7 gün
Canımm tebrik ederim çok sevindim seninle transfer günlerimiz aynıydı sanırım darısı başımıza inşallah

İnşallah canım pazartesi kan vericem inşallah çıkar. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin

28 mayıs 5.7
31 mayıs 11.8
2 haziran 30
5. Gün embriyosu transfer edildi 25 mayıs 10. Günümdü çok az gibi geliyor bu değerler 5. Gün embriyosu için
Aslında iki katının da üstüne çıkmış hep ama senin de aynı benim gibi. 13.gün değerin 5.7 değil mi? Benimki de 9 ama günü için çokdüşük değerler bunlar

Tesekkür ederim canım ıns hamıle haberımızı verırız bu sefer bırbırımıze

Cok üzüldum canım sıfırdan baslamak daha bı zor benımde 7yıl ıcınde 6tup bebek 4asılama yaptırdım cok yorucu sürecler benımde dusuk olsun bakalım doktor ne dıyecek ıns cok ara vermez hemen baslayalım derse baslamayı dusunuyorm

Bugün hiçbir belirtim yok. Dun kasik ağrısı bel bacak ağrısı vardı uyandigimdan beri birşey hissetmiyorum. Siz nasılsınız
Bende dün öyleydim, bugün ara ara kasıklarımda hafif ağrılarım oluyo bacak ağrımda var adet olurken de böyle ağrılarım oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…