- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.901
28 mayıs 5.7ikiser gün arayla verdiyseniz kanı güzel yükselmiş aslında erken öğrenmişsiniz sadece
Hayırlı olsunKızlar test yaptım 2. Çizgi çıktı şükür rabbime. 7 gün
Çok sevindim inşallah kandada çok güzel bir değer ile karşılaşırsınızKızlar test yaptım 2. Çizgi çıktı şükür rabbime. 7 gün
Bende de bi ilgi bekleme, sevilme isteği duygusallık varKızlar sanki adet olacak gibi çok duygusallım hep aglıyasım geliyor. Sizdede öyle mi?
Canımm tebrik ederim çok sevindimKızlar test yaptım 2. Çizgi çıktı şükür rabbime. 7 gün
İnşallah canım pazartesi kan vericem inşallah çıkar. Rabbim hepimizin duasını kabul etsinBende de bi ilgi bekleme, sevilme isteği duygusallık vardün çıktı bu da hayırlısı diyorum
Canımm tebrik ederim çok sevindimseninle transfer günlerimiz aynıydı sanırım darısı başımıza inşallah
İnşallahÇok sevindim inşallah kandada çok güzel bir değer ile karşılaşırsınız
Sağol canımHayırlı olsun
Aslında iki katının da üstüne çıkmış hep ama senin de aynı benim gibi. 13.gün değerin 5.7 değil mi? Benimki de 9 ama günü için çokdüşük değerler bunlar28 mayıs 5.7
31 mayıs 11.8
2 haziran 30
5. Gün embriyosu transfer edildi 25 mayıs 10. Günümdü çok az gibi geliyor bu değerler 5. Gün embriyosu için
Yabancı kaynaklarda hiç sıkıntı olmayacağını, hatta spermin rahmi uyararak embriyoyu kabul etme ihtimalini arttırdığını yazmışlar hepAynen pozitif çıktıktan sonra da ilk üç ay yasaklıyoruz dedi hemşire benim çoğul diye senin hep riskli dedi. Karı koca depresyondayız
Bende de öyle. Herşeye ağlıyorum sonra buna da ağlanır mı puu diye kendime kızıyorumKızlar sanki adet olacak gibi çok duygusallım hep aglıyasım geliyor. Sizdede öyle mi?
Tesekkür ederim canım ıns hamıle haberımızı verırız bu sefer bırbırımızeAnlıyorum canım. Evde kendine meşguliyetler bulmaya çalış yapabildiğin kadarıyla. Çalışmak da kolay değil benim bir mesleğim var ama çok stresli ciddi sorumluluklar alıyoruz. Sürekli insanların dertlerini sıkıntılarını yüklenip çözmeye çalışıyoruz. İnsanları düştükleri kötü durumlardan kurtarmaya çalışıyoruz. Adaletin A’sının olmadığı bir ülkede insanlar için adalet mücadelesi veriyoruz. Bazen düşünüyorum acaba evde olsaydım daha mı iyi olurdu stresli bir işim olduğu için mi çocuk sahibi olamıyorum vücudum bundan çok mu etkileniyor vs diye. Ama bunun için işimi bırakamam başka bir iş de yapamam. İnsan bir şekilde kendisini şartlarına uyumlu hale getirmeli aksi takdirde herşey zorlaşıyor. Herşey olacağına varır deyip hayırlısınj dilemekten başka yapabilecek pek de bişey yok. Ne zaman istersen özelden de yazabilirsin
Belirtiniz var mıydı ?İnşallah
Sağol canım
İnşalla hepimizinmerhaba cnm bende 28 mayısta transfer oldum aynı belirtiler var inşallah tutunmuşlardır
Cok üzüldum canım sıfırdan baslamak daha bı zor benımde 7yıl ıcınde 6tup bebek 4asılama yaptırdım cok yorucu sürecler benımde dusuk olsun bakalım doktor ne dıyecek ıns cok ara vermez hemen baslayalım derse baslamayı dusunuyormİyi kaliteydi tek transferdi ama nasip artık, yurtdışındayım kolay kolay çifti önermiyorlar biz de eşimle risk alamadık çünkü çoğul gebeliklerde çok komplikasyon oluyor demişti doktor ve tek embryo ile çift embryo arasında sadece %5 daha fazla şans olduğunu söylemişti.
3. Denemem olduğu için maalesef geride embryo kalmadı opu'yu da eylül-ekim gibi düşünüyorum yazı bari rahat geçireyim. Son 7 ayda 3 deneme yaptım biri 7 haftalık düşük, biri negatif, biri kimyasal oldu artık bedenim ve ruhum kaldırmıyor şuanlık.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar test yaptım 2. Çizgi çıktı şükür rabbime. 7 gün
Siz nasılsınız transferimiz aynı gündü ağrılarınız devam ediyormu?Belirtiniz var mıydı ?
5. Gün çok şiddetli bacak ve kasık agrısı oldu akşam geçti. Şimdi Ara ara kasıklarım da hafif bir sızı oluyor. Çok duygusallım ama adet olurken de hassas olurum.Belirtiniz var mıydı ?
Bugün hiçbir belirtim yok. Dun kasik ağrısı bel bacak ağrısı vardı uyandigimdan beri birşey hissetmiyorum. Siz nasılsınızSiz nasılsınız transferimiz aynı gündü ağrılarınız devam ediyormu?
Dua edin bizim için de5. Gün çok şiddetli bacak ve kasık agrısı oldu akşam geçti. Şimdi Ara ara kasıklarım da hafif bir sızı oluyor. Çok duygusallım ama adet olurken de hassas olurum.
Bende dün öyleydim, bugün ara ara kasıklarımda hafif ağrılarım oluyo bacak ağrımda var adet olurken de böyle ağrılarım oluyordu.Bugün hiçbir belirtim yok. Dun kasik ağrısı bel bacak ağrısı vardı uyandigimdan beri birşey hissetmiyorum. Siz nasılsınız
Bilemedimki. Aslında haklısınız onun da orada olması en doğal hakkı olmalıBilmem ki sormadım doktora merak ettim acaba nasıl yapılıyor diye onlarda izlese iyi olmaz miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?