- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.961
Yaa ay bendede var bas agrısı tomografı falan cekmeden nasıl anladıKızlar nörolojiden geldim . Geçmeyen baş ağrısı için kronikleşmiş migren dedi doktor endol kullanıcam birkaç gün sonra kontrole çağırdı . Şu an bu ağrıyla yaşayabilirim ama transfer sonrası ağrının şiddetleceginden ve ilaç kullanamayacağımdam korkuyorum dedim . Doktor çok rahatlattı beni merak etme hepsini kontrol altına alırız bir şey olmaz dedi . Diyeceğim o ki baş ağrınız varsa nörolojiye gitmekten çekinmeyin . Sırf beni bu alanda eş zamanlı takip eden başka bir doktorun olması hissi bile beni sakinleştirdi huzur verdi
Ayyy ne kadar güzel bir haber bu :)) Sabah sabah moralim düzeldi.. Sağlıkla gelsinler canım benim :)))@coki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmışHem ağladım hem güldüm delirdim sevinçten
@Tagatesia sen çoğul konuşmuşsun içine mi doğdu kız
L Lady Starlight canım hcg seviyelerimiz aynıydı senin de ikiz olabilir inşallah sana da müjde vereyim
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah aminn
Amin canım hepimizinki inşallahAyyy ne kadar güzel bir haber bu :)) Sabah sabah moralim düzeldi.. Sağlıkla gelsinler canım benim :)))
İnşallah olur, tutunur bebişin sağlıklaKizlarr simdi ciktim doktordan 8 haziran sali gunu transferim olucak cok mutluyumAllahin izniyle olur insallah dualarinizi bekliyorum
Canım yarım saate yakın muayene etti her türlü hareketi yaptırdı göz , ayak , el hareketleri baya bir inceledi . Şu aşamada gerek görmedi . Zaten bende başka rahatsızlıklarda var fibromiyalji , Ankilozan Spondilit vs . Hepsinden bahsettim . Kişiden kişiye değişir bence yöntemler. Ben doktoru çok sevdim alanında yetkin bir doktor . Bence de gerek yok migren olduğunu ben zaten hissediyorum .Yaa ay bendede var bas agrısı tomografı falan cekmeden nasıl anladı
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim. Sağlıkla tutunsun inşallahKizlarr simdi ciktim doktordan 8 haziran sali gunu transferim olucak cok mutluyumAllahin izniyle olur insallah dualarinizi bekliyorum
Yaa hadi bakalım heyecanlı bekleyişler başlıyorKizlarr simdi ciktim doktordan 8 haziran sali gunu transferim olucak cok mutluyumAllahin izniyle olur insallah dualarinizi bekliyorum
İlk denememde de 5 12 40 80 370 565 oldu kimyasal oldu sonra. Bunda da benzer değerler oldu işteHadi bakalım inşallah yaben de yarın tekrarlayacağım benimki pek umut vermek istemiyorum sana dedi hayırlısı bakalım..
Aminn sağolasınGözün aydın canım darısı kucağına almayaTekm embriyo muydu?
Böyle yükselirken niye kimyasal olur ki yavaş geliştiği anlamına mı geliyorİlk denememde de 5 12 40 80 370 565 oldu kimyasal oldu sonra. Bunda da benzer değerler oldu işte
Bende hıssedıyorum banada adet mıgrenı denmıstı yıllar once gttım tomografı ıstendı snrasında yaotırmadım gıtmedım ara ara adete yakın adet bıtımu hala agrır uykusuz kalsam ac kalsamCanım yarım saate yakın muayene etti her türlü hareketi yaptırdı göz , ayak , el hareketleri baya bir inceledi . Şu aşamada gerek görmedi . Zaten bende başka rahatsızlıklarda var fibromiyalji , Ankilozan Spondilit vs . Hepsinden bahsettim . Kişiden kişiye değişir bence yöntemler. Ben doktoru çok sevdim alanında yetkin bir doktor . Bence de gerek yok migren olduğunu ben zaten hissediyorum .
Gercekten ya cok kotu bır durum bende suan bu durumdayım uzucuBöyle yükselirken niye kimyasal olur ki yavaş geliştiği anlamına mı geliyor
Hayırlı olsun canım@coki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmışHem ağladım hem güldüm delirdim sevinçten
@Tagatesia sen çoğul konuşmuşsun içine mi doğdu kız
L Lady Starlight canım hcg seviyelerimiz aynıydı senin de ikiz olabilir inşallah sana da müjde vereyim
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah aminn
Evet zor gerçekten . Kişi kendisini tanıyınca neyin tetiklediğini bulunca yasam kalitesi artıyor . Bir ses , bir koku , bir ışık , gluten bunlar tetikliyor . Doktorum bu atak dönemlerinde tetikleyen şeylerden uzak dur dedi . Sana tamamen bırak demiyorum ama bu süreçte uzak dur diyorum dedi . Sarı peynirler cheddar gibi , nitrat içerikli yiyecekler , sosis salam , kırmızı şarap , gluten içeren yiyecekler . Bi de migren botoksundan bahsetti senede bir mi ne yapılıyormuş bir sene rahatsın . Ama hamilelikte ilk 3 ay yapılmıyormuş ilerde belki düşünürüm . Allah korusun eğer tomografi gerektirecek ağır bir hastalık olsa başka belirtiler gösterirBende hıssedıyorum banada adet mıgrenı denmıstı yıllar once gttım tomografı ıstendı snrasında yaotırmadım gıtmedım ara ara adete yakın adet bıtımu hala agrır uykusuz kalsam ac kalsam
canım doktorlar daha iyi bilir tabide ama üç katına cıkmış nerdeyse son testte geç tutunma demekki hayırlısı olsun hakkında bidahaki verdiğine yüksek çıkar inşallah28 mayıs 5.7
31 mayıs 11.8
2 haziran 30
5. Gün embriyosu transfer edildi 25 mayıs 10. Günümdü çok az gibi geliyor bu değerler 5. Gün embriyosu için
hayırlı olsun cnm kan verdinmiKızlar test yaptım 2. Çizgi çıktı şükür rabbime. 7 gün
Fark edebilir de etmeyebilir de. Hemsirenin numarası varsa arayıp sorun ama zaten karında sertlik yapacak olan ilaç koldan yapsanız da yine sertlik yapacaktır. Neticede bu vurdugunuz yerden dolayı degil ignenin icindeki ilactan kaynaklı olan bir şey. Transfer sonrası kacinci gununuz bgn? Opudan sonra sertlik olması normal sanırım, benim de dün transferim oldu opudan bu yana karnim şiş ve sert sanki içinde gaz varmış gibi hissediyorum ama gaz olsa sancı yapar. O yüzden her ihtimale karşın bagirsak duzenleyici entrogermina icmeye basladim bgn.Fark eder mi dersiniz? Subkutan uygulanır deyince şansımı denemek istedim. Semsert oldu göbeğim ve her gün daha da çok yakıyor
Prolutex acı veriyor mu? Ben oksapar kullanıyorum çok yakıyor. Dün bir tane oldum, bgn baktım vurulan yer hemen kızarmışKan sulandırıcı değil mı? Ben göbekten 2 tana prolutex yapıyorum. Kam sukamdiriciyi da bacagimdan yapıyorum . Göbekte yer kalmadı bacaklar da mosmor oldu daha şimdiden. Birde koldan yapılıyor kan sulandırıcı
Pazartesi transfer oldum, dondurulmuş. İlacın içeriği aynı tabii, aynı yere enjeksiyon uyguladıkça sertleşiyor.Fark edebilir de etmeyebilir de. Hemsirenin numarası varsa arayıp sorun ama zaten karında sertlik yapacak olan ilaç koldan yapsanız da yine sertlik yapacaktır. Neticede bu vurdugunuz yerden dolayı degil ignenin icindeki ilactan kaynaklı olan bir şey. Transfer sonrası kacinci gununuz bgn? Opudan sonra sertlik olması normal sanırım, benim de dün transferim oldu opudan bu yana karnim şiş ve sert sanki içinde gaz varmış gibi hissediyorum ama gaz olsa sancı yapar. O yüzden her ihtimale karşın bagirsak duzenleyici entrogermina icmeye basladim bgn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?