- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.981
Prolutex progestan içeriyor anı kan sulandırıcı değil farklı bi ilaç ama hiç morarma olmuyor gayet rahat. Oksapar da çok morarma olmaz aslında ben onun muadili olan enox kullanıyorum çok yakıyor ve daha büyük morluk yapıyor. Bide iğneyi yaptıktan sonra bikaç dakika pamukla bastırın o zman daha a morarma olurProlutex acı veriyor mu? Ben oksapar kullanıyorum çok yakıyor. Dün bir tane oldum, bgn baktım vurulan yer hemen kızarmış
O sertlik içinde kolonyalı pamukla ovun daire şeklinde hemen dağılıyor sertlik. Ben artık uzman oldum kan sulandırıcı konusundaPazartesi transfer oldum, dondurulmuş. İlacın içeriği aynı tabii, aynı yere enjeksiyon uyguladıkça sertleşiyor.
Hemşirenin numarası yok maalesef, çok iletişim odaklı değiller o yüzden sormak istemedim.
Opudan sonra bende de şişkinlik oldu, gayet normal. Sertlik dediğim derinin sertliği
Çok teşekkür ederim. Hibor benim kan sulandırıcım. Başka önerileriniz varsa, almak isterimO sertlik içinde kolonyalı pamukla ovun daire şeklinde hemen dağılıyor sertlik. Ben artık uzman oldum kan sulandırıcı konusunda
Oksaparı buz dolabı dan çıkarıyorum yerini güzelce kolonyalı pamuk ile siliyorum elim sıkıp batırıyorum sonra da birden vermiyorum ilacı yavaş yavaş veriyorum yaklaşık olarak 25 tane falan kullandım bir kez kendim 1 kez de hemşire morartı ayrıca göbeğinden günde 2 tane de progestan atıyorum yani 3 iğne canım korkmadan yap tedirgin olmadan zaten sonra hemencik alıcanProlutex acı veriyor mu? Ben oksapar kullanıyorum çok yakıyor. Dün bir tane oldum, bgn baktım vurulan yer hemen kızarmış
Canım, oksaparı buz dolabında mı saklıyorsun? Benimkisi dışarda duruyor.Oksaparı buz dolabı dan çıkarıyorum yerini güzelce kolonyalı pamuk ile siliyorum elim sıkıp batırıyorum sonra da birden vermiyorum ilacı yavaş yavaş veriyorum yaklaşık olarak 25 tane falan kullandım bir kez kendim 1 kez de hemşire morartı ayrıca göbeğinden günde 2 tane de progestan atıyorum yani 3 iğne canım korkmadan yap tedirgin olmadan zaten sonra hemencik alıcan
Oksapar. Enox benımkıde oksaparÇok teşekkür ederim. Hibor benim kan sulandırıcım. Başka önerileriniz varsa, almak isterim
Benim kide dışarıda duruyorCanım, oksaparı buz dolabında mı saklıyorsun? Benimkisi dışarda duruyor.
Bende dısarda saklıyordum dolaba gerek yokBenim kide dışarıda duruyor
Sağol canımHayırlı olsun canımtek konuldu ama dimi 3.gün embriyosumuydu peki
Pazartesi randevu alacağım canım, benim değerlerim de şu şekilde, tek embriyo ama acaba diyorum..İkiz olmuş olabilir mi..Amin canım hepimizinki inşallahSenin kontrol ne zaman??
MaşallahPazartesi randevu alacağım canım, benim değerlerim de şu şekilde, tek embriyo ama acaba diyorum..İkiz olmuş olabilir mi..
25.05= 335
01.06= 4033
3. gün embriyosu canım :)Maşallahkaçıncı gün embriyosuydu?
Normal o zaman canım ikiz olmasıSağol canımÇift embriyoydu 5.gün canım
Allah gönlünde ne varsa onu versin canım benimPazartesi randevu alacağım canım, benim değerlerim de şu şekilde, tek embriyo ama acaba diyorum..İkiz olmuş olabilir mi..
25.05= 335
01.06= 4033
Ben kese için gittiğimde tek kese görmüştü doktor. Israrla çift dememe rağmen hayır biri tutmuş demişti. O yüzden bizim için sürpriz oldu, doktor öyle söylediği için normal olarak teki tuttu demiştik. Amin hepimize inşallahNormal o zaman canım ikiz olmasıben tekti bölündü sandım. Allah kucağına da almayı nasip etsin
Benim akıntım var ama progestan fitilden diye tahmin ediyorum. Ben de pazartesi transfer oldumMerhaba arkadaşlar,dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün bugün zaman geçmiyor maalesef.. Bu sabah kafama birşey takıldı, pozitif sonuç alan arkadaşlar akıntı durumunuz nasıldı? Benim sanki hiç akıntım yok gibi, korktum biraz.. Sizde durumlar nasıl
Çok şükür canım ya, çok sevindim :)))Kızlar günaydın
Transferimin 17.gününde kesemizi gördük çok şükürhaftaya kalp atışı için çağırdı doktor. Tam 5 haftalıkmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?