- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.001
Kızlar birşey sormak istiyorum 6+3 üz bugün yarın doktora gidicem ama yaa kahve akıntım var fakat anlamsız yaa sadece fitil ile bir oluyor yada sadece nokta kadar oluyor wc de siliyorum hiç birşey yok anlamsız geliyor böyle olunca neden olur sizde de var mı böyle lekelenme
Bende fitil akıyordu onun haricinde akıntı olmadı canım. 6+4 üm çok şükürMerhaba arkadaşlar,dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün bugün zaman geçmiyor maalesef.. Bu sabah kafama birşey takıldı, pozitif sonuç alan arkadaşlar akıntı durumunuz nasıldı? Benim sanki hiç akıntım yok gibi, korktum biraz.. Sizde durumlar nasıl
Haklısın canım :)) baksana sende tek kese görmüşler, ama sonradan ikiz çıkmış :)) Olsun da teki çifti geçtim :)))Allah gönlünde ne varsa onu versin canım benim
bendeki şöyleydi
4mayıs transfer
15mayıs 479
17mayıs911
21mayıs 6900.
En garantisi kalp atışında anlaşılıyormuş, keseyi bile tek görmüştü doktor benim ama çok güzel sürpriz oldu
İnşallah canım, Allah nasip etmişse ne denir :)) Teke çifte bakmıyorum, geleceği varsa gelir :)))))İkiz olabilir
Normalmiş canım bu tarz kanamalar, yeter ki miktarı fazla olmasın ve kırmızıya dönmesin.. Uzun da sürmesin tabi.. O zaman dr ultrasonda bakıyor kese civarında vs kan var mı diye.. rahat olsun için, doktoruna güven :))Kızlar birşey sormak istiyorum 6+3 üz bugün yarın doktora gidicem ama yaa kahve akıntım var fakat anlamsız yaa sadece fitil ile bir oluyor yada sadece nokta kadar oluyor wc de siliyorum hiç birşey yok anlamsız geliyor böyle olunca neden olur sizde de var mı böyle lekelenme
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, ben progestan ı günde bir kez iğne olarak alıyorum belki de ondandırBende fitil akıyordu onun haricinde akıntı olmadı canım. 6+4 üm çok şükür
Benimde 5. Günüm ve bende de hiç akıntı olmuyor az miktarda fitilin oluyoMerhaba arkadaşlar,dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün bugün zaman geçmiyor maalesef.. Bu sabah kafama birşey takıldı, pozitif sonuç alan arkadaşlar akıntı durumunuz nasıldı? Benim sanki hiç akıntım yok gibi, korktum biraz.. Sizde durumlar nasıl
Peki kizlar hissettiginiz baska bir belirti var mi? Benim 3. gunum ve hicbir sey hissetmiyorumBenimde 5. Günüm ve bende de hiç akıntı olmuyor az miktarda fitilin oluyo
Canım bende olmadı hiç. Sadece vajinal fitil sabah akşam kullandığım için onun beyaz akıntısı oluyor. Yarın doktoruna sor muhakkak. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Şiddetli kasık ağrısı ve lekelenme olunca tehlikeli diye biliyorum. Hemşire demişti..Kızlar birşey sormak istiyorum 6+3 üz bugün yarın doktora gidicem ama yaa kahve akıntım var fakat anlamsız yaa sadece fitil ile bir oluyor yada sadece nokta kadar oluyor wc de siliyorum hiç birşey yok anlamsız geliyor böyle olunca neden olur sizde de var mı böyle lekelenme
Ağrı sızı yok hiç sadece o beyaz fitil diyorsun ya geri geliyor işte benim dün den beri o fitil kahve olarak geliyor ve sadece fitil yaniCanım bende olmadı hiç. Sadece vajinal fitil sabah akşam kullandığım için onun beyaz akıntısı oluyor. Yarın doktoruna sor muhakkak. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Şiddetli kasık ağrısı ve lekelenme olunca tehlikeli diye biliyorum. Hemşire demişti..
Benim ilk 2-3 gün yoğun adet ağrısı ve kasık ağrısı vardı şimdi şimdi onlar yok denecek kadar az ara ara giriyo sadecePeki kizlar hissettiginiz baska bir belirti var mi? Benim 3. gunum ve hicbir sey hissetmiyorumbiliyorum herkesin farkli oluyor..
Buzdolabına koyuyorum çünkü evim çok sıcak yumurta rafının yanına koyuyorum kapağa mardinde yaşıyorum 39 40 dereceleri görüyoruz daha şimdiden o yüzden koyuyorum yoksa dışarıda saklanabilir demişti eczanedekilerCanım, oksaparı buz dolabında mı saklıyorsun? Benimkisi dışarda duruyor.
Anladım canım belki kesenin etrafında kanama alanı oluşmuştur ondan oluyordur ağrın yoksa korkma ama yine de doktora gidene kadar dinlen yatarak geçir içini ferah tut canım güzel haberler bekliyoruz yarın senden.Ağrı sızı yok hiç sadece o beyaz fitil diyorsun ya geri geliyor işte benim dün den beri o fitil kahve olarak geliyor ve sadece fitil yaniyarın sorucam bakalım ne dicek
Hangi gün transfer oldunuz?Peki kizlar hissettiginiz baska bir belirti var mi? Benim 3. gunum ve hicbir sey hissetmiyorumbiliyorum herkesin farkli oluyor..
Ya hibor kullananlar?Kızlar enox, oksapar ya da prolutex dex kullananlar havalar daha çok sıcak değil. O yüzden buzdolabında saklamanıza gerek yok. 25 derecenin altındaysa eviniz. Onun dışında buzdolabına koyuyorsanız dahi kullanmadan 1 ya da 2 saat önce çıkarın oda sıcaklığında olması gerekiyor vurulurken..
Hibor da aynı şekilde canımYa hibor kullananlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?