- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.061
Onlar yumusayincaya kadar bende tadına alisirim hemdolaba koymayın, güneşte bırakmayın.. Avokado seçerken elinizle sıktığınızda çok hafif ezilmeli.. dışı yemyeşil olanlar ise hamdır, en az 4-5 gün sonra yumuşar...
Tarihi geçmişse hiç takılmayınBen bugün birşey yaptim. Evde gecen seneden kalma gebelik testi vardı tarihi de geçmiş. Dedim zaten çıkmaz ama şansımı deniyeyim. O da çıkmadı zaten negatifhem test bozuktur hem de erken diye kafa takmamaya çalışıyorum
Evet evet sakın üzülmeyin zaten kana bugünlerde geçiyodur ki idrara daha geç geçtiği için çok erken olur idrar testi için. Kuzenim iki embriyo transferinin 8. Gününde yapmıştı çok çok silik çıkmıştı moralinizi bozmayın lütfen inşallah güzel sonuçlar alacaksınızBen bugün birşey yaptim. Evde gecen seneden kalma gebelik testi vardı tarihi de geçmiş. Dedim zaten çıkmaz ama şansımı deniyeyim. O da çıkmadı zaten negatifhem test bozuktur hem de erken diye kafa takmamaya çalışıyorum
Muz ya da çilek ile yiyorum ben tadı daha güzel oluyorHanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Öyle yapıyorum Insallah olacakTarihi geçmişse hiç takılmayın
İlk güzel haber sizden gelecek gibi duruyor 29 mayıs transferlerdin. hadi bakalimEvet evet sakın üzülmeyin zaten kana bugünlerde geçiyodur ki idrara daha geç geçtiği için çok erken olur idrar testi için. Kuzenim iki embriyo transferinin 8. Gününde yapmıştı çok çok silik çıkmıştı moralinizi bozmayın lütfen inşallah güzel sonuçlar alacaksınızbence en iyisi kan tahlili o daha garanti gibi
avakado yumuşamadan yenmez zatenTeşekkürlerbirde tam olgunlaşmamış birkaç tanesi bir iki gün bekletsem yumuşar herhalde
Bu şekilde de denerim teşekkürlerMuz ya da çilek ile yiyorum ben tadı daha güzel oluyor
Amin canımAmin inşallahhepimiz çok zor yollardan geçtik inşallah hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz
Kızlar günaydın
Transferimin 17.gününde kesemizi gördük çok şükürhaftaya kalp atışı için çağırdı doktor. Tam 5 haftalıkmış :))
BnimdeCumartesi benimde transferde dahil 8 oluyorinşallah güzel haberler alırsınız
Bu yediğim yumuşamıştı ama ne hikmetse midemi bulandırdı yarısı kaldi öyleavakado yumuşamadan yenmez zatençok lezzetli ayrıca bence siz olmadan yediniz heralde
Evet bizlerin damak zevkine pek hitap etmiyor olabilir ancak gebelige fayda sağlaması konusunda yabancı kaynaklarda çok makale var....ben bazen kahvaltı omletine ilave ediyorum yahut bir kase yoğurt içine sarımsak rendeleyin bu şekilde ancak en lezzetli versiyonu 2-3 yaprak marul, dereotu,küp küp avokado,sarımsak rendesi zeytinyağı ve limon sosu ile birlikteHanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallahİlk güzel haber sizden gelecek gibi duruyor 29 mayıs transferlerdin. hadi bakalimRabbim kalbinizi kaderiniz eylesin
Allah vesile kılar Insallah diye çeşitli şekillerde yemeye çalışacağım teşekkürlerEvet bizlerin damak zevkine pek hitap etmiyor olabilir ancak gebelige fayda sağlaması konusunda yabancı kaynaklarda çok makale var....ben bazen kahvaltı omletine ilave ediyorum yahut bir kase yoğurt içine sarımsak rendeleyin bu şekilde ancak en lezzetli versiyonu 2-3 yaprak marul, dereotu,küp küp avokado,sarımsak rendesi zeytinyağı ve limon sosu ile birlikte
Merhaba benim de 25 mayısta oldu, hiçbir belirti yok; kanama bulantı ya da bir emare. 12.gün pazara denk geliyor cumartesi kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Bir de ben normal yoldan hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadıktan sonra ilk tüp bebek denemem, amh 0,51 olduğu için; çok endişeliyim. Siz kacıncı gün öğrendiniz sonucu acaba belirtiler var mıydıMayıs topiği yoktu iyi olmuş nasipse benimde 1 ile 4 mayıs arasında herşey yolunda giderse trasferim olacak gibi duruyor şuanda adet olmayı bekliyorum bugün yada yarın adet olurum inşallahsizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Canım okudum ama oda sıcağı 29 30 derece yani dışarıda mı bırakayım sizce ben ilaçları ben progestanın fitili göbekten iğnesi ve kalçadan iğnesini kullanıyorum ve ampulleri dolaba koyuyorum kararsız kaldım yaa
Ben 8 mayısta oldum trasfer canım çok şükür pozitif olduğunu öğrendimMerhaba benim de 25 mayısta oldu, hiçbir belirti yok; kanama bulantı ya da bir emare. 12.gün pazara denk geliyor cumartesi kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Bir de ben normal yoldan hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadıktan sonra ilk tüp bebek denemem, amh 0,51 olduğu için; çok endişeliyim. Siz kacıncı gün öğrendiniz sonucu acaba belirtiler var mıydı
5. Günse kesinlikle çıkar. Doktor beni 7. Gün çağırdı transfer günü hariçMerhaba benim de 25 mayısta oldu, hiçbir belirti yok; kanama bulantı ya da bir emare. 12.gün pazara denk geliyor cumartesi kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Bir de ben normal yoldan hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadıktan sonra ilk tüp bebek denemem, amh 0,51 olduğu için; çok endişeliyim. Siz kacıncı gün öğrendiniz sonucu acaba belirtiler var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?