Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet evet sakın üzülmeyin zaten kana bugünlerde geçiyodur ki idrara daha geç geçtiği için çok erken olur idrar testi için. Kuzenim iki embriyo transferinin 8. Gününde yapmıştı çok çok silik çıkmıştı moralinizi bozmayın lütfen inşallah güzel sonuçlar alacaksınız bence en iyisi kan tahlili o daha garanti gibi

A Asli47

İlk güzel haber sizden gelecek gibi duruyor 29 mayıs transferlerdin. hadi bakalim Rabbim kalbinizi kaderiniz eylesin

Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Evet bizlerin damak zevkine pek hitap etmiyor olabilir ancak gebelige fayda sağlaması konusunda yabancı kaynaklarda çok makale var....ben bazen kahvaltı omletine ilave ediyorum yahut bir kase yoğurt içine sarımsak rendeleyin bu şekilde ancak en lezzetli versiyonu 2-3 yaprak marul, dereotu,küp küp avokado,sarımsak rendesi zeytinyağı ve limon sosu ile birlikte

Allah vesile kılar Insallah diye çeşitli şekillerde yemeye çalışacağım teşekkürler

Merhaba benim de 25 mayısta oldu, hiçbir belirti yok; kanama bulantı ya da bir emare. 12.gün pazara denk geliyor cumartesi kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Bir de ben normal yoldan hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadıktan sonra ilk tüp bebek denemem, amh 0,51 olduğu için; çok endişeliyim. Siz kacıncı gün öğrendiniz sonucu acaba belirtiler var mıydı

Ben 8 mayısta oldum trasfer canım çok şükür pozitif olduğunu öğrendim ben 6.gün öğrendim pozitifi ama bazı arkadaşlar 9.gün 8.gün öğrendi yani. Belirti olmadı bende 5.gün ve gecesi kasık ağrısı oldu şiddetli o kadar. İnşallah sizde güzel haber alırsınız

5. Günse kesinlikle çıkar. Doktor beni 7. Gün çağırdı transfer günü hariç

Kızlar mide bulantısı çeken yok mu bulantınız olmasında ama yinede belki aranızda vardır. Benim çok bulantım var özellikle 3 gündür meyve salça ekmek karpuz bunlar dışında birşey yiyemiyorum su içmek çok sıkıntı suyu içtiğim an fena oluyorum
İnşallah sizler böyle olmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…