- 20 Şubat 2016
- 226
- 405
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.081
Çatalla ez yarım limon bi sarımsak tuz karıştır harika oluyor yemeğin yanında yiyorum öyle de yiyemiyorsan sarımsaklı yoğurda karıştır ya da humusao da güzel olur
Ay kızlar okurken yutkunmaktan ölüyorumEvet bizlerin damak zevkine pek hitap etmiyor olabilir ancak gebelige fayda sağlaması konusunda yabancı kaynaklarda çok makale var....ben bazen kahvaltı omletine ilave ediyorum yahut bir kase yoğurt içine sarımsak rendeleyin bu şekilde ancak en lezzetli versiyonu 2-3 yaprak marul, dereotu,küp küp avokado,sarımsak rendesi zeytinyağı ve limon sosu ile birlikte
Bende fazla tüketmiyorum ama limon tuz sarımsak ve hafifi zeytin yağı harika oluyor sadece böyle yiyebilmiştimAy kızlar okurken yutkunmaktan ölüyorumNasıl canım çekti. Elimdeki yumusaklar bitti, diğerleri bir an önce olgunlassa da şu tarifleri denesem
Canim ben de hala hicbir belirti yokKızlar mide bulantısı çeken yok mubulantınız olmasında ama yinede belki aranızda vardır. Benim çok bulantım var özellikle 3 gündür meyve salça ekmek karpuz bunlar dışında birşey yiyemiyorum su içmek çok sıkıntı suyu içtiğim an fena oluyorum
İnşallah sizler böyle olmazsınız
İlaçlardan sanırım benim de öyle. Suyun tadı bile değişik geliyorKızlar mide bulantısı çeken yok mubulantınız olmasında ama yinede belki aranızda vardır. Benim çok bulantım var özellikle 3 gündür meyve salça ekmek karpuz bunlar dışında birşey yiyemiyorum su içmek çok sıkıntı suyu içtiğim an fena oluyorum
İlaçlardan olamaz canım yaa 1 aydan fazladır kullanıyorum ilaçları hamileyiz yaa ondan benceİlaçlardan sanırım benim de öyle. Suyun tadı bile değişik geliyor
Hahahaha bu günlerin tadını çıkar valla istediğin herşeyi ye.Sarımsak benim bebeğimdi yiyemiyorumAy kızlar okurken yutkunmaktan ölüyorumNasıl canım çekti. Elimdeki yumusaklar bitti, diğerleri bir an önce olgunlassa da şu tarifleri denesem
Benim kide dışarıda duruyor,Canım, oksaparı buz dolabında mı saklıyorsun? Benimkisi dışarda duruyor.
Ben üzeüne tuz limon ve azda zeytinyağı ile tadlandırıyorumHanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Ben canım ben 2 haftadır benimle. Normalde 4 litre su içen ben su görünce midem bulanıyorKızlar mide bulantısı çeken yok mubulantınız olmasında ama yinede belki aranızda vardır. Benim çok bulantım var özellikle 3 gündür meyve salça ekmek karpuz bunlar dışında birşey yiyemiyorum su içmek çok sıkıntı suyu içtiğim an fena oluyorum
8. Haftada başlayabilir canım bi arkadaşın öyle oldu hala kusuyor o yüzden totonu kaşı ve maşallah deCanim ben de hala hicbir belirti yokGünlük yaşamımı en ufak değiştiren bir şey yok. Erkek olunca hiç bulantı falan yapmıyormuş hurafesine inanıyorum şu aralar :)
Yok 3.gün embriyosu5. Günse kesinlikle çıkar. Doktor beni 7. Gün çağırdı transfer günü hariç
Tam sürpriz olmus gerçektennBen kese için gittiğimde tek kese görmüştü doktor. Israrla çift dememe rağmen hayır biri tutmuş demişti. O yüzden bizim için sürpriz oldu, doktor öyle söylediği için normal olarak teki tuttu demiştik. Amin hepimize inşallah
O zaman biraz daha bekleyin istersenizYok 3.gün embriyosu
Vesile olurlar Insallah bebişlerin tutunmasinaBenim kide dışarıda duruyor,
Ben üzeüne tuz limon ve azda zeytinyağı ile tadlandırıyorumlimonun tadı baskın olunca avakadonun tadını almıyorsun
Ayyy ben çorba bile yiyemiyorum yaa inşallah bizde düzeliriz erken başlayanın erken biter bulantısı diyorlar öyle oluruz umarım. Baş dönmesi yok canım birde sabahtan bulantı olmuyor benim akşam yani saat 12 14 falan başlıyor gece yatana kadarBen canım ben 2 haftadır benimle. Normalde 4 litre su içen ben su görünce midem bulanıyorBen meyve yediğimde de kötü oluyorum haşlanmış makarna üzerine yoğurt yiyorum ya da mercimek çorba içine ekmek doğruyorum. Et tavuk yumurta vb yiyemiyorum 2 haftadır Karpuz yediğim gibi midemde parti başlıyor kaynama partisi. Baş dönmesi de başladı bu ara sende var mı?
Aynen tam şu an burnuma sarımsak kokusu geliyor psikolojik olarak. Eve gidince yicem mutlakaHahahaha bu günlerin tadını çıkar valla istediğin herşeyi ye.Sarımsak benim bebeğimdi yiyemiyorumŞuan yediğim şeyler sayılı..
Seninki hamilelikten, inşallah benimki de ondandırİlaçlardan olamaz canım yaa 1 aydan fazladır kullanıyorum ilaçları hamileyiz yaa ondan benceinşallah hemencik geçer dediğim gibi suyun tadı da değişik yağlı yemek asla yemedim daha bugün makarna yemeyi denicem inşallah yerim
2 gündür prilam kullanıyorum biraz hafifledi. Yine yiyemiyorum ama en azından herşey daha az kokuyor. Yağsız limonlu süzme mercimek içebiliyorum ben de sadece. Allah yardımcımız olsunAyyy ben çorba bile yiyemiyorum yaa inşallah bizde düzeliriz erken başlayanın erken biter bulantısı diyorlar öyle oluruz umarım. Baş dönmesi yok canım birde sabahtan bulantı olmuyor benim akşam yani saat 12 14 falan başlıyor gece yatana kadar
Sizde Bülent tıraşa yaptır mıştınız. Ben bu sabah idrar testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm hemşireme söyledim pazartesi 11. Günde kan testi bizim için önemli dedi. O yüzden kan testi için pazartesini beklicem ama gerçekten geçmiyor, her yaptığım hareket yanlış mı diye vicdan yapıyorum çok zor ama inanıyorum hayırlı güzel haberler alıcazVesile olurlar Insallah bebişlerin tutunmasina
Et tavuk kıyma bende yiyemiyorum sabah yumurta yiyiyorum bir tek oda yanında haşlanmış patates olacak bol karabiber ve tuzlu olacak anca öyle yiyebiliyorumBen canım ben 2 haftadır benimle. Normalde 4 litre su içen ben su görünce midem bulanıyorBen meyve yediğimde de kötü oluyorum haşlanmış makarna üzerine yoğurt yiyorum ya da mercimek çorba içine ekmek doğruyorum. Et tavuk yumurta vb yiyemiyorum 2 haftadır Karpuz yediğim gibi midemde parti başlıyor kaynama partisi. Baş dönmesi de başladı bu ara sende var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?