Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Haşlanmış ve kızarmış yumurta ile beraber yiyebilirsin canım... Ekmek üstüne de sürebilirsin, üstüne peynir dilimle veya kaşar rendele az çörekotu serp, zeytinyağı da gezdir 1 tatlı kaşığı üstünde ... veya tost yapabilirsin, ekmek yüzüne sürüp kaşar da koyarsan ekmek arasına veya salata yaparken içine dilim dilim koyabilirsin...güzel oluyor :)

Önceden bende yiyemiyordum alıştım şimdi. Üzerine hafiften bal dökerek yemiştim ben öyle alışmıştım. Bu arada iştah durumunuz nasıl sizin?
Yarısını yedim yarısı kaldi vallahi ama yemekte istiyorum Rabbim Insallah nimetlerini vesile kılar tutunması için iştah durumum gayet iyi aklım şimdiden akşam yemeğinde sizde durumlar nasil test için sabirsizlaniyorsunuz

kızlar peki progestan iğneyi dolaba koyuyomusunuz üzerinde sogutmayın oda sıcaklığında saklayın diyo ama yanlış yapmıyorum inşallah
Ben dışarıda saklıyorum, vurulmaya gitmeden önce de avucumda ısıtıyorum sonrasındaki ağrıyı azaltmak için :) biraz şey bir iğne:) soğuk olduğunda iğneden bile geçmiyor gecen enjektörün ucunda tıkandı bir arkadaşta ilaç

Ben bekledim canım sana da bunu öneririm erken öğrensen bile yine stresli olacaksın yükseldi mi sonra kese görünür mü sonra kalbi atar mı? 4 güncük bekleyiverin
Sonrasını beklemek daha kolay gibi geliyo bana yeterki o güzel haberi alalım 4 kez negatif alınca pozitifi görmekte benim için mucize hiç hamile kalamadım çünkü sabırsızlığım birazda o yüzden galiba

Ben de 2 sene boyunca her ay baktırıp negatifi görüyordum Allah bu kez nasip etti işte. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin

Ayyy ben bu gidişle 100 kilo olurum burda okurken canım cekti hepsinden deneyecegim hepsini bakalim teşekkürler

Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Avokadolu puding yapabilirsiniz çok basit ve lezzetli.
Sabah ekmeğe sürmelik ezme şeklinde. Tuz, limon, sarımsak, zeytinyağı şeklinde de tüketebilirsiniz

Bende ilk transferlerimde faydalı diye yemeye çalışıp çok zorlanmıştım bal sayesinde alıştım şimdi sade bile çok lezzetli geliyo benimde iştahım çok açıldı o yüzden merak ettim evet sanırım erken yaptırcaz ama cumartesi mi kan verelim pazartesi mi karar veremiyoruz bir türlü

Teşekkürler birde tam olgunlaşmamış birkaç tanesi bir iki gün bekletsem yumuşar herhalde
dolaba koymayın, güneşte bırakmayın.. Avokado seçerken elinizle sıktığınızda çok hafif ezilmeli.. dışı yemyeşil olanlar ise hamdır, en az 4-5 gün sonra yumuşar...

Doktorum transfer günü dahil 8.günü çağırdı beni test de yapılacak diye tahmin ediyorum. Çıkar yani bence

Amin inşallah hepimiz çok zor yollardan geçtik inşallah hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz

Ben bugün birşey yaptim. Evde gecen seneden kalma gebelik testi vardı tarihi de geçmiş. Dedim zaten çıkmaz ama şansımı deniyeyim. O da çıkmadı zaten negatif hem test bozuktur hem de erken diye kafa takmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…