Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Iyi akşamlar. Bende cumartesi transfer oldum ilk günden bu gune kadar ağrılar bende de vardı bugun azaldi. İlaçların etkisi de olabilir. Tutunmaya çalışan bebislerden de olabilir
Ben de cmt 2. transferimi oldum ve bugün regl ağrısı gibi karın ağrım başladı. Moralim bozuldu çok.

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için ❣ aynen canım bundan sonra yedigime ictigime daha da dikkat edeceğim, çok canım isterse de nefsi koreltecek kadar tadımlık alırım en fazla .. Allah hepsini korusun miniklerimizin ❤

O zaman anneme soriyim merak ettim Ben de evde olsam uyurum belki ama geç geliyorum ancak günde 7 saat. Bu hafta da sağlıklı olduğunu ögreniyim sonra endiselenmicem Her hafta aynı hikaye
Sor bakalım ne diyecek ben de merak ettim
Ben pandemi dolayısıyla idari izindeyim evdeyim çok rahat ettim

Iyı aksamlar kızlar burda yeniyim bende Bı sorum olucak ctesı transferi oldum 3.gunden bu yana regl agrısı gıbı bısey cekıyorum 6.gunumdeyım boyle olan varmıdır lütfen yardımcı olun
Hoşgeldin canım, transferin hayırlı olsun, sımsıkı tutunsun sana inşallah . Bitanem o ağrılar ilaçlardan oluyor, merak etme,, herşey yolunda ve hepimiz yaşadık

Iyi akşamlar, ben pazartesı transfer oldum 5ci gün donmuş embryo’di ama hiç belirtim olmadı akıntı vs sadece arada sırada kasık agrılarım oldu.. Evde gebelik testi yapan oldumu aranizda? Birde progesterone tablet’leri vajinal aliyorum ama sanki hemen akinti halinde geri geliyor icsem ayni etkiyi verirmi? Bu surecde progesteronun onemli oldugun dan icime endise dusuyor

İçsen bayılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…