Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben de aynısını düşünüyorum. Denizlerin hali de ortada. En iyisi full vejetaryenlığa geçmek
Ah bitanem, o zaman da proteinsiz kalacağız ama. Fırında pişmiş et yiyeceğiz ve herşeyin iyi pismisini yiycez,, sakatat da yemiycez anladım ben. Kabuklu deniz ürünleri de yemiycekmisiz. Şimdilik bu kadar ogrenebildim

İnşallah bir şey olmamıştır canım doktorlar bana sadece kabız olmamaya çalış dedi ve çay, kahve, kola gibi asitli içeçekller içme dedi. Hatta protein agırlıklı beslen dedi.
Bundan sonra dikkat ederiz artık bitanem, naapalim bu kadar çok şeyi aynı anda nasıl öğrenelim

Protein seçenekleri; yumurta süt peynir yoğurt et tavuk balık kurubaklagiller tahıllar
Canım eğer yemek istemezsen sadece süt peynir yoğurt yiyerek de protein ihtiyacını karşılayabilirsin. Proteinsiz kalmak mümkün değil ekmekte bile var♥

Çok teşekkürler bitanem. Ben et çok severim de biraz korkmuştum sadece.

Kendiniz yaptıysanız korkmayın iyi pişmiştir ve temiz yapmışsınızdır. Bu dönemde sakatat ve deniz ürünlerini dışardan yememeye çalışın.
Babam kasap ve güvenilir ordan aldik temizliğini bile biz kendimiz yaptik gerçekten bir an çok korktum maddi manevi yipraniyoruz böyle bir sey için emeklerimin zayi olmasını istemem

Tutunmayla bir ilgisi yok, önlem amaçlı yasaklıyorlar. Temiz ve güvenilir bir yerde içtiyseniz çok da endişe duymaniza gerek yok.
Gerçekten tutunmayla bir ilgisi yok degil mi ? Ben bilmiyorum hiç sadece korktum. Kendimiz yaptik ve öyle içtim. Rahatlattiniz beni sagolun
merakliblog ve yazan bütün arkadaşlarım

O zaman anneme soriyim merak ettim Ben de evde olsam uyurum belki ama geç geliyorum ancak günde 7 saat. Bu hafta da sağlıklı olduğunu ögreniyim sonra endiselenmicem Her hafta aynı hikaye

Iyı aksamlar kızlar burda yeniyim bende Bı sorum olucak ctesı transferi oldum 3.gunden bu yana regl agrısı gıbı bısey cekıyorum 6.gunumdeyım boyle olan varmıdır lütfen yardımcı olun

tutunmaTmlar kızlar burda yeniyim bende Bı sorum olucak ctesı transferi oldum 3.gunden bu yana regl agrısı gıbı bısey cekıyorum 6.gunumdeyım boyle olan varmıdır lütfen yardımcı olun
Iyi akşamlar. Bende cumartesi transfer oldum ilk günden bu gune kadar ağrılar bende de vardı bugun azaldi. İlaçların etkisi de olabilir. Tutunmaya çalışan bebislerden de olabilir

Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Bol limon, tuz ile ezin ve seviyorsaniz karabiber, sarimsak ekleyebilirsiniz. Direkt salatalara da dograyabilirsiniz ama olgunlasmis yumusak halde olmasi lazim. Amerikada yasiyorum burada cok tuketiyoruz.

Kuzum benim kahve lekelenmem oldu ilk bnm de fitille geldi nokta nokta sonra 3 4cm olacak şekilde bir kere öldü dra gittim. 3 günlüğüne kan sulandirici iğne ve hapları kesti. Bugün 2.gunumdu. Bugün olmadı hic
Canım benim geçen hafta kanamam oldu o zaman oksaparı kesti doktorum 1 haftadır atılmıyorum. Sadece 1 günlük oldu şimdi kesildi benimde aslında bakalım yarın doktor ne diyecek sadece progestan çok kullanıyorum o kadar herley yarın belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…