Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Et, balık, tavuk çok çok iyi pişmiş olması gerekiyor. Özellikle dışarıdan yeşillik yemeyin çok iyi yıkanması gerekiyor, sirkeli suda bekleterek tüketmek gerekiyor. Hazır paketten uzak durmak gerek ama günümüz şartlarında çok mümkün değil o yüzden sadece nefsimizi köreltecek kadar tatmalıyız. Hamilelik döneminde midye, sakatat yenmesi önerilmiyor. Fakat bir kez yendi diye bir şey olmaz içinizi ferah tutun. Hazır tavuk yememeye özen gösterin marketlerde satılanlardan.. Çiğ ete de dokunmamaya dikkat edin eldivenle dokunabilirsiniz.(Son söylediğim büyüklerin söylediklerinden, bebekte leke olur muhabbeti..)

Benim tek trasfer ama yaa benim annemde 3 ay mutfağa girememiş demek ki anneme çekmişim canım dediğim gibi

Arkadaşlarım, endişelendirdiysem özür dilerim. Ben zaten vejetaryan olmaya çalışıyorum, görüşüm bu yönde. Doktorların da bu şekilde söylemesi iyice kafamdaki soru işaretlerini gidermişti. İyice pişirin bir şey olmaz, ama ben yememeyi tercih ediyorum. Baklagiller ve tohumlardan almaya çalışıyorum. Stres yapmamaya çalışın lütfen, millet gebe kaldığını bilmeden neler yapıyor. Ben her endişe krizimde bunu düşünmeye çalışıyorum

Canım eğer vejeteryan olmaya karar verdiysen bunu doktoruna bildir ek vitaminler veriyor özelikle hamilelikte balık çok önemli olduğu için direkt takviye ediyor.

Canım sakatat ve deniz ürünleri iyi saklanmazsa ya da iyi pişirilmezse normal ete göre daha çok mikroorganizma içeriyor. Biz de lokantada yediğimizdekini bilmediğimizden önermiyoruz. Ama evde iyice yıkanmışsa iyice pişmişse ve bilindik bi markanınki alınmışsa, dondurulup çözdürülmemişse tüketilebilir. Benim canım da dün deli gibi ciğer istedi ama riske atmak istemiyorum sen de bundan sonra dikkat edersin olur biter

Şükür hamilesiniz ben tutunmaya etki eder mi diye korkmuştum ama içim rahatladı şu an ki 1-2 kez ızgara almıştık, tavada pişenlerden aldım bende genelde.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi, inşallah senin minnoş da sımsıkı tutunsun sana canım benim

Kendiniz yaptıysanız korkmayın iyi pişmiştir ve temiz yapmışsınızdır. Bu dönemde sakatat ve deniz ürünlerini dışardan yememeye çalışın.

Ben fitil den dolayı akıntı oldu olmadığını pek anlamadım yaa hala da anlamıyorum
Kuzum benim kahve lekelenmem oldu ilk bnm de fitille geldi nokta nokta sonra 3 4cm olacak şekilde bir kere öldü dra gittim. 3 günlüğüne kan sulandirici iğne ve hapları kesti. Bugün 2.gunumdu. Bugün olmadı hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…