- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.161
Ben de aynısını düşünüyorum. Denizlerin hali de ortada. En iyisi full vejetaryenlığa geçmekOff bunalıma girdim şu an. Ne yiycez biz. Balıkta şimdi riskli değil mi Marmara'nın son hali problem olur mu? Ben tavuk ve kırmızı et bayağı bayağı tükettim
E hadi bakalım ultroson foton varsa bizi de at ben çok severim öyle bakmasınıPtesi günü gittim 8+5 di çok şükür bir sorun yoktu üçüde gayet sağlıklı bakalım nolacak :)
Benim tek trasfer ama yaa@Tagatesia Canım ben de senin gibiyim endişe etme. Mide bulantısı yok. Çok az gözlerim kararıyor ayağa kalkınca. Çok uyuyorum bir de..Bence çift tutanlarda belirtiler çok daha fazla oluyor. Bizim tek olduğu için de olabilir. Bir de annemize çekmiş olabiliriz benim annem de böyleymiş.
O zaman annene çekmişsin tatlım zaten anneler nasılsa genelde kızlarının hamileliği ona çekermişBenim tek trasfer ama yaabenim annemde 3 ay mutfağa girememiş demek ki anneme çekmişim canım dediğim gibi
E hadi bakalım ultroson foton varsa bizi de at ben çok severim öyle bakmasınıAllahım daim etsin sağlıklarını inşallah
Amin inşallahE hadi bakalım ultroson foton varsa bizi de at ben çok severim öyle bakmasınıAllahım daim etsin sağlıklarını inşallah
Evet üçüzmüş :)3 tane mi bebiş
Canım eğer vejeteryan olmaya karar verdiysen bunu doktoruna bildir ek vitaminler veriyor özelikle hamilelikte balık çok önemli olduğu için direkt takviye ediyor.Arkadaşlarım, endişelendirdiysem özür dilerim. Ben zaten vejetaryan olmaya çalışıyorum, görüşüm bu yönde. Doktorların da bu şekilde söylemesi iyice kafamdaki soru işaretlerini gidermişti. İyice pişirin bir şey olmaz, ama ben yememeyi tercih ediyorum. Baklagiller ve tohumlardan almaya çalışıyorum. Stres yapmamaya çalışın lütfen, millet gebe kaldığını bilmeden neler yapıyor. Ben her endişe krizimde bunu düşünmeye çalışıyorum
Sağlıkla doğsunlarEvet üçüzmüş :)
Kımın ücüz canım masallah ıkı mı uc transfermıydıEvet üçüzmüş :)
Evet, bağırsakları düzenleme açısından çok iyi. Bu süreçte bu tarz ilaçların kullanılması gerekiyor kesinlikle, tavsiye ederim.Entero germına guzelmı pekı bagırsak ıcın benımde ara kabızlıgım oluo
Canım sakatat ve deniz ürünleri iyi saklanmazsa ya da iyi pişirilmezse normal ete göre daha çok mikroorganizma içeriyor. Biz de lokantada yediğimizdekini bilmediğimizden önermiyoruz. Ama evde iyice yıkanmışsa iyice pişmişse ve bilindik bi markanınki alınmışsa, dondurulup çözdürülmemişse tüketilebilir.Kızlarben bugün canım birkaç gündür istediği için biraz tavuk ciğeri yedim. Şimdi araştırdım ki hamileliğin ilk 3 ayında kesinlikle önermiyorlarmış. Fetüste toksik etkisi yapıyormuş çok mutsuzum bir şey olmaz demi ya doktor da çıkmış muayenehaneden soramıyorum cok moralim bozuk .. çok abartmadım ama yine de yedim pişenin yarısını
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi, inşallah senin minnoş da sımsıkı tutunsun sana canım benimŞükür hamilesiniz ben tutunmaya etki eder mi diye korkmuştum ama içim rahatladı şu an ki 1-2 kez ızgara almıştık, tavada pişenlerden aldım bende genelde.
Kendiniz yaptıysanız korkmayın iyi pişmiştir ve temiz yapmışsınızdır. Bu dönemde sakatat ve deniz ürünlerini dışardan yememeye çalışın.Şimdi siz yazdınız benim de kafama takıldı. (Hamile anneler kusuruma bakmayin canınız çekerse hakkınızı helal edin)
Bende bir kaç gündür işkembe çorbası yedim transferin 5. Gunundeyim Insallah bir zarari olmamıştır size debana da
Tutunmayla bir ilgisi yok, önlem amaçlı yasaklıyorlar. Temiz ve güvenilir bir yerde içtiyseniz çok da endişe duymaniza gerek yok.Öyleymiş ama biz yedikten sonra öğrendik. Ben henüz transferin 5. Gunundeyim tutunmayla bir bagi yoktur Insallah
Kuzum benim kahve lekelenmem oldu ilk bnm de fitille geldi nokta nokta sonra 3 4cm olacak şekilde bir kere öldü dra gittim. 3 günlüğüne kan sulandirici iğne ve hapları kesti. Bugün 2.gunumdu. Bugün olmadı hicBen fitil den dolayı akıntı oldu olmadığını pek anlamadım yaa hala da anlamıyorum
Tavuk da organik köy tavuğu olursa iyi pişirilirse yenilebilir canımBenim veteriner hekim arkadaşım ciğer asla yemeyin, hayvanın tüm toksik maddeleri orada birikiyor dedi. Üroloğumuz direkt tavuğu yasakladı.balık dışında et tüketmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?