• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Arkadaslar ben de çok şükür pozitifi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Kızlar hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz benim bu konuyla ilgili hiç bilgim yok.opu olduğumuz tarihten itibaren mi saymamız gerekiyo ??
Hayırlı uğurlu olsun😍 taze transferde adet gününden sayılıyor. Güzelce katlasin inşallah 🏵

Kızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaa 🤲🤗 nasıl güçlü atıyor güp güp diye 🤭🤲🤲🤗 çok şükür rabbime dualarım sizlerle hepinizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah 🤲 dualarım herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi 6+3 çıktı ultrosonda da şükür 🤗🤲🤲
Hayırlı olsun canım cok sevındım Rabbım tamamına erdırsın ınş

Oh ne güzel 😊 kaç çıktı sonucunuz? Bende yarın som kez kan testi yaptıracağım merkez 12. Gün ki sonucu istiyor mutlaka
Ben ilk kan testimi 12. Günde yaptırdım sonucu sadece pozitif şeklinde öğrendim doktorum mesaj attı rakamsal olarak bilmiyorum ben de 🙆🏼‍♀️ Sanırım onu da salı günü öğrenicem :D ayyy siz de çok güzel haberler alın insallahhhh 🌸🌸🌸

Ben ilk kan testimi 12. Günde yaptırdım sonucu sadece pozitif şeklinde öğrendim doktorum mesaj attı rakamsal olarak bilmiyorum ben de 🙆🏼‍♀️ Sanırım onu da salı günü öğrenicem :D ayyy siz de çok güzel haberler alın insallahhhh 🌸🌸🌸
Amin insallah 🏵bazen bilmemek daha iyi ...keseyi gördükten sonra da güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah ❤

Back
X