- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.301
Çanakkalede olan arkadaşlarım var mı? Pozitif görüp de hangi dr gittiniz ya da gitmeyi planlıyorsunuz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hep mutlu olsun evladınızKızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaanasıl güçlü atıyor güp güp diye
çok şükür rabbime dualarım sizlerle hepinizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah
dualarım herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi 6+3 çıktı ultrosonda da şükür
![]()
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin kuzucukKızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaanasıl güçlü atıyor güp güp diye
çok şükür rabbime dualarım sizlerle hepinizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah
dualarım herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi 6+3 çıktı ultrosonda da şükür
![]()
Ayyy en heyecanlı zamanlardasın canım güzel haberler ver bizlere de insallahhhTransferi sayarsak 5. Günüm![]()
Aynı tarihte transfer olmuşuz hayırlı olsun canm sağlıcakla kucağına alırsın inşallahCanım Mayıs’ın 21 inde olmuştum ben . Senin kaçıncı gün şu an ??
Canımm çok teşekkür ederim amin insallahhAynı tarihte transfer olmuşuz hayırlı olsun canm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah![]()
kaç mm olmuş minnoş? Ultrason görüntüsünü atar mısın?Kızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaanasıl güçlü atıyor güp güp diye
![]()
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz insallah hayırlı haberler alirsinizMerhaba iyi akşamlar bende 28 mayıs cuma günü embriyo transferi oldum 5. gün embriyosu taze transfer inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız![]()
Canım benim hadi bakalım inşallah hayırlısıyla en uygun zaman da olursun sendeKızlar hastaneden geldim şimdi şuan rahim kalınlığım 6 imiş 8'de transfer yapıcaz dedi bir de bende hani folikül vardı da değerim yüksekti ya bugün folikül 18'den 20 ye yükselmiş boyu çatlamadan transferi yapıcaz dedi kan verdim onun sonucunu beklicez bi de yarın da kan vericekmişim ben seni pazartesi görücem tekrar dedi haftaya cuma da transferini yaparız muhtemelen dedi... bakalım ne olacakH Hazel9 @FlyingHummingbird
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhaba aynı gün transfer olmuşuz insallah hayırlı haberler alirsiniz![]()
tesekkür ederim cnm seninde hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canımmmRabbim tamamına erdirsin insallahhhh
![]()
Rabbim ne kadar büyük ya hikmetinden sual olunmaz şuncacık şey kalbi atıyor can oluyor
Ben idrara sıkışık değildim canım üstten baktı gayet herşey göründü şükür ilgisi varmı bende bilmiyorum