• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaa 🤲🤗 nasıl güçlü atıyor güp güp diye 🤭🤲🤲🤗 çok şükür rabbime dualarım sizlerle hepinizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah 🤲 dualarım herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi 6+3 çıktı ultrosonda da şükür 🤗🤲🤲
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hep mutlu olsun evladınız 🥳🙏

Kızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaa 🤲🤗 nasıl güçlü atıyor güp güp diye 🤭🤲🤲🤗 çok şükür rabbime dualarım sizlerle hepinizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah 🤲 dualarım herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi 6+3 çıktı ultrosonda da şükür 🤗🤲🤲
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin kuzucuk 💙

@asli
kaç mm olmuş minnoş? Ultrason görüntüsünü atar mısın?😍

Kızlar hastaneden geldim şimdi şuan rahim kalınlığım 6 imiş 8'de transfer yapıcaz dedi bir de bende hani folikül vardı da değerim yüksekti ya bugün folikül 18'den 20 ye yükselmiş boyu çatlamadan transferi yapıcaz dedi kan verdim onun sonucunu beklicez bi de yarın da kan vericekmişim ben seni pazartesi görücem tekrar dedi haftaya cuma da transferini yaparız muhtemelen dedi... bakalım ne olacak ☺️ H Hazel9 @FlyingHummingbird
Canım benim hadi bakalım inşallah hayırlısıyla en uygun zaman da olursun sende 🤲 benden kan falan istemedi hiç , doktorunun bi bildiği vardır bakalım iyi çıkar sonucun inşallah 🧿 çok az kaldııı vallahi heyecandan aptal gibiyim ben de ne zor bişimiş bekledikçe insan gerilio 😂

@asli

kaç mm olmuş minnoş? Ultrason görüntüsünü atar mısın?😍
IMG-20210604-WA0011.webp

A Asli47 Canım bir şey sorucam. Geçen sefer gittiğimde benim çok net gözükmedi doktor da idrara sıkışık da değilsin di mi falan dedi. Bu sefer öyle mi gitsem? Görüntüyü etkiliyor mu biliyor musun?

A Asli47 Canım bir şey sorucam. Geçen sefer gittiğimde benim çok net gözükmedi doktor da idrara sıkışık da değilsin di mi falan dedi. Bu sefer öyle mi gitsem? Görüntüyü etkiliyor mu biliyor musun?
Ben idrara sıkışık değildim canım üstten baktı gayet herşey göründü şükür ilgisi varmı bende bilmiyorum

Back
X