Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Peki 3.testi neden istemişti doktorunuz? Aslında değerler güzel benim doktorum olsa 3.yü istemezdi. Ben de 1.test 60küsür 2.test 120 küsürdü. Bir daha yaptırmamı istememişti.
Aslında onu yaşadığım şehirdeki farklı bir kadın doğum doktoru gebelik başındaki tahlilleri isterken yanında hcg de bakılmasını uygun görmüş, öncelikle tekrar test verdik kendi doktorum pazartesi istemişti test

kızlar troidi yüksek çıkan var mı benim bugün 5.8 cıktı yüksek dediler ilac kullanıyordum zaten dozunu artırdılar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Ben kullanıyorum levotiron 25lik.benim de düşmedi diye haftasonu bir buçuk tablet hafta içi 1 tablet oldu 2 hafta sonra kan vericem inşallah bu şekilde duzelir

Sade frappe 31 yaş, çikolata kisti, 3.denemem ikiz bebisler, 7+4 günlük olduk başka eksik soru var mı bakayım ilk sfdan
Uzun periyod
Dondurulmuş transfer
1 mayis transfer
5.gun embriyosu
adzeynep Melindanaz
Merhaba, benim de sağda ve solda 1.5 cm iki tane cikolata kistim var şimdi sizi görünce bana umut oldunuz biraz ne yazık ki çoğu zaman çikolata kisti olanlarda tüp bebek negatif sonuçlanabiliyor. O yüzden açıkçası bana iyi geldiniz kendimi tabloya eklemekten biraz çekiniyordum ama şimdi kendimi de hemen sizin altınıza ekleyeceğim, umarım bana uğur getirirsiniz

Bu arada çikolata kistlerinizin boyutları ve miktarı neydi acaba? Ayrıca kaç yumurtanız toplandı, döllendi ve donduruldu? Bunları da yazabilirseniz çok sevinirim

Ya ne güzel Ben adetin 3.günü gittim estrofeme basladik 16. gün 10 haziranda kontrole çağırdı daha erken çağırmadı kızacam doktoruma her gün nar suyu içiyorum ya çok kalınlaştıysa duvar ne olacak belki 10 haziranda ertesi günü gel transfere belli mi olur

1.5 cm inanın hiç birşey değil ☺ benim tek taraflı 2 tane var . Biri 4.5 cm,diğeri 3.cm. benim embriyolarım 7 yıldır dondurulmuş halde bekliyor. Ilk tedaviden 6 yaşında bi oğlum var. O zamanda aynı şekilde kistlerim vardı. 22 tane yumurta toplanmıştı . 5 tanesi 5. Güne çıktı. 1 tanesi transfer edildi 4 tanesi de bugünlere kadar beni bekledi 1 tane transfer oldu 24 mayısta. Hemen de tutunmuş 7.gün güzel bi değer gördüm çok şükür. hiç ümitsiz olmayın. Olmasaydı benim olmazdı

Belki aynı gün olur transferimiz

Ahh çok sevindim yaa çok şükür. Saat en önemli şey. İyi ki yeniden test vermişsiniz içiniz rahat etsin artık ❤

Kaliteleri neydi peki acaba :)

Çok sevindim sizin adınıza darısı benim ve bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…