- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.461
Benim 2.denememde kızım oldu bunda da ikizlere gebeyim hiç endiselenme. Benim bir de bekarken çikolata kıstım vardı. Ultrasonda 1 tane 8cm patlamış kist göründü ama drum şüphelendi ve açık ameliyat yaptı. Diğer yumurtalimda da 8cm kist varmış meğersem ve o bagirsagin altında kalıp bagirsagima yapışmış ve altında kalınca ultrasonda gorunmemis. Bu ameliyattan 3 sene sonra evlendim 6 ay bekledik olmadı tuplerim de tıkanmış hemen tüp bebek dediler. İçini ferah tut senin de minnoşun olacakadzeynep Melindanaz
Merhaba, benim de sağda ve solda 1.5 cm iki tane cikolata kistim var şimdi sizi görünce bana umut oldunuz birazne yazık ki çoğu zaman çikolata kisti olanlarda tüp bebek negatif sonuçlanabiliyor. O yüzden açıkçası bana iyi geldiniz kendimi tabloya eklemekten biraz çekiniyordum ama şimdi kendimi de hemen sizin altınıza ekleyeceğim, umarım bana uğur getirirsiniz
Bu arada çikolata kistlerinizin boyutları ve miktarı neydi acaba? Ayrıca kaç yumurtanız toplandı, döllendi ve donduruldu? Bunları da yazabilirseniz çok sevinirim
Minnoş için katlanicaz artık bitanemHahakıyamam canım. Umarım hemen alışırsın. Hatta bazıları sigaradan tiksiniyor hamileyken
Tutunur, yeterki inanınİnşallah tutunur bana
Bende havuz sistemi yapıldı. Yumurtaliklarim çok hasar görmüş çünkü. İlk toplamada 6 toplandı 3 tanesi 5.gune dollendi. İkinci toplamada 5 toplandı yine 3 tane 5.gune gitti. İlk toplananlardan ikisini kaybettim kalpleri durdu. Bir kızım oldu. 2.toplananlardan da birisi çözülürken bozuldu. İki transfer edildi ikisi de şu an iyi gidiyor çok şükür.adzeynep Melindanaz
Merhaba, benim de sağda ve solda 1.5 cm iki tane cikolata kistim var şimdi sizi görünce bana umut oldunuz birazne yazık ki çoğu zaman çikolata kisti olanlarda tüp bebek negatif sonuçlanabiliyor. O yüzden açıkçası bana iyi geldiniz kendimi tabloya eklemekten biraz çekiniyordum ama şimdi kendimi de hemen sizin altınıza ekleyeceğim, umarım bana uğur getirirsiniz
Bu arada çikolata kistlerinizin boyutları ve miktarı neydi acaba? Ayrıca kaç yumurtanız toplandı, döllendi ve donduruldu? Bunları da yazabilirseniz çok sevinirim
3cikmisti 25lik başladım 2 aydır içmeme rağmen 2.75 olmuş. İlk gebeligimde 1.5 altına düşmüştü bu dozla. Şimdi bir tık yükseltti. Yoksa 50lik yapacak. Eşim 75lik kullanıyor. Neden 75 atlayıp direkt 100 yazdı acaba sizesizin kaç çıktı değeriniz bana 100 mglık yazdı 50 lik kullanıyordum yükseltti dozu
Allah yüzüne baksın canım benimAyy ağzından bal damlıyor tatlım benim.. Çok aminPazartesi doktorum geliyor bakalım ne zamana ultrasonu verecek :)) Çok heyecanlıyım
İzindeyiz bitanem, biz de böyle oluruz umarımBen nefret ettim iğrenç hayatta içmem birdaha
İçme kuzum içme dokuz ay diyorsun ama emzirme var sonrasında bebeklerinin yanında öyle kokulu olmaz zararlı içemezsinİzindeyiz bitanem, biz de böyle oluruz umarımama tahminin 9 ay sonra ben kaldığım yerden devam
Gece yatmadan önce bı de akşam yemeğinden sonra yahu, öyle fosur fosur değilİçme kuzum içme dokuz ay diyorsun ama emzirme var sonrasında bebeklerinin yanında öyle kokulu olmaz zararlı içemezsin
Masallah cnm cok sevındım sen kac saat once vermıstınkıSaat fark eder dedi doktor , tekrar test verdim 19.00 da , 222 olmuş, %72 ye yükselmiş artış oranı %28den . Iyi bir gelişme dedi doktorum , saat o kadar fark ediyormuş ki , belki senin hastane dönüşünde bile salgılamış olabilir hormonu dedi
Maşallah canım gebelik var. Bende şimdi kan verdim 1 saate çıkar dediler 8. Günüm inşallah hayırlısı ile pozitif olur.Bende bugün test yaptırdım 6. Günüm ve 30 çıktıinşallah katlanarak devam eder
Evet çok şükür, katlamayı takip etçez şimdiMaşallah canım gebelik var. Bende şimdi kan verdim 1 saate çıkar dediler 8. Günüm inşallah hayırlısı ile pozitif olur.
Ben 7. Gün sabah idrarda yapmıştım pozitif çıkmıştı. Pazartesi test günümü beklicektim ama zaman geçmiyor sonra eşim istersen şimdi gidelim diyince. Gitiik rabbim utandırmasın, kimsenin emeğini boşa çıkarmasınEvet çok şükür, katlamayı takip etçez şimdiotele gelince de idrar testi yaptım oda pozitif çıktı. inşallah sizde pozitifi görürsünüz güzel bi şekilde ilerler
O korku hepimizde var canım kucağımıza alana kadar da geçmeyecek sanırımBen 7. Gün sabah idrarda yapmıştım pozitif çıkmıştı. Pazartesi test günümü beklicektim ama zaman geçmiyor sonra eşim istersen şimdi gidelim diyince. Gitiik rabbim utandırmasın, kimsenin emeğini boşa çıkarmasınçok korkuyorum
İnşallahO korku hepimizde var canım kucağımıza alana kadar da geçmeyecek sanırımrabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sonucunu bekliyorum bende heyecanla idrarda çıktıysa kanda mutlaka çıkacaktır 40 dk sonra çıktı benim inş sizinkide uzun sürmez
8 haziran benim tarihim canimBen deli sen benden daha deline zamandı canım senin transfer tarihi ? Dondurulmuş embriyo transferinde de adetin ilk gününü mü baz alıyorlar tarih hesaplamak için kac haftalık kac günlük diye ?
Hayatimda hiç tiroidi anmamıştım ama transfer öncesi benim 3.5tu, sonrasinda ilaç yazmadan önce test yapalım dedi doktor bu sefer 5.4 cıktı. Euthyrox 25 mg yazdı. 1 ay sonra dozu yükseltir diye düşünüyorum.kızlar troidi yüksek çıkan var mı benim bugün 5.8 cıktı yüksek dediler ilac kullanıyordum zaten dozunu artırdılar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?