- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.421
demek tek değilmişim... Aynen öyle... Ne diyim aileye söylicez ultrasonda kalbi duyduktan sonra. Sanırım çevre hamiş olduğumu benimser anca o anlar :)))Yahu bu eşler ne garip basbaya hamilesiniz işte:) ellerin ayakların tam gorulmesine var 7 ay inanmayacak mı o zaman hayretlik olaylar :))) Benim eşimde öyle sen daha yolun başındasın bir tutsun doğur da öyle anlarız diyor çıldırıyorum öyle söyleyince
Nane düşük yapıyor diyorlar ama sanırım nane şekeri bir sorun yaratmaz... ben çubuk yiyorum biraz yatışıyor.Acaba böyle durumlarda naneli şeker yiyebilir miyiz? Bunu sormak hiç aklıma gelmemişti. Bı zararı var mıdır ki acaba?
Evet canım biraz araştırdım, naneli şeker, zencefilli şeker, limomlu şeker yiyebilirsin. Nane çayı içme ama. Zencefilli limonlu su karışımı da iyi geliyor bana. Onun limonatasını da yapıyorum ben gayet güzel...Bitanem naneli şeker yiyebilir miyiz midemiz bulandiginda? Polo falan, çok keskin olmayanlarından ?
Ayy ağzından bal damlıyor tatlım benim.. Çok aminErkenci davranmıyorsun ayrıca hcg 3bin üzeri kese görünüyor. 6.haftada da kalp atışı duyuluyor. Ben 6+1de duydum. O zamana bi randevu al da şok olsun
Ben bı sonraki gidişimde soracağım canım, ama henüz aşım yok güneye gitmeye korkarım, Yalova için soracağım.Bu arada denize girme meselesini soran oldu mu? Marmaranin hali malum, zaten girilmez ama daha guney bolgelere tatile gidecek arkadaslar acaba denize girecek mi? Bizim icin yasak var mi?
Dikkat et canim, Yalovada da deniz salyasi cok yogunduBen bı sonraki gidişimde soracağım canım, ama henüz aşım yok güneye gitmeye korkarım, Yalova için soracağım.
Denizde bence sıkıntı olmaz ama yolculuk konusunda endişeliyim ben de. Güneye gitmek için en az 10 saat araba yolculuğu yapmam gerekiyor. Bir sıkıntı olur mu acabaBu arada denize girme meselesini soran oldu mu? Marmaranin hali malum, zaten girilmez ama daha guney bolgelere tatile gidecek arkadaslar acaba denize girecek mi? Bizim icin yasak var mi?
Aman aman bitanem, sakın başlama. Senin hayatında başka güzel ritüeller vardır, ben eşeklik yapıp baş köşeye bu illeti koyduğum için şu an çok sıkıntı çekiyorum. İçime girip ne hissettiğimi anlasa biri, sırf benim şu halime bakıp sigara karşıtı eylem yapar valla, o kadar diyimSağlık ocağında sabahtan yapılıyor ama bence yaptırmayıp gününü bekleyin. Gerçekten sonrası eziyet oluyor katladı mi acaba diye yiyip bitiriyorsunuz kendini.
Ben ilk 7. Gün yaptım yarın 12. Gün ve ben 3. Testimi yaptıracağım çok stresliyim. Beklemek en güzel. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ❤
Kesinlikle katılıyorum
Ayy o kadar güzel anlattınız ki sigaraya başlamak geldi icimden
Çok teşekkürler bitanem, ekran fotosunu çektim, kaydettim bunları uyguluycamEvet canım biraz araştırdım, naneli şeker, zencefilli şeker, limomlu şeker yiyebilirsin. Nane çayı içme ama. Zencefilli limonlu su karışımı da iyi geliyor bana. Onun limonatasını da yapıyorum ben gayet güzel...
Uzun araba yolculugu ilk 48 saatten sonra problem olmuyor diye biliyorum. Deniz mevzusu cok aklima takildi, girsem de sanirim cok tenha koy bulup girmeye calisirim tertemizDenizde bence sıkıntı olmaz ama yolculuk konusunda endişeliyim ben de. Güneye gitmek için en az 10 saat araba yolculuğu yapmam gerekiyor. Bir sıkıntı olur mu acaba
Geçen yıl havuza girmiştim, aslında havuzu deniz suyundan daha temiz eminim ama doktorum izin verir mi acaba? Denizden daha temizdir kesin, sık kontrol yapılıyor ve çok iyi bir sitenin havuzu.Dikkat et canim, Yalovada da deniz salyasi cok yogundu
Su an Marmara denizinden daha guvenlidir havuzGeçen yıl havuza girmiştim, aslında havuzu deniz suyundan daha temiz eminim ama doktorum izin verir mi acaba? Denizden daha temizdir kesin, sık kontrol yapılıyor ve çok iyi bir sitenin havuzu.
14 Haziran kontrol günüm, soylicem size deSu an Marmara denizinden daha guvenlidir havuzbakalim doktorun ne diyecek
Tagatesia Melindanaz ikiniz de ilk sayfadakş tabloda yoksunuz sizi de eklesin Sade frappe de hamişler bol bol görünsün
HahaAman aman bitanem, sakın başlama. Senin hayatında başka güzel ritüeller vardır, ben eşeklik yapıp baş köşeye bu illeti koyduğum için şu an çok sıkıntı çekiyorum. İçime girip ne hissettiğimi anlasa biri, sırf benim şu halime bakıp sigara karşıtı eylem yapar valla, o kadar diyim
ben 6. günde yaptım benden erken yapanı yoktur heralde 32 çıktı ertesi günde yani bugün doktor istedi 51 cıktıPozitif olan arkadaşlar; kan testini kaç kere ve hangi günlerde yaptırdınız?
Saat fark eder dedi doktor , tekrar test verdim 19.00 da , 222 olmuş, %72 ye yükselmiş artış oranı %28den . Iyi bir gelişme dedi doktorum , saat o kadar fark ediyormuş ki , belki senin hastane dönüşünde bile salgılamış olabilir hormonu dediHayırlısı olsun hakkında. Bebek sağlıklıysa devam eder,merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?