Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

demek tek değilmişim... Aynen öyle... Ne diyim aileye söylicez ultrasonda kalbi duyduktan sonra. Sanırım çevre hamiş olduğumu benimser anca o anlar :)))

Bitanem naneli şeker yiyebilir miyiz midemiz bulandiginda? Polo falan, çok keskin olmayanlarından ?
Evet canım biraz araştırdım, naneli şeker, zencefilli şeker, limomlu şeker yiyebilirsin. Nane çayı içme ama. Zencefilli limonlu su karışımı da iyi geliyor bana. Onun limonatasını da yapıyorum ben gayet güzel...

Bu arada denize girme meselesini soran oldu mu? Marmaranin hali malum, zaten girilmez ama daha guney bolgelere tatile gidecek arkadaslar acaba denize girecek mi? Bizim icin yasak var mi?
Ben bı sonraki gidişimde soracağım canım, ama henüz aşım yok güneye gitmeye korkarım, Yalova için soracağım.

Bu arada denize girme meselesini soran oldu mu? Marmaranin hali malum, zaten girilmez ama daha guney bolgelere tatile gidecek arkadaslar acaba denize girecek mi? Bizim icin yasak var mi?
Denizde bence sıkıntı olmaz ama yolculuk konusunda endişeliyim ben de. Güneye gitmek için en az 10 saat araba yolculuğu yapmam gerekiyor. Bir sıkıntı olur mu acaba

Aman aman bitanem, sakın başlama. Senin hayatında başka güzel ritüeller vardır, ben eşeklik yapıp baş köşeye bu illeti koyduğum için şu an çok sıkıntı çekiyorum. İçime girip ne hissettiğimi anlasa biri, sırf benim şu halime bakıp sigara karşıtı eylem yapar valla, o kadar diyim

Çok teşekkürler bitanem, ekran fotosunu çektim, kaydettim bunları uyguluycam

Denizde bence sıkıntı olmaz ama yolculuk konusunda endişeliyim ben de. Güneye gitmek için en az 10 saat araba yolculuğu yapmam gerekiyor. Bir sıkıntı olur mu acaba
Uzun araba yolculugu ilk 48 saatten sonra problem olmuyor diye biliyorum. Deniz mevzusu cok aklima takildi, girsem de sanirim cok tenha koy bulup girmeye calisirim tertemiz

Geçen yıl havuza girmiştim, aslında havuzu deniz suyundan daha temiz eminim ama doktorum izin verir mi acaba? Denizden daha temizdir kesin, sık kontrol yapılıyor ve çok iyi bir sitenin havuzu.
Su an Marmara denizinden daha guvenlidir havuz bakalim doktorun ne diyecek

Hahakıyamam canım. Umarım hemen alışırsın. Hatta bazıları sigaradan tiksiniyor hamileyken

Sade frappe beni de listeye ekler misiniz?
Yaş 30
Çikolata kisti
2. deneme( ilk denemeden bir oğlum var)
Dondurulmus embriyo
Kısa protokol
Sonuç pozitif☺
24 mayıs transfer tarihi
Teşekkür ederim şimdiden ❤

kızlar troidi yüksek çıkan var mı benim bugün 5.8 cıktı yüksek dediler ilac kullanıyordum zaten dozunu artırdılar inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Hayırlısı olsun hakkında. Bebek sağlıklıysa devam eder,merak etme
Saat fark eder dedi doktor , tekrar test verdim 19.00 da , 222 olmuş, %72 ye yükselmiş artış oranı %28den . Iyi bir gelişme dedi doktorum , saat o kadar fark ediyormuş ki , belki senin hastane dönüşünde bile salgılamış olabilir hormonu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…