- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.721
Ah canım senin doktorunda mi öyleDemezler, işleri güçleri modumuzu düşürmek, ben moral motivasyon konusunda doktorumdan beklentimi 0'a düşürdüm
Bu değerde hamile oluyorsunuz iyi düşünelim inşallah geç tutunmadır da katlanır değeriniz. Eğitim hemşireniz kimdi testi ne zaman tekrarlamanızı istedi?Çatlatma iğnesi olmadım
5. Gün 2 tane gec tutunma dedıkleri olabilir mi ? Bugun transferden sonraki 7.günüm
Ahhh şimdiki kafam olsa bugün asla vermezdim pişman oldum çok
Evet o bende bu ara çok oluyor. Basım da dönüyor.Testi pozitif olan arkadaşlarım bugün özellikle öğleden sonra çok yorgun ve halsizdim lavaboya gitmek için kalktığımda bile çarpıntım oluyor sizde de oldu mu acaba normal bi durum mu?
Evet benim ara ara oluyor. Buğün başım agrıdı ve burnum kanadı birazTesti pozitif olan arkadaşlarım bugün özellikle öğleden sonra çok yorgun ve halsizdim lavaboya gitmek için kalktığımda bile çarpıntım oluyor sizde de oldu mu acaba normal bi durum mu?
Transfer gününüz ne zamandı sizin? En ufak şeyden korkar olduk rabbim yardımcımız olsun. Halsizlik oluyodu ama bugün daha yoğun hissettim çarpıntıyla birlikteEvet o bende bu ara çok oluyor. Basım da dönüyor.
Çok geçmiş olsunEvet benim ara ara oluyor. Buğün başım agrıdı ve burnum kanadı biraz
Sağol canımÇok geçmiş olsun
24 mayıs. İlaçlarda yapmış olabilir mi çarpıntiyi? Bende baş dönmesi halsizlik ve nefes nefese kalma var yürürkenTransfer gününüz ne zamandı sizin? En ufak şeyden korkar olduk rabbim yardımcımız olsun. Halsizlik oluyodu ama bugün daha yoğun hissettim çarpıntıyla birlikte
Estroferm günde ne kadar alıyorsunuz ben günde sabah, ögle, akşam tok olarak 3 defa alıyorumÇok geçmiş olsun
Acaba ben fazla mı alıyorum o yüzden mi burnum kanadıEstroferm günde ne kadar alıyorsunuz ben günde sabah, ögle, akşam tok olarak 3 defa alıyorum
İnsallahBu değerde hamile oluyorsunuz iyi düşünelim inşallah geç tutunmadır da katlanır değeriniz. Eğitim hemşireniz kimdi testi ne zaman tekrarlamanızı istedi?
Onlar da var ekstra bide çarpıntı var bugün yarında devam ederse hemşireye sorarım artık24 mayıs. İlaçlarda yapmış olabilir mi çarpıntiyi? Bende baş dönmesi halsizlik ve nefes nefese kalma var yürürken
Dilek hanımla da bi kaç kez görüştük çok iyi biri çok yardımcı oluyor. İnşallah çok güzel artmış şekilde alırsınız sonucu.İnsallah
Hemşirem Dilek hanım test günü kan verin dedı. Çarşamba vereceğim
Günde 4Acaba ben fazla mı alıyorum o yüzden mi burnum kanadı
Bende sabah öğle akşam 2 şer adet alıyorum ve sabah akşam 1 tane de vajinal alıyorumEstroferm günde ne kadar alıyorsunuz ben günde sabah, ögle, akşam tok olarak 3 defa alıyorum
Benim de 26 Mayıstı transfer tarihim, bugün doktorum aradı sesin çıkmıyor yaptırmadın herhalde test diye, evet dedim gününde yaptıracağım direniyorum :) Yarın test günüm, inşalla hayırlı haberler alırız hepimiz :)Yaa evet kuzucum 27 Mayısve sanırım bu tarih civarı transfer yaptırıp test yapmayan tek kaldım beni yalnız bırakmasaydınız ne vardı siz böyle yaptıkça heyecanlanmaya başladım. Benim tahlil günüm pazartesi Seni ve diğer pozitifleri tebrik ediyorum Güzel Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah benim sadece adet sancım var başka bir belirtim yok belirtiyse tabi bu da hayırlısı ne deyim
Ben günde 6 adet ve 2 de vajinal alıyorum estrofem yapmaz sanırımAcaba ben fazla mı alıyorum o yüzden mi burnum kanadı
Yok canım maalesef 11.gün 17, 13.gün 18 çıktı ilaçları bıraktım adeti bekliyorum
Ben de günde 3 kez alıyorum 8:00, 16:00, 24:00 saatlerinde . Günde 8 kez alanları da duydum bence doktorunuza söyleyin mutlakaEstroferm günde ne kadar alıyorsunuz ben günde sabah, ögle, akşam tok olarak 3 defa alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?