Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çatlatma iğnesi olmadım
5. Gün 2 tane gec tutunma dedıkleri olabilir mi ? Bugun transferden sonraki 7.günüm
Ahhh şimdiki kafam olsa bugün asla vermezdim pişman oldum çok
Bu değerde hamile oluyorsunuz iyi düşünelim inşallah geç tutunmadır da katlanır değeriniz. Eğitim hemşireniz kimdi testi ne zaman tekrarlamanızı istedi?

Testi pozitif olan arkadaşlarım bugün özellikle öğleden sonra çok yorgun ve halsizdim lavaboya gitmek için kalktığımda bile çarpıntım oluyor sizde de oldu mu acaba normal bi durum mu?

Transfer gününüz ne zamandı sizin? En ufak şeyden korkar olduk rabbim yardımcımız olsun. Halsizlik oluyodu ama bugün daha yoğun hissettim çarpıntıyla birlikte
24 mayıs. İlaçlarda yapmış olabilir mi çarpıntiyi? Bende baş dönmesi halsizlik ve nefes nefese kalma var yürürken

Benim de 26 Mayıstı transfer tarihim, bugün doktorum aradı sesin çıkmıyor yaptırmadın herhalde test diye, evet dedim gününde yaptıracağım direniyorum :) Yarın test günüm, inşalla hayırlı haberler alırız hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…