Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok sevinirim canım banada bilgi verirsen benim çok şükür 14 adet daha dondurulmuş embriyom var tesellim onlar oldu zaten

Çatlatma iğnesi olmadım
5. Gün 2 tane gec tutunma dedıkleri olabilir mi ? Bugun transferden sonraki 7.günüm
Ahhh şimdiki kafam olsa bugün asla vermezdim pişman oldum çok
Yani hemşirenin de dediği gibi şuan çıkan sonucun bi anlamı yok. Sanki bu tahlili hiç yapmamışsın gibi devam et gebe olarak düşün kendini ve zamanında tekrar tahlil ver.
Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve hepimize inşallah.

Öyle mi ben değişik saatlerde alıyorum günde 3 defa alıyorum ama saatlerim düzenli değil
Yanlış yönlendirmek istemem benim eğitim hemşirem alacağım saatleri kendi belirleyip reçeteme yazdı ve uyardı saatinde almaya dikkat edin diye. Herkesin duruma göre de değişiyordur belki

Bende salı test gunumm hadı burdan bızde patlatırız bombalarımızı inşallah

Estroferm günde ne kadar alıyorsunuz ben günde sabah, ögle, akşam tok olarak 3 defa alıyorum
Ben de üç tane alıyorum sabah 8 öğlen 2 akşam 8 saatini ben ayarladım.
Oksapar ve coraspin kullanıyorum her gün.
Sabahları burnumu temizlerken minik pıhtı gibi geliyor benim de.
Ama seninkine baş ağrısı eklenmişse tansiyonun yükselmiş olabilir tuzu azaltıp bol su iç ve hareket ol gün içinde ve mutlaka doktoruna söyle

Tekrardan başlayıp gene bir umudunuz olacak bu ne güzel Rabbim aratmasın en kısa zamanda nasip etsin
Benim de 6 tane embriyom vardı ama onları dondurmak için nakit yetmedi. Eğer negatif olursa 2 3 sene tedaviye tekrar başlama dururumuz da yok şuan. Rabbim isteyen herkse nasip etsin hayırlısı ile inşallah

Ayy canım dondurma ne kadardıkı cok uzuldum cöpe gitmesine en bastan baslamak maddı manevı daha zor

Ayy canım dondurma ne kadardıkı cok uzuldum cöpe gitmesine en bastan baslamak maddı manevı daha zor
Gerçekten öyle olur maddi manevi ama işte nasip olmayınca da olmuyor. Bende dondurmak isterdim ama o zaman da başka türlü çok sıkıntıya girecektik.. İnşallah degerim yukselir de bunları düşünmek zorunda kalmam
Siz tekrar kan verdiniz mi ?

Maalesef bugün cumartesi diye kan testine gittim 11.gün, 1.20den küçük değer yani negatif, şu ana kadar tek leke yokken az önce kahverengi lekeyle karışık kan geldi. Anlayamadım ve benim öncesinde doğal yolla hamile kalmıştım kimyasal gebelik oldu düştü, sonra ilk deneme dediğim gibi negatif çıktı. Rahim içi her şey normalken, fsh değerlerim her şey bu kadar iyiyken sebebini anlayamıyorum. 2.deneme için doktor çok önemli bence açıkçası aynı yerde yaptırmak istemiyorum, 11.günden pozitife dönme ihtimali de yoktur diye düşünüyorum. İnanın ağlayamadım bile ilk kayıptan sonra zaten hep negatif baktım, her şeyin hayırlısı artık

Aaa bana hiç bişey diyen olmadi. 2 ser 3 er için kendiniz ayarlayın dediler. Bi sıkıntı yaşamadım ama yarından itibaren dikkat edeyim saatine. Teşekkür ederim
benimde ilaç çizelgem var hastanenin verdiği saat yazmıyor mesela estrofem sabah 3 tane lutinus sabah öğle akşam gibi yazmışlar saat yazmamışlar yani bence sıkıntı olmaz yumurta toplamadaki ilaçlar cok önemli oluyor saatinde ve zamanında yapılması gerekiyor

Yanlış yönlendirmek istemem benim eğitim hemşirem alacağım saatleri kendi belirleyip reçeteme yazdı ve uyardı saatinde almaya dikkat edin diye. Herkesin duruma göre de değişiyordur belki

Bende tok karnına aldığım için saati yarım saat 1 saat değişebiliyor inşallah bir sıkıntı olmamıştır

Bende yumurta toplamada çok düzenli kullandım. Prolutex, oksapar, lutinus dğzendi kullanıyorum ama sadece eksoferm saatleri düzensiz

Ins canım ıns gerek kalmaz cunku coook zor maddı manevı rabbım yrdımcımız olsn yarın verecegım ıns

Cok uzuldum canım ılk kanın mı artıs mı olmadı donmusun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…