- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.681
Merhaba sizin sebepsiz infertilite galiba ilk denemede tutmuş. Benim de sebepsiz ilk kez yaptıracağız tüp bebek opu oldu transfer bir bir buçuk ay sonra olacak rica etsem sürecinizden bahseder misiniz ? Bana da umut olurMayıs topiği yoktu iyi olmuş nasipse benimde 1 ile 4 mayıs arasında herşey yolunda giderse trasferim olacak gibi duruyor şuanda adet olmayı bekliyorum bugün yada yarın adet olurum inşallahsizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Ayyy gercektenmi cok sevindim allahim hayirli saglikli bi sekilde kucagina almaya nasip etsin insallahevet cnm benim 15 günde haxırdı transfere iki gün önce pozitif sonuç aldım cnm 6. günde öğrendim cok şükür rabbim sanada tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Sizin sonucunuz ne oldu acaba benim de sebepsizSelam kizlar bende nisanda asilama yaptirdim tutmadi tup bebek yolu gözüktü 3 senelik evliyim ne esimde ne bende hicbir sorun yokken olmuyor en kotusude bu...sebebi yok yaniMayıs ayinda kontrole gidecegim ankara bahçeciye tüp bebekte tutmayacak diyr cok korkuyorum ve çok karamsarim bazen çok isyan ediyorum elimde degil sebebi olsa sebebinden olmuyor dersin ilac kullanirsin ama sebepsiz daha kotu
Benim 5 tane falan kaldı herhalde, bitince alma bırak dedi. Aspirine devam amaGebe olduğunu öğrenince kan sulandırıcı ilaçları bıraktırıyorlar mı?
Bende şimdi farkettim benimki de pazartesi bitiyor. Devam etmeyecek miyiz acaba? Verdikleri kağıtta 12. Haftaya kadar ilaçların devam edeceği yazıyordu.Zaten oksapar ilacın bugüm son günüydü pazartesi test günüm
Hayırlısı olsun süreçte pek fark olmuyor herkesle aynı bende rahim dinlendirme yaptım martta opu oldu 8 mayısta trasferim oldu şükür herşey yolunda gitti. Herşeyden önemlisi pozitif olun oldu mu olacak mı nasıl olacak yapmayın çok şükür ki sizde güzel haberi alırsınız inşallahMerhaba sizin sebepsiz infertilite galiba ilk denemede tutmuş. Benim de sebepsiz ilk kez yaptıracağız tüp bebek opu oldu transfer bir bir buçuk ay sonra olacak rica etsem sürecinizden bahseder misiniz ? Bana da umut olur
Herhalde pozitif olunca bıraktırıyorlar. Emin değilim tabii, sormak lazımBende şimdi farkettim benimki de pazartesi bitiyor. Devam etmeyecek miyiz acaba? Verdikleri kağıtta 12. Haftaya kadar ilaçların devam edeceği yazıyordu.
İnşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun süreçte pek fark olmuyor herkesle aynı bende rahim dinlendirme yaptım martta opu oldu 8 mayısta trasferim oldu şükür herşey yolunda gitti. Herşeyden önemlisi pozitif olun oldu mu olacak mı nasıl olacak yapmayın çok şükür ki sizde güzel haberi alırsınız inşallah
Uzun bi süre kullanılıyor sanırım, doğuma kadar diye yazanlar da vardı forumdaÇok zor oksapar zaten yakıyor biraz, peki kaçıncı aya kadar kullanmamız gerekiyor muş
Kuzum ben oksapara yeni başladım, keseyi görmeye gittiğimde verdi doktorum. Freddie nin kabusu kılıklı iğne, her gün bi posta kavga ediyoz kendisiyleHerhalde pozitif olunca bıraktırıyorlar. Emin değilim tabii, sormak lazım
Benim bildiğim 32. Haftaya kadar kullanıyoruzUzun bi süre kullanılıyor sanırım, doğuma kadar diye yazanlar da vardı forumda
Oksapar 3 ay kullandırılıyor diye biliyorum ben de.Bende şimdi farkettim benimki de pazartesi bitiyor. Devam etmeyecek miyiz acaba? Verdikleri kağıtta 12. Haftaya kadar ilaçların devam edeceği yazıyordu.
kan pıhtılaşmayla ilgili sorununuz yoksa kısa bir süre kullanılıyor doktor belirliyor ne zamana kadar ama kanda sıkıntınız varsa doğuma kadar kullananlar oluyorOksapar 3 ay kullandırılıyor diye biliyorum ben de.
Çatlatma iğnesini hangi tarihte olmuştun? Ya da olmadın mı? Değer düşük ama erkencisin işte.kaçıncı gün embriyosu?
12.haftaya kadar devamGebe olduğunu öğrenince kan sulandırıcı ilaçları bıraktırıyorlar mı?
Sağol canım12.haftaya kadar devam
Evet eğitim hemşiresine yazdım devam edeceksiniz dedi yeni reçete yazacak.Oksapar 3 ay kullandırılıyor diye biliyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?