- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.861
Allah razi olsun öyle düşündükçe siz ben burada daha bir kendimi iyi hissediyorumBende hanileliginizin çok yeni başladığını ve sorun olmayacağını düşünüyorum içimdeki his bunu söylüyor. Bide diğerlerini donduramadik dediniz ya... Rabbim büyük güzel haberler vereceksiniz bize çok inanıyorum
Sonra acaba demekten en iyisi saatinde vermeniz. İnşallah artmıştır,sağlıkla kavuşursunuz
Sizin kaçıncı gün degeriydi 600 lu sayı? Çünkü çok yüksek bence saati etken oldugu icin oyle çıktı yoksa sorun olsa o kadar da yukselmezdi
İnşallahAllah razi olsun öyle düşündükçe siz ben burada daha bir kendimi iyi hissediyorumInsallah çarşamba günü o güzel kalplerinizi Rabbim yaniltmaz da bebegimin haberini sizlerle paylasirim
Gerçekten sizlerle ne zaman konusmaya başlasam rahatliyorum düşünce falan kalmiyorOlabilir ki hastaneden hastaneye bile değerlerin farklı çıktığını gördük burada. Şu an sizin ki 5 in üzerinde ve gebe sayılıyorsunuz inşallah değerinizde artar. Biliyorum insanın içi içini yiyor sakin kalın demesi kolay ama sakin olmaya çalışın bebeğiniz için
AminnnEvet canım inşallah bunlar bebeğin yerleşme ağrılarıdır. Güzel bir şekilde tutunsunlar, hayırlı olsunlar
Kaçıncı günde 5 çıktı canm inşallahİçinizi ferah tutun degeriniz güzel ağrılar hemen hemen hepimizde var . Stres yapmayıp güzelce sabırla bekleyin Benim değerim 5Ne kadar rahatim çünkü inaniyorum ki bebegim benimle insllah sizde sabırlı olun sonucunuzun güzel olduğunu görürsünüz
Amin canım bende öyle, hepimiz kader arkadaşıyız bizi bizden iyi anlayan olmaz. En ufak şeyde bile bir umut aradığımızı kalbimizin nasıl pır pır attığını bizden başka kimse anlayamaz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun.Gerçekten sizlerle ne zaman konusmaya başlasam rahatliyorum düşünce falan kalmiyorRabbim hepinizin gönlüne göre versin
7. Günde 5.75 çıktıKaçıncı günde 5 çıktı canm inşallah
14. Gün 687 çıkmıştı canm bu gün tekrar bakacak 16. Bakalım ne olacakBende hanileliginizin çok yeni başladığını ve sorun olmayacağını düşünüyorum içimdeki his bunu söylüyor. Bide diğerlerini donduramadik dediniz ya... Rabbim büyük güzel haberler vereceksiniz bize çok inanıyorum
Sonra acaba demekten en iyisi saatinde vermeniz. İnşallah artmıştır,sağlıkla kavuşursunuz
Sizin kaçıncı gün degeriydi 600 lu sayı? Çünkü çok yüksek bence saati etken oldugu icin oyle çıktı yoksa sorun olsa o kadar da yukselmezdi
7. Gün için kötü değil canm sağlıklıca yükselecek inşallah7. Günde 5.75 çıktı
AminAmin canım bende öyle, hepimiz kader arkadaşıyız bizi bizden iyi anlayan olmaz. En ufak şeyde bile bir umut aradığımızı kalbimizin nasıl pır pır attığını bizden başka kimse anlayamaz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun.
Inşallahhh çarşamba günü paylasirim sizinle bebegimin haberini7. Gün için kötü değil canm sağlıklıca yükselecek inşallah
İnşallah canm hayırlı haberini bekliyorumInşallahhh çarşamba günü paylasirim sizinle bebegimin haberini
Eğer benim fark etti mümkün ise aynı saatte ver canım sonra kafayı yiyecek hale geliyorsun bir aksilik olursa Allah korusun :))Merhabalar arkadaşlar. Bugün 2. Testi vercem inş katlanma oluyor mu diye öncekini saat 3:20 de vermiştim yine aynı saatte mi vermem gerekir 1-2 saat önce versem çok farkeder mi sonuca?
İdrar testi yaptım sabah iki tane, ikisinde de silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm :)) Progestan iğnemi akşam 6’da yaptırıyorum, onun için gittiğimde kan da vereceğim, sakin kalmaya çalışıyorum
Ayyy hadi bakalım çok heyecanlandımİdrar testi yaptım sabah iki tane, ikisinde de silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm :)) Progestan iğnemi akşam 6’da yaptırıyorum, onun için gittiğimde kan da vereceğim, sakin kalmaya çalışıyorum
Canım beniiiiim inşallahLizbon yarın test günümüz inşallah pozitif sonuçlar alırız çok heyecanlıyım inşallah artmışdır değerlerimiz
Önceki 15:20 deydi. Şimdi çıkıyoruz otelden 45 dk lık bir fark anca olur heralde oda sonuçta çok farkettirmez diye düşünüyorum. İnşallah katlanmıştır değerimEğer benim fark etti mümkün ise aynı saatte ver canım sonra kafayı yiyecek hale geliyorsun bir aksilik olursa Allah korusun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?