Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Allah razi olsun öyle düşündükçe siz ben burada daha bir kendimi iyi hissediyorum Insallah çarşamba günü o güzel kalplerinizi Rabbim yaniltmaz da bebegimin haberini sizlerle paylasirim

Gerçekten sizlerle ne zaman konusmaya başlasam rahatliyorum düşünce falan kalmiyor Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Kaçıncı günde 5 çıktı canm inşallah

Gerçekten sizlerle ne zaman konusmaya başlasam rahatliyorum düşünce falan kalmiyor Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Amin canım bende öyle, hepimiz kader arkadaşıyız bizi bizden iyi anlayan olmaz. En ufak şeyde bile bir umut aradığımızı kalbimizin nasıl pır pır attığını bizden başka kimse anlayamaz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun.

14. Gün 687 çıkmıştı canm bu gün tekrar bakacak 16. Bakalım ne olacak

Amin

Merhabalar arkadaşlar. Bugün 2. Testi vercem inş katlanma oluyor mu diye öncekini saat 3:20 de vermiştim yine aynı saatte mi vermem gerekir 1-2 saat önce versem çok farkeder mi sonuca?
Eğer benim fark etti mümkün ise aynı saatte ver canım sonra kafayı yiyecek hale geliyorsun bir aksilik olursa Allah korusun :))

G gsb_anna canım naptın kan verdin mi test günün bugündü diye hatırlıyorum
İdrar testi yaptım sabah iki tane, ikisinde de silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm :)) Progestan iğnemi akşam 6’da yaptırıyorum, onun için gittiğimde kan da vereceğim, sakin kalmaya çalışıyorum

İdrar testi yaptım sabah iki tane, ikisinde de silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm :)) Progestan iğnemi akşam 6’da yaptırıyorum, onun için gittiğimde kan da vereceğim, sakin kalmaya çalışıyorum
Ayyy hadi bakalım çok heyecanlandım hayırlı olsun diyorum şimdiden muhakkak haber ver sonucu sabırsızlanırım ben

Eğer benim fark etti mümkün ise aynı saatte ver canım sonra kafayı yiyecek hale geliyorsun bir aksilik olursa Allah korusun :))
Önceki 15:20 deydi. Şimdi çıkıyoruz otelden 45 dk lık bir fark anca olur heralde oda sonuçta çok farkettirmez diye düşünüyorum. İnşallah katlanmıştır değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…