- 10 Ağustos 2020
- 189
- 325
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.821
Ben artık 4. Ignemi oldum, kesinlikle iğneyi öncesinde ısıtmak ve iğne vurulunca yanınızda kim varsa masaj yaparak dağıtması, arkasından da soğuk kompres ciddi şekilde ağrıda azalma sağlıyor. Hemşire bile bu iğne normalde çok yoğun çok işe yaramış isitman dedi bana .. ağrı var yine var ama en azından dayanabilir bir ağrı:) geçmiş olsun çokKızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz
Akşam dönemedim popomun ağrısından. Var mı bu iğne sonrası ağrı için çözüm? Yürüyemiyorum bile.her gün bir de
Bel ağrısıni kız bebek yaparmisValla ben yuvarlanıyorum şuandaaman ne zormuş valla, bu kadar zorluk olacağını tahmin etmemiştim. Bir de aşırı belim ağrıyor. İğne yapar mı?
İlk defa duydumBel ağrısıni kız bebek yaparmisben kayinvalidemin yalancısıyım
Bende öyle güldüm geçtim. Bel ağrısı bende de var ilaçlar mi yapıyor hamilelik mi bilmiyorum ama yürürkn bile ağrıyor benim. Deli gibi vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum ama korkuma yapmıyorumİlk defa duydum
Hormonlardan olabilir diyor ama ne bileyim çok şaşkınım hiç hamileler acı çekiyor gibi gözükmüyor dışarıdanBende öyle güldüm geçtim. Bel ağrısı bende de var ilaçlar mi yapıyor hamilelik mi bilmiyorum ama yürürkn bile ağrıyor benim. Deli gibi vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum ama korkuma yapmıyorum
Geçmiş olsun, Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda. Sağlımızdan daha önemli hiçbir şey yok.Teşekkür ederim canım.Bakalım cuma günü belli olacak. Allah hayırlısını nasip etsin.
Kardesimin hamileliği 15 gü ileride benden. O rahat rahat oturabiyor yiyor içiyor maşallah. Ben pantolon giydiysem rahat oturamıyorum mesela çünkü prolutex göbeğimi acıtıyor dokunamıyorum bile. Bacaklarım kan sulandiricidan mosmor. Estrofem midemi bulandırıyor başımı döndürüyor. Yani şu ilaçları birakirsak normale döneriz diye düşünüyorumHormonlardan olabilir diyor ama ne bileyim çok şaşkınım hiç hamileler acı çekiyor gibi gözükmüyor dışarıdan
İlaçlardan olabilir, gaz olabilirKızlar benımde neden bılmıyorum göbegım şişti şişlik var neden olur sızce
Ilacları bıraktım canım bırden sıstı nedense ya bugun kan verıp doktoruma yazmak ıstıyorum bıran once bakalım ne dıyecek ıns cagırırda guzel bı cızelge cızerızİlaçlardan olabilir, gaz olabilir
Canım seninde adet olucak gibi hissediyormusun kasıklarım, Rahim agzı kısmın da sancı girip çıkıyor bugün, sanki adet olacak gibiKardesimin hamileliği 15 gü ileride benden. O rahat rahat oturabiyor yiyor içiyor maşallah. Ben pantolon giydiysem rahat oturamıyorum mesela çünkü prolutex göbeğimi acıtıyor dokunamıyorum bile. Bacaklarım kan sulandiricidan mosmor. Estrofem midemi bulandırıyor başımı döndürüyor. Yani şu ilaçları birakirsak normale döneriz diye düşünüyorum
O ağrı devamlı değil ara ara girip çıkıyor. Ama 3 4 gün öncesine kadar devamlı oluyorduCanım seninde adet olucak gibi hissediyormusun kasıklarım, Rahim agzı kısmın da sancı girip çıkıyor bugün, sanki adet olacak gibi
Temizlik yapabiliyor musun, süpürge tutmak istedim bugün sancı girince bıraktımO ağrı devamlı değil ara ara girip çıkıyor. Ama 3 4 gün öncesine kadar devamlı oluyordu
Bence yapmayın. Bana kesinlikle ağır kaldırma denildiTemizlik yapabiliyor musun, süpürge tutmak istedim bugün sancı girince bıraktım
İkı kez yaptım ama sonrasında ağrım oldu. Bugün eşim süpürecek ben sileceğim. Artık bi süre böyle idare edeceğiz. Yapma bence bırak esin yapsın en kritik dönemdeyizTemizlik yapabiliyor musun, süpürge tutmak istedim bugün sancı girince bıraktım
Bence erken verme cnm aynı saat olsunMerhabalar arkadaşlar. Bugün 2. Testi vercem inş katlanma oluyor mu diye öncekini saat 3:20 de vermiştim yine aynı saatte mi vermem gerekir 1-2 saat önce versem çok farkeder mi sonuca?
Iste o rahim ağzı sancısı bende de var böyle saniyelik sanci girip çıkıyor. Değer 5.75 de olsa sonuçta hamileyim ondandir InsallahCanım seninde adet olucak gibi hissediyormusun kasıklarım, Rahim agzı kısmın da sancı girip çıkıyor bugün, sanki adet olacak gibi
Tam saatinde ver canım mümkünseMerhabalar arkadaşlar. Bugün 2. Testi vercem inş katlanma oluyor mu diye öncekini saat 3:20 de vermiştim yine aynı saatte mi vermem gerekir 1-2 saat önce versem çok farkeder mi sonuca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?