- 10 Ağustos 2020
- 189
- 325
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.881
Inşallah güzel değerler ile gelin ❣Önceki 15:20 deydi. Şimdi çıkıyoruz otelden 45 dk lık bir fark anca olur heralde oda sonuçta çok farkettirmez diye düşünüyorum. İnşallah katlanmıştır değerim
İnşallahInşallah güzel değerler ile gelin ❣
Hadii InsallahÖnceki 15:20 deydi. Şimdi çıkıyoruz otelden 45 dk lık bir fark anca olur heralde oda sonuçta çok farkettirmez diye düşünüyorum. İnşallah katlanmıştır değerim
Sonucu verip geldik 2 saate çıkar dediler inşallah katlanmıştır. Önceki 40 dk ya çıkmıştı, pazar olduğundan dolayı hastanede boştu niye uzun sürüyo anlamadım.Hadii Insallah
Garanti olsun diye bir saat diyorlar bence , yine 40 dakkada falan çıkar o ❣Sonucu verip geldik 2 saate çıkar dediler inşallah katlanmıştır. Önceki 40 dk ya çıkmıştı, pazar olduğundan dolayı hastanede boştu niye uzun sürüyo anlamadım.
Katlar Allah 'in izniyle14. Gün 687 çıkmıştı canm bu gün tekrar bakacak 16. Bakalım ne olacak
En geç 1 saate çıkar canım garanti olsun diye öyle söylüyorlarSonucu verip geldik 2 saate çıkar dediler inşallah katlanmıştır. Önceki 40 dk ya çıkmıştı, pazar olduğundan dolayı hastanede boştu niye uzun sürüyo anlamadım.
Canım umarım yükselir yaBiraz düşük çıktı canm bu gün 2 buçukta yine verecem 687 olan değerle arasında 48 saat olacak İnşallah düzelir 32 saatte 958 olmuş inşaallah iyi çıkar bu gün
Benim de erken çıkmıştı 1 saatte çıkar demişlerdi 40 dk da falan çıktıSonucu verip geldik 2 saate çıkar dediler inşallah katlanmıştır. Önceki 40 dk ya çıkmıştı, pazar olduğundan dolayı hastanede boştu niye uzun sürüyo anlamadım.
Sizin sonucunuz çıktı mı? İnşallah güzel bi şekilde artmıştırBiraz düşük çıktı canm bu gün 2 buçukta yine verecem 687 olan değerle arasında 48 saat olacak İnşallah düzelir 32 saatte 958 olmuş inşaallah iyi çıkar bu gün
Katlandı ben inanıyorumSonucu verip geldik 2 saate çıkar dediler inşallah katlanmıştır. Önceki 40 dk ya çıkmıştı, pazar olduğundan dolayı hastanede boştu niye uzun sürüyo anlamadım.
Benim de erken çıkmıştı 1 saatte çıkar demişlerdi 40 dk da falan çıktı
Şimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmiKatlar Allah 'in izniyle
En geç 1 saate çıkar canım garanti olsun diye öyle söylüyorlar
Deger işinden pek anlamıyorum amaa bence sağlıklı gebelik ki güzel artıyor Allahın izniyle rahat olunİki embriyo transfer edilmişti ama ikiz de olsa birden böyle artması normal mieğitim hemşireme yazdım ama pazar bugün bakar mı bilmiyorum
Çok güzel ilerlemiş canım maşallahŞimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmi3 katından fazla artmış
3 katı artmasını bilemedim normali 2 kat artarmış ama benimde diğer embriyo geç mi tutundu acabaDeger işinden pek anlamıyorum amaa bence sağlıklı gebelik ki güzel artıyor Allahın izniyle rahat olunBakıyorlar pazar günü de hayırlı olsun tekrardan
Benim de 8. Gün akşamı 90.72 çıkmıştıÇok güzel ilerlemiş canım maşallah
Normaldir hemşiren yazdığında için rahat eder inşallah3 katı artmasını bilemedim normali 2 kat artarmış ama benimde diğer embriyo geç mi tutundu acabaaklım karıştı inşallah normaldir
Şimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmi3 katından fazla artmış
8. Gün değil mi seninŞimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmi3 katından fazla artmış
Evet 8. Gün8. Gün değil mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?