- 26 Şubat 2019
- 4.659
- 6.787
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.241
Yaa ne güzeeel gözünüz aydınAmiiin amin. Ay resmen 2 bebek karnımdasirtlari dönük ikisinin de. Kurbaney kurbaney. 3 hafta sonra gittiğimde tam insan olacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne güzeeel gözünüz aydınAmiiin amin. Ay resmen 2 bebek karnımdasirtlari dönük ikisinin de. Kurbaney kurbaney. 3 hafta sonra gittiğimde tam insan olacaklar
evet sureklı sayfa yenııyorum bısılerle ugrastım hep gecmıyor zaman :) ayy ınsallah ınsallahh allhım nasıp etsın kım ıstıyorsakan alımından sonra sonucu beklerken heyecan tavan oluyor :))) İnş güzel haberler alırsın canım :)
11. Gün canım hemşirem sonucun iyi iki gün sonra tekrarlayalım dediMaşallah çok güzel çıkmışkaçıncı gündü bugün 11 mi
Progeston göbek yapıyor gerçekten tartıştım kilo vermişim ama göbegim normalden daha şişprogestan da olabilir, kullandım kullanalı göbek önde gidiyor...
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Baya zorlu bir süreç bekliyor benide rabbim sabrını bol versin inşallahRabbim evlatlarını sana bağışlasın canım sana tavsiyem bol bol dinlen yat uyu çünkü bu günleri çok ariycaksin benim yengemin de ucuzu var şuan kafayı yemek uzere çok zor bakmak diyor hamileliğinin son 3 ayını hep yatarak geçirdi yanlış hatırlamıyorsam 33 haftada doğdular biraz kuvezde kaldılar şuan okadar tatlılar ki biri tek diger ikisi tek yumurta ikizi üçüde kız biz sevmelere doyamiyorum lakin perdenin arkasını o yaşıyor şu an artık yetisemeyince 6 aylığına annesine gitti tavsiyem bol bol dinlen uyu uykuya hasret kaliyorsun çünkü senin adına çok sevindim rabbim ucunude sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah'ın çok büyük bir nimeti herkese nasip olmaz![]()
Anladım canım 5 gün embriyosu 2 adet transfer edilmiştiTatlım kesede ya da kalp atışında belli olur o hcg de belli olmuyor![]()
ya ben eylulde basladım tup bebege gercekten gobek olayı dogru ben zayıf bı ınsandım ya 56 kılo falandım suan 70 kılo oldumProgeston göbek yapıyor gerçekten tartıştım kilo vermişim ama göbegim normalden daha şiş
Amin canımHayırlı olsun canım cok sevındım darısı bana ısteyen herkese olsun ıns
Allah gönlüne göre versin canım benim de öyleydi.Anladım canım 5 gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti![]()
Maşallah maşallahAmiiin amin. Ay resmen 2 bebek karnımdasirtlari dönük ikisinin de. Kurbaney kurbaney. 3 hafta sonra gittiğimde tam insan olacaklar
Proluton ignenin recetesini okudum bacaklar da şiddetli ağrı yazıyor . Ya vallahi söyledim yine söylüyorum agrimasin da değilim yeter ki adet olacağım için agrimasinBence farketmiyor hiç bende aynı adet olacakmışım gibi hissettim. İnşallah pozitif alırsın sende sevindirirsin bizibende iyiyim geziyorum kendimi çok yormadan
![]()
Allah’ın izniyle yükseliyorProluton ignenin recetesini okudum bacaklar da şiddetli ağrı yazıyor . Ya vallahi söyledim yine söylüyorum agrimasin da değilim yeter ki adet olacağım için agrimasinDeğerim yükselsin inşallah
![]()
Olsa bakmadı benimki ben eminim. Kalbini bile dinletmiyor zararlı diye.Maşallah maşallahBen yarın doktorun istediği tahlilleri yaptırmaya gidicem tekrar ultrasona girsem mi bilemedim zararı olur mu acaba
En iyisi gününüzü bekleyin kendinizi herşeye hazırlayarakDayanamadim gittim kan verdim bugun <5 ciktisizce nasil doktorum gunumu bekle dedi simdi yorum yapamadigini soyledi henuz catlatma ignelerim olmadim yarin basliycam Ayh stress oldum
31 mayis transferim gerceklesmisdi
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım, sağlıkla inşallahBenim doktorum sonunda geldi... 14üne hem kese görmek için, hem de kalp atışını duymak için randevu aldık :))![]()
Haklisiniz ama cok zor dayanamadimEn iyisi gününüzü bekleyin kendinizi herşeye hazırlayarakinşallah pozitif sonuç alırsınız