- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.301
Anladım, bekleyin bakalım iki gün sonra değer nasıl olacak. Siz yine kendinizi her ihtimale hazırlayın isterseniz27 Mayıs transfer tarihim yani 11. Günüm sanırım
Kaç çıktı sonucunuz 5.günde ? Ayy bende mi yaptırsam lekelenme falan yok ama akıntım ve sağ kasığımda ağrı var o kadar inşallah benimledir bebeğimÇok erken, doktorum lekelenme olunca yapmış. Sonra hayırlı olsun deyip, progestan iğne verdi
Hiç test yaptınız mı?12 haziran.
Benden 2 gün önce inşallah güzel haberler alırız12 haziran.
Bence yapmayın, herkesinki farklı. Düşük çıkar ya da henüz çıkmaz Moraliniz bozulur. Bebek varsa da stresten etkilenir. Akıllıca bir şey değil yani. 25 çıktıKaç çıktı sonucunuz 5.günde ? Ayy bende mi yaptırsam lekelenme falan yok ama akıntım ve sağ kasığımda ağrı var o kadar inşallah benimledir bebeğim
Evet ama böyle beklemekte stresli değil miBence yapmayın, herkesinki farklı. Düşük çıkar ya da henüz çıkmaz Moraliniz bozulur. Bebek varsa da stresten etkilenir. Akıllıca bir şey değil yani. 25 çıktı
Her iki şekilde de stresli bnce ama en güzel yanı pozitifi görünce 1 aylık hamile olmak aaa ne kadar hızlı geçmiş zamanEvet ama böyle beklemekte stresli değil mi
Yok yahu daha beşinci günümHiç test yaptınız mı?
Emin olun değilEvet ama böyle beklemekte stresli değil mi
Amin canım inşallahBenden 2 gün önce inşallah güzel haberler alırız
Kesinlikle katılıyorum. Doktorum yaptı tahlil 5.günde kanama olunca. O zaman öğrendik biz cumartesi günüYok yahu daha beşinci günümerken test yapan herkes, test gününe kadar stres topu gibi geziyor. O yüzden test günümü beklemek istiyorum, bana kalsa ben regl tarihimi beklerim siz yaptınız mı? 1 haziranda mı oldu sizin transferiniz?
Transfer tarihlerimiz birbirine çok yakın, ne güzelKesinlikle katılıyorum. Doktorum yaptı tahlil 5.günde kanama olunca. O zaman öğrendik biz cumartesi günü
İnşallah, sağ olun. Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım. Canı gönülden hepimiz için diliyorumTransfer tarihlerimiz birbirine çok yakın, ne güzelinşallah kanamanız tekrarlamadan gebeliginiz sorunsuz ilerler
Hemde azalıştan döndü , her gün Meryem suresi okudum , testten önce de, Rabbim biliyor ya sizlerin duaları ve Allah 'ın izni ile Meryem suresi sayesinde değerler düzeldi ben buna inanıyorum ❣❣❣Yaaa umut oluyorsunuz banaaa hadi insallahhiki gun kaldi teste ❤
Ama şuan zaman mehter takımı gibi sanki 1 ileri 2 geri ilerlemiyorHer iki şekilde de stresli bnce ama en güzel yanı pozitifi görünce 1 aylık hamile olmak aaa ne kadar hızlı geçmiş zaman
Doğru o da var ben çok opudan transfere kadar yaşadım o sıkıntıyı en çok orası stresli benceEmin olun değilacaba kimyasal mı şöyle mi böyle mi streslerin en büyüğü
Ayy hadi hayırlısıKızlarr napıyorsunuzz ?? Transferim yarın 12.buçukta, heyecandan elim kolum kalkmıo kal geldi oturdum boş boşdualarınızı bekliyorum
Foto mu isteniyomuşAyy hadi hayırlısıfoto istemeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?