Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kesinlikle katılıyorum test gününden önce yapmayın vallahi stres 2 katı oluyor.
Kızlar malesef yıne olmadı koca bı sıfır aldım kısmet ınslhh bekleyenlerın mujdelı haberı gelır
Çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin inşallah ❤

Kızlarr napıyorsunuzz ?? Transferim yarın 12.buçukta, heyecandan elim kolum kalkmıo kal geldi oturdum boş boş dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun canım çok heyecanlı . Anlat bize aşama aşama neler yaptığını neler yapıldığını yarında. Ne zaman başlayacaksın su içmeye ne kadar tutacaklar yatarak hepsini anlat ben de dayanamadım yarına randevu aldım doktora dedim belki rahim duvarım yeterince kalınlaşmıştır bir kontrole geleyim yarın dedim tamam dedi

Ayy hadi bakalım seninde gönlüne göre olsun inşallah kuzum Tamam detaylarla paylaşıcam inşallah çok kolay bir süreç geçiririz hepimiz 1 saat önceden orda olucam 12buçukta transfer işlemi dedi dualarınızı bekliyorum

Hemde azalıştan döndü , her gün Meryem suresi okudum , testten önce de, Rabbim biliyor ya sizlerin duaları ve Allah 'ın izni ile Meryem suresi sayesinde değerler düzeldi ben buna inanıyorum ❣❣❣
Canım azalıştan döndü derken takip ediyorum tüm yazılanları ama kaçırmışım bu kısmı sanırım. Nasıl çıkmıştı değerlerin.

Kızlar en son yaptırdığım hcg testinde (hiçbir hcg testimde saate dikkat etmedim bu arada hangi saat bize uygunsa o saatte gittik) değerim gününe göre geride olmakla birlikte %75 artmıştı. Doktorum %90 sağlıksız gebelik olduğunu ve düşük olacağını söyledi ama benim karnım şişmeye ve sol kasığımda çok şiddetli olmamakla birlikte batma devam ediyor. Bu batma sol kalçamda da hafif batma yapıyor.Doktorum düşük ihtimal de olsa gününe göre düşük olan hcg seviyeleriyle sağlıklı gebelik olabildiğini ve kesin tanıyı ultrasondan sonra koyabileceğini de söyledi. Herhangi bir anormal ağrım yok. Ayrıca dün nokta şeklinde çok küçük bir kahverengi lekelenmem oldu devamı gelmedi. Yememe içmeme dikkat etmeme her gün yarım saat yürüyüş yapmama rağmen göbeğim günden güne şişiyor. Bu durum ilaçlardan mı kaynaklı. Embriyonun yerleşmesini geç tamamlama durumu olabilir mi. Daha önce buna benzer geç yerleşme vs gibi bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu. Şu an tam olarak ne yaşadığımı bilmiyorum ama şişmeye devam ediyorum

Canım İnşaAllah bozma moralini yükselir
Keşke ama Hayırlısı canım
Kızlar malesef yıne olmadı koca bı sıfır aldım kısmet ınslhh bekleyenlerın mujdelı haberı gelır
İkimiz de negatif demek nasip kısmet kuzucum ya bizim de imtihanımız böyleymiş. Yine deneriz
Düşük de olsa bu sayılardan da artabildiğini okuduğumu hatırlıyorum, umudunu kesme bence
Valla hiç bilmiyorum ki kuzucum. Bugüne kadar hep hayırlısını istedim. Eğer hayırlısı olsaydı olurdu herhalde. Bakalım çarşamba ne çıkacak.

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

hakkınızda hayırlısı olsun Benim de değerim 5.75 Çarşamba bende kan vereceğim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…