- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.281
Benim de hiboru eşim yaptı hem, tüm ince uçlu iğnelerimi vs. Benim eşim de şehir dışında. Düşünüyorum kara kara nasıl yapcam diyeEvet, o yapıyorama malesef iki günlügüne sehir disina gidecek kendisi; bu yüzden bu akşam oksaparla başbaşayız, çok gerginim
Yaaa umut oluyorsunuz banaaa hadi insallahhBen aşırı bir şekilde adetten önceki bacak ağrısını yaşadım. Hatta dedim büyüyorum herhalde bu ne ağrı
Ya aslında mantiken baktığımda göbeğe ya da bıyığa ağda yapıstırıp çekmekten daha az açıtan bir şey. Onu da kendi kendimize yapabiliyoruz sonuçta. Anlık bir şey olduğuna kendimize ikna edebilirsek yapabiliriz benceBenim de hiboru eşim yaptı hem, tüm ince uçlu iğnelerimi vs. Benim eşim de şehir dışında. Düşünüyorum kara kara nasıl yapcam diye
Merhaba, normal gayet. Bende de ara ara oluyor; tam sebebi nedir onu test günümüzde ögrenecez.Transfer olan arkadaşlarım ablalarım nasılsınız? 2 haziranda transfer oldum normalde bugün adet günüm olması lazım akıntım olmamıştı opudan beri bugün akıntım başladı sizce normal mi?
Aldım ben gazı, senden de haber bekliyorum. Hadi bakalım gazamız mübarek olsunYa aslında mantiken baktığımda göbeğe ya da bıyığa ağda yapıstırıp çekmekten daha az açıtan bir şey. Onu da kendi kendimize yapabiliyoruz sonuçta. Anlık bir şey olduğuna kendimize ikna edebilirsek yapabiliriz bence
Merhaba, bende de oluyor. EndişelenmeyinTransfer olan arkadaşlarım ablalarım nasılsınız? 2 haziranda transfer oldum normalde bugün adet günüm olması lazım akıntım olmamıştı opudan beri bugün akıntım başladı sizce normal mi?
Kaçıncı gününüzdü?Kızlar sonucum çıkmış az önce doktor aradı. 4 küsür çıkmış. Çarşamba yine gel var da diyemem yok da diyemem dedi ama negatif bence belli
Test gününüz ne zaman?Merhaba, normal gayet. Bende de ara ara oluyor; tam sebebi nedir onu test günümüzde ögrenecez.
Ben test yaptırdım ama 5. Gün yaptık. PozitifTest gününüz ne zaman?
Bunu belirti olarak kabul edebiliyor muyuzMerhaba, bende de oluyor. Endişelenmeyin
Ahh ne güzel, inşallahh katlanarak artarTest pozitif çıktı 5.günde.bi hafta oldu şimdi tam transfer olalı. Belirti olmaması bebek yok anlamına asla gelmiyormuş, o yüzden bence tadını çıkarın
5.gün çok erken değil mi yaa benimde bugün 5.günBen test yaptırdım ama 5. Gün yaptık. Pozitif
Hadi bakalım, benim iğnem 22.00'da, yazarım mutlakaAldım ben gazı, senden de haber bekliyorum. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Bence edebilirsinizBunu belirti olarak kabul edebiliyor muyuz
12 haziran.Test gününüz ne zaman?
27 Mayıs transfer tarihim yani 11. Günüm sanırımKaçıncı gününüzdü?
Çok erken, doktorum lekelenme olunca yapmış. Sonra hayırlı olsun deyip, progestan iğne verdi5.gün çok erken değil mi yaa benimde bugün 5.gün
Evet en başından kendimde belirti aramıcam dedim transferin ilk günü başladımBence edebilirsinizherkesin bünyesi ve hormonal dengeleri farklıdır o yüzden bence belirti aramayın hiç diyeceğim de, ben de aradım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?