- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.801
bana 12 dedi doktorum progestanı.İnsallah 8-9 da bıraktırırlariğneler sıkıntı valla ilaçlardan bende şikayetçi değilim ama artık vurucak yerim kalmadı. Günde 4 iğne vuruyorum vurduğum yerlerden geri çıkıyor ilaç bakalım insallah fazla vurmayız
Cuma verirseniz pazar bidaha vermeniz gerekiyor. Bence gittiğiniz yerde verin pazartesi tekrar verirsiniz 2 gün ki artışa bakıyolar diye biliyorum bende size öyle dediğine göre 12sinde versem olur mu diye düşünüyorumKızlar bir de ben size bir şey sormak istiyorum. Bana normalde test tarihi için 12 haziran günü verildi; fakat o tarih c.tesi ye denk geliyor ve biz bu hafta sonu için eşimle şehir dışına gitmeyi düşünüyoruz. Sizce cumadan test versem (pozitif ciktigi taktir de) bir sonraki testi de pazar değil de p.tesi versem sıkıntı olur mu? Yoksa perşembe ve c.tesi günleri mi versem? Yanılmıyorsam aranızdan biriniz yrn kan verecektiniz. B Beklededi
O kadar uzun zamandır evdeyim ki artık bu hafta sonu da evde kalırsam bana iyi gelmeyecek biliyorum
Bana opudan sonra başlandı. Progestan canım ismi proluton rahmi bebeğin düşmeyeceği şekilde ayarlayan hormon.o iğneye ne için verıyolar cnm ben daha doktora gitmedim herkesemi veriyolar yoksa
Hayırlı olsunDaha transferim olmadı ama teste kadar devam eğer pozitif olursa da 12. Haftaya kadar devam dedi doktor ben de 5 günde 1 vuruluyorum
Amin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAynen öyle. Allah bebeklerede bizede saglık versin gerisi bi şekilde hallolur
Amin inşallahAmin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bana yolculuk yasaktı ya ne güzel ben evin arkasındaki parka inmeye korkuyorumKızlar bir de ben size bir şey sormak istiyorum. Bana normalde test tarihi için 12 haziran günü verildi; fakat o tarih c.tesi ye denk geliyor ve biz bu hafta sonu için eşimle şehir dışına gitmeyi düşünüyoruz. Sizce cumadan test versem (pozitif ciktigi taktir de) bir sonraki testi de pazar değil de p.tesi versem sıkıntı olur mu? Yoksa perşembe ve c.tesi günleri mi versem? Yanılmıyorsam aranızdan biriniz yrn kan verecektiniz. B Beklededi
O kadar uzun zamandır evdeyim ki artık bu hafta sonu da evde kalırsam bana iyi gelmeyecek biliyorum
Doktorunla görüştün mü canım? Niye değer düşmüş?Merhaba kızlar 7.gunum beta 55 çıkmıştı bugün 12.gunum beta 8 çıktı kimyasal sanırım
Görüştüm cumartesi günü vereceğin kanı baz alicaz diyo biz o günü söyledik kan ver diye aklını karıştırma diyolarDoktorunla görüştün mü canım? Niye değer düşmüş?
Doğru söylemiş sen yine dua et ve bekle Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahGörüştüm cumartesi günü vereceğin kanı baz alicaz diyo biz o günü söyledik kan ver diye aklını karıştırma diyolar
İnşallah öyle değildir canım. İnşallah kucağına alırsın yavrunuMerhaba kızlar 7.gunum beta 55 çıkmıştı bugün 12.gunum beta 8 çıktı kimyasal sanırım
Rabbim sağ salim artış gostersin inşallah dualarım sizinleMerhaba kızlar 7.gunum beta 55 çıkmıştı bugün 12.gunum beta 8 çıktı kimyasal sanırım
Amin Allah razı olsun ama kendimi kötüye hazırlıyorum açıkçasıDoğru söylemiş sen yine dua et ve bekle Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Benimde degerim deki arış %60 dan düşük 2 gün sonra tekrar kan vericem sanırım farklı hastanelerde yaptırdığım için bu şekilde çıktıİnşallah öyle değildir canım. İnşallah kucağına alırsın yavrunudua et
Allah razı olsun cnimRabbim sağ salim artış gostersin inşallah dualarım sizinle
Benim de bir artışta öyle idi , sonradan düzeldi şükür. Inşallah senin de düzelir canımBenimde degerim deki arış %60 dan düşük 2 gün sonra tekrar kan vericem sanırım farklı hastanelerde yaptırdığım için bu şekilde çıktı
İnşallah canımBenim de bir artışta öyle idi , sonradan düzeldi şükür. Inşallah senin de düzelir canım
İnşallah canımİnşallah canımsenin artışın nasıl oldu
Maşallah allahım sana bagışlasın yavrunuBen de bugün son kez kan verdim, 1405 çıktı.alttan muayene ile 2 mm boyunda bir kese göründü :) Haftaya daha net görünecek inşallahbir kanama alanım varmış , akintinin sebebi oymuş. Doktordan eve geldikten sonra serçe parmagimin tırnağının yarısı kadar kahve-kırmizı renk karışımı bir pıhtı geldi .. korktum ama devami gelmediği için doktora gitmedik tekrar. Şimdi kahverengi akıntı da kesildi . Haftaya kadar kırmızı renkte gelen bir şey olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?