Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba, evet ben yarin yapcaktimama arkadasim günümü beklemem konusunda ikna etti beni. Benim test günüm cuma günü. Bana verilen test gunu size neden uymasin ki zaten ayni gun transfer olduk. Onemli olan 2 gunluk artis degeri. O yuzden cuma-pazar yapabilirsiniz.ya da Cumartesi-pazartesi

Kizlar bugun 7.gunum. az once uyandim kanamam olmus, pembe renkli bol sulu. İlk basta bi şok oldum, korktum. Epey kasik agrim var. Doktorumu aradim hemen igneni yap fitilini al dedi. O isleri hallettim. Umarim devam etmez. Yerlesme kanamasi olabilir diye okudum ama korkuyorum. Kasik agrim çok çok var. Allahim insallah tutunuyordur bebegim

Korkmayın, bu kanama hemen hemen hepimiz de olacak sanırım. Bu aralar çok hareket etmemeye gayret edin hatta mümkünse tuvaletten tuvalete kalkın bence.

Arkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah

Ay çok heyecanlandım aynı gündü transfer tarihimiz. Gözün aydın, darısı kalp atışına olsun❤
Aynen adaşız da aynı zamanda inşallah birlikte kalp atış heyecanı da yaşamak nasip olsun .. sağlıklı gebeliklerimiz olsun her emek verenin kalpten dileyenin , teşekkür ederim ❣

Bnimde 8 e düştü cnim hakkımız da hayırlısi buymuş demek

cok üzüldüm canım her zaman birbirimizin duasındayız rabbım tez vakıtte nasıp etsın ınsaallah bületn tras mıydı canım doktorun

Siz de hakkınızı helal edin . Burda birlikte dert ortağı olduk , gün saydık. Rabbim en kısa zamanda size ve tüm bekleyenlere gebelik sevinci , sonra her birimize sağlık ile dünyaya getirmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…