- 26 Şubat 2019
- 4.659
- 6.787
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.841
Aynen biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var, ruhen hepimiz yıprandık vallaBence sorun olmaz, oranı ona göre hesaplarınız. Biraz kafa dağıtınçok yavaş gidin ama nereye gidecekseniz, sallamasın araba
Bana 14 haziran dediler. Benim 28 mayısta opu oldu 2 haziranda transfer oldum benimde 7 haziranda adet günümdüSize hangi gün demişlerdi ki? 2 haziranda transfer yapılinca 12si tam regl tarihime denk geliyo benim.
Bana vermedi, lekelenme olunca vermiştiInşallahpeki testte pozitif çıkınca hastaneden hemen progestan ignesi veriliyor mu?
Ya canım inşallah bir sonraki denemede olur... bu bir süreç yani yılmak yokk .. bu arada dondurulmuşunuz var mı? Bir de embriyonuz kaçıncı gün nasıl kaliyedeydi acaba?Çok teşekkürler kızlarAmin inşallah
A benim de 28 mayısta opu oldu. 14 mayıs da son regl tarihim. Demek ki periyotlarımız farklıBana 14 haziran dediler. Benim 28 mayısta opu oldu 2 haziranda transfer oldum benimde 7 haziranda adet günümdü
Hakkınizda hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Kızlar benimki negatif çıktı. Allah sizlere hayırlısıyla güzel evlatlar nasip etsin inşallah
13 mayısta olmuştum en son bende. Evet benim periyodum biraz erken 25 26 günde oluyorumA benim de 28 mayısta opu oldu. 14 mayıs da son regl tarihim. Demek ki periyotlarımız farklı
Yanlış anlamayın da o zaman size baya geç bir tarih vermişler13 mayısta olmuştum en son bende. Evet benim periyodum biraz erken 25 26 günde oluyorum
Merhaba, evet ben yarin yapcaktimama arkadasim günümü beklemem konusunda ikna etti beni. Benim test günüm cuma günü. Bana verilen test gunu size neden uymasin ki zaten ayni gun transfer olduk. Onemli olan 2 gunluk artis degeri. O yuzden cuma-pazar yapabilirsiniz.ya da Cumartesi-pazartesiKızlar bir de ben size bir şey sormak istiyorum. Bana normalde test tarihi için 12 haziran günü verildi; fakat o tarih c.tesi ye denk geliyor ve biz bu hafta sonu için eşimle şehir dışına gitmeyi düşünüyoruz. Sizce cumadan test versem (pozitif ciktigi taktir de) bir sonraki testi de pazar değil de p.tesi versem sıkıntı olur mu? Yoksa perşembe ve c.tesi günleri mi versem? Yanılmıyorsam aranızdan biriniz yrn kan verecektiniz. B Beklededi
O kadar uzun zamandır evdeyim ki artık bu hafta sonu da evde kalırsam bana iyi gelmeyecek biliyorum
Korkmayın, bu kanama hemen hemen hepimiz de olacak sanırım. Bu aralar çok hareket etmemeye gayret edin hatta mümkünse tuvaletten tuvalete kalkın bence.Kizlar bugun 7.gunum. az once uyandim kanamam olmus, pembe renkli bol sulu. İlk basta bi şok oldum, korktum. Epey kasik agrim var. Doktorumu aradim hemen igneni yap fitilini al dedi. O isleri hallettim. Umarim devam etmez. Yerlesme kanamasi olabilir diye okudum ama korkuyorum. Kasik agrim çok çok var. Allahim insallah tutunuyordur bebegim
Rabbim her birimize bu zorlu yolda yardım etsin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Her şey dua ile, birbirimizden dualarimiz eksik olmasınİnşallah canım
Maşallah allahım sana bagışlasın yavrunuhayırlı evlat olmayı Nasib etsin
Aynen adaşız da aynı zamandaAy çok heyecanlandım aynı gündü transfer tarihimiz. Gözün aydın, darısı kalp atışına olsun❤
Bnimde 8 e düştü cnim hakkımız da hayırlısi buymuş demekArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
cok üzüldüm canım her zaman birbirimizin duasındayız rabbım tez vakıtte nasıp etsın ınsaallah bületn tras mıydı canım doktorunArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Senin ne zaman düştü canim benimBnimde 8 e düştü cnim hakkımız da hayırlısi buymuş demek
Siz de hakkınızı helal edin . Burda birlikte dert ortağı olduk , gün saydık. Rabbim en kısa zamanda size ve tüm bekleyenlere gebelik sevinci , sonra her birimize sağlık ile dünyaya getirmek nasip etsinArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Evetcok üzüldüm canım her zaman birbirimizin duasındayız rabbım tez vakıtte nasıp etsın ınsaallah bületn tras mıydı canım doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?