- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.381
Tamam sağolunİnternette tüp bebek gebelik hesaplama var orada blast embriyoyu seçip hesapla deyin olur.
Canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah kuzum sen saglikli ol oncelikleEvet halen şoktayım araştırma Hastanesi'ne gidecem şimdi ameliyat olmam gerekebilirmis
Bebekte bes gunluk kondu seker onu da saySon adet tarihine transfer tarihinizi mi yazdınız?
Yani ben 2 haziranda transfer oldum 9 günlük olmuş oluyor o zaman ?
Evet gerçkten öyle netten baktığımda tam 4 haftalık gösteriyo ama bilmiyorum doktor söyler herhalde keseye göre demiBebekte bes gunluk kondu seker onu da sayKafamiz yaniyo hesaplama yaparken
Teşekkürlerİkiz gebelik mi maşallahkan verdiğinizde beta değeriniz kaçtı acaba
Evet evet ordan hesapliyorlar net sekilde zaten merak etmeEvet gerçkten öyle netten baktığımda tam 4 haftalık gösteriyo ama bilmiyorum doktor söyler herhalde keseye göre demi
Çok teşekkür ederimEvet evet ordan hesapliyorlar net sekilde zaten merak etme
Merhaba geçmiş olsunMerhabalar pozitif haberi alanları tebrik ediyorum darısı ben ve benim gibi bekleyenelere inşaallah ben Pazartesi opu oldum sonrasında bi antibiyotik verdiler monodoks enfeksiyon kapmamak İçin ağrın oldukça da ağrı kesici alabilirsin dediler ama ben şu an hiç rahat değilim sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi oldum bi sızı tuvalette de sıkıntı yaşıyorum az oluyor ne yapmam lazım acile gidip idrar yolu enfeksiyonu İçin tahlil verip verdikleri ilacı kullanayım mı yoksa farklı bi rahatszılık mı
Lütfen haber verin bize de. İnşallah iğneyi hemen bulursunuz
Başka bi hastahanede yım şuan tetkikler tekrar yapılıyor ona göre karar verilecek sağol canmLütfen haber verin bize de. İnşallah iğneyi hemen bulursunuz
Gecmis olsun, kolayca atlatmani diliyorum. Allah hayirlisini ve gonlune gore olani versin insallahArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun şuan başka hastahanedeyim tetkikler yapılıyor baştan ama burasıda tüpün ucunda gibi dedi hayırlısı olsun Rabbim büyüktür buda bı imtihan
Benim de transfer 31 Mayıs tahlil 11 Haziran yani bugündü beta değerim 443 pazartesi ikinci kez kan vermeye gidicem inşallah ikiside benimledirTeşekkürler
Beta değeriyle belli olmuyor ama şöyleydi.
4 mayıs transfer 15mayıs tahlil 479
17mayıs 911
21 mayıs 6900(keseyi gördük)
Evet Şubat önemliymiş şimdi daha iyiyim teşekkür ederimMerhaba geçmiş olsunBen OPU sonrası 5 gün zor yürüdüm idrar büyük tuvalet hiç yapamadım ilk başta çok agrim oldu. Antibiyotik kullanın bol bol su için dinlenin yormayın kendinizi
Allah allah nası olmus canım yaaa cok üzüldüm dualarım senınle rahımın ıcınde deılmı yanı tup bebek doktorun baksaydı baktımı canın en ıyı o degerlendırır heraldeArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun şuan başka hastahanedeyim tetkikler yapılıyor baştan ama burasıda tüpün ucunda gibi dedi hayırlısı olsun Rabbim büyüktür buda bı imtihan
Benim de transfer 31 Mayıs tahlil 11 Haziran yani bugündü beta değerim 443 pazartesi ikinci kez kan vermeye gidicem
Valla öyle gözüküyor canım, değerin baya yüksek çıkmışinşallah ikiside benimledir
İğne var mı o hastanede?Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun şuan başka hastahanedeyim tetkikler yapılıyor baştan ama burasıda tüpün ucunda gibi dedi hayırlısı olsun Rabbim büyüktür buda bı imtihan
Ben o hatayı yaptım bu hafta canım kafam allak bullak oldu. Gebelık takıbımı yaptırmayı dusundugum doktora kalsa folık asıt dısında herseyı bıraktırıyor. Okadar progestan kullanıyorum hala kanama var. Tup bebek doktorları garanti olsun diye bizi hormon komasına sokuyorlar resmen... Ben tup bebek doktorumu bırakma kararı aldımKanama alanı yok canım öyle bir şey söylemedi. Sadece 4-5 gün geriden geliyor dedi. %90 düşük olacak deyip bizi en kötüsüne hazırlayıp gönderdi yine. Aksiyonumuz bitmedi bir türlü şimdi 1 hafta daha bekleyeceğizBaşka doktora, benim doktor düşük ihtimalinden bahsettiği için gitmeye cesaret edemiyorum. Vajinal bakılması gerekiyor bir de iyi bir doktor bulmam lazım vs. Bakalım haftaya inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız . Önümüzdeki hafta Kalp atışını duyabilirsek ondan sonra belki iyi bir doktor daha bulup 2 doktora birden gebelik takibi yaptırırım. Allahtan hayırlısını dileyip bekleyeceğiz şimdilik.
İnşallah canım yaaaValla öyle gözüküyor canım, değerin baya yüksek çıkmış
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin Allah emeklerini boşa çıkarmasınBenim de transfer 31 Mayıs tahlil 11 Haziran yani bugündü beta değerim 443 pazartesi ikinci kez kan vermeye gidicem inşallah ikiside benimledir
Canım benim son adet tarihimle uyumlu ben ona göre hesapladım. Blastokiste göre 5 gün falan geriden geliyor bebikler, adet tarihine göre tam uyumlu gelişimleri. Sen de net bi şekilde kalp atışında sorar öğrenirsinÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?