Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba geçmiş olsun Ben OPU sonrası 5 gün zor yürüdüm idrar büyük tuvalet hiç yapamadım ilk başta çok agrim oldu. Antibiyotik kullanın bol bol su için dinlenin yormayın kendinizi

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun şuan başka hastahanedeyim tetkikler yapılıyor baştan ama burasıda tüpün ucunda gibi dedi hayırlısı olsun Rabbim büyüktür buda bı imtihan
Gecmis olsun, kolayca atlatmani diliyorum. Allah hayirlisini ve gonlune gore olani versin insallah

Teşekkürler
Beta değeriyle belli olmuyor ama şöyleydi.
4 mayıs transfer 15mayıs tahlil 479
17mayıs 911
21 mayıs 6900(keseyi gördük)
Benim de transfer 31 Mayıs tahlil 11 Haziran yani bugündü beta değerim 443 pazartesi ikinci kez kan vermeye gidicem inşallah ikiside benimledir

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun şuan başka hastahanedeyim tetkikler yapılıyor baştan ama burasıda tüpün ucunda gibi dedi hayırlısı olsun Rabbim büyüktür buda bı imtihan
Allah allah nası olmus canım yaaa cok üzüldüm dualarım senınle rahımın ıcınde deılmı yanı tup bebek doktorun baksaydı baktımı canın en ıyı o degerlendırır heralde

Ben o hatayı yaptım bu hafta canım kafam allak bullak oldu. Gebelık takıbımı yaptırmayı dusundugum doktora kalsa folık asıt dısında herseyı bıraktırıyor. Okadar progestan kullanıyorum hala kanama var. Tup bebek doktorları garanti olsun diye bizi hormon komasına sokuyorlar resmen... Ben tup bebek doktorumu bırakma kararı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…