- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.401
Canım öncelikle geçmiş olsun. Şuan monodoksu kullanıyor musun? Onu kullandığın halde yanma kaşıntı vb oluyorsa mutlaka acile git ve tahlil ver sonrasında yarın sabah durumunu doktoruna ya da hemşirene bildir. Ben augmentin kullanmıştım tedavi süresince transfere kadar. İdrarını tutuyorsan da enfeksiyon olur çişin gelir gelmez git yap aklında olsun.Merhabalar pozitif haberi alanları tebrik ediyorum darısı ben ve benim gibi bekleyenelere inşaallah ben Pazartesi opu oldum sonrasında bi antibiyotik verdiler monodoks enfeksiyon kapmamak İçin ağrın oldukça da ağrı kesici alabilirsin dediler ama ben şu an hiç rahat değilim sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi oldum bi sızı tuvalette de sıkıntı yaşıyorum az oluyor ne yapmam lazım acile gidip idrar yolu enfeksiyonu İçin tahlil verip verdikleri ilacı kullanayım mı yoksa farklı bi rahatszılık mı
Bunun bi çaresi yöntemi yok muymuş ya belki biraz büyüyünce aşağı kayar? Allah yardımcın olsun inşallah yerini değiştirir minikArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun şuan başka hastahanedeyim tetkikler yapılıyor baştan ama burasıda tüpün ucunda gibi dedi hayırlısı olsun Rabbim büyüktür buda bı imtihan
Canım benım de 4 mayısta transferı 2 embrıyo konduTeşekkürler
Beta değeriyle belli olmuyor ama şöyleydi.
4 mayıs transfer 15mayıs tahlil 479
17mayıs 911
21 mayıs 6900(keseyi gördük)
Akşamüstü bi sıkıntı oldu tuvalette evet ama şimdi çok şükür daha iyiyim aradım saşe alabilirsin dediler bakalım inşaallah daha kötü olmam teşekkür ederimCanım öncelikle geçmiş olsun. Şuan monodoksu kullanıyor musun? Onu kullandığın halde yanma kaşıntı vb oluyorsa mutlaka acile git ve tahlil ver sonrasında yarın sabah durumunu doktoruna ya da hemşirene bildir. Ben augmentin kullanmıştım tedavi süresince transfere kadar. İdrarını tutuyorsan da enfeksiyon olur çişin gelir gelmez git yap aklında olsun.
Maşallah senin 1 mi 2 mi transfer canımCanım benım de 4 mayısta transferı 2 embrıyo kondu
16 mayısta 117
18 mayısta 237
22 mayısta 1622 cıktı 24 mayısta kese gorduk
Bir de bol su 15 bardak iç maydanoz kaynat limon sık suyunu iç idrar söktürür diyetisyenim güvenebilirsinAkşamüstü bi sıkıntı oldu tuvalette evet ama şimdi çok şükür daha iyiyim aradım saşe alabilirsin dediler bakalım inşaallah daha kötü olmam teşekkür ederim
Ama işte adamlar işlerini garantiye alıyorlar böyle. Kanaman devam ediyor mu??Ben o hatayı yaptım bu hafta canım kafam allak bullak oldu. Gebelık takıbımı yaptırmayı dusundugum doktora kalsa folık asıt dısında herseyı bıraktırıyor. Okadar progestan kullanıyorum hala kanama var. Tup bebek doktorları garanti olsun diye bizi hormon komasına sokuyorlar resmen... Ben tup bebek doktorumu bırakma kararı aldım
Diyetisyen miiiBir de bol su 15 bardak iç maydanoz kaynat limon sık suyunu iç idrar söktürür diyetisyenim güvenebilirsingeçmiş olsun
Canım dun cok yogundu bugun yok pazartesıı de cok yogundu ertesı gun kesıldı cok enteresan adet gıbı kanama var 1 gun suruyor sonra yineliyor muhtemelen pazar yine yogun olacak bılmıyorum ınsaşşah kesilir. Parca dusmedıgı surece gelmene gerek yok dedıler ama durabilir misin o kadar yogun kanama oluncaAma işte adamlar işlerini garantiye alıyorlar böyle. Kanaman devam ediyor mu??
Evet zaten dr söyler büyük ihtimalleCanım benim son adet tarihimle uyumlu ben ona göre hesapladım. Blastokiste göre 5 gün falan geriden geliyor bebikler, adet tarihine göre tam uyumlu gelişimleri. Sen de net bi şekilde kalp atışında sorar öğrenirsin
Yok canm iğne oldum şimdi düşsün diyeBunun bi çaresi yöntemi yok muymuş ya belki biraz büyüyünce aşağı kayar? Allah yardımcın olsun inşallah yerini değiştirir minik
O zaman da söylüyor ben sen keseye gittin sandımEvet zaten dr söyler büyük ihtimallekese görmeye gittiğimizde söylemiyor mu?
Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasınYok canm iğne oldum şimdi düşsün diye
Çok geçmiş olsun canım proluton vuruyor musunCanım dun cok yogundu bugun yok pazartesıı de cok yogundu ertesı gun kesıldı cok enteresan adet gıbı kanama var 1 gun suruyor sonra yineliyor muhtemelen pazar yine yogun olacak bılmıyorum ınsaşşah kesilir. Parca dusmedıgı surece gelmene gerek yok dedıler ama durabilir misin o kadar yogun kanama olunca
Deneyeceğim tekrar sağolunBir de bol su 15 bardak iç maydanoz kaynat limon sık suyunu iç idrar söktürür diyetisyenim güvenebilirsingeçmiş olsun
Öyle de valla şuan hepimizin önceliği anne olmak kilo alınır verilirDiyetisyen miiibence bunu söylememeliydin hepimizin ortak derdi bu kilolar
Yok daha bugün öğrendim kaç günlük onu da bilmiyorumO zaman da söylüyor ben sen keseye gittin sandım
Canım çok üzgünüm, hayırlısıyla bir sonrakine inşallah, önemli olan senin sağlığın. Senin için yapabileceğim bir şey var mı kuzum?Yok canm iğne oldum şimdi düşsün diye
Canım baana transferden sonra maydonoz yeme demıslerdı dusuge sebep olur demıslerdı aklınızda olsunÖyle de valla şuan hepimizin önceliği anne olmak kilo alınır verilirgebelikte diyetisyenlik sökmüyor ekmek peynir yersem şanslıyım
Kesınlestımı canım ya cok uzuldum tüp benek doktorunda baktımıYok canm iğne oldum şimdi düşsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?