Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım öncelikle geçmiş olsun. Şuan monodoksu kullanıyor musun? Onu kullandığın halde yanma kaşıntı vb oluyorsa mutlaka acile git ve tahlil ver sonrasında yarın sabah durumunu doktoruna ya da hemşirene bildir. Ben augmentin kullanmıştım tedavi süresince transfere kadar. İdrarını tutuyorsan da enfeksiyon olur çişin gelir gelmez git yap aklında olsun.

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun şuan başka hastahanedeyim tetkikler yapılıyor baştan ama burasıda tüpün ucunda gibi dedi hayırlısı olsun Rabbim büyüktür buda bı imtihan
Bunun bi çaresi yöntemi yok muymuş ya belki biraz büyüyünce aşağı kayar? Allah yardımcın olsun inşallah yerini değiştirir minik

Akşamüstü bi sıkıntı oldu tuvalette evet ama şimdi çok şükür daha iyiyim aradım saşe alabilirsin dediler bakalım inşaallah daha kötü olmam teşekkür ederim

Akşamüstü bi sıkıntı oldu tuvalette evet ama şimdi çok şükür daha iyiyim aradım saşe alabilirsin dediler bakalım inşaallah daha kötü olmam teşekkür ederim
Bir de bol su 15 bardak iç maydanoz kaynat limon sık suyunu iç idrar söktürür diyetisyenim güvenebilirsin geçmiş olsun

Ama işte adamlar işlerini garantiye alıyorlar böyle. Kanaman devam ediyor mu??

Ama işte adamlar işlerini garantiye alıyorlar böyle. Kanaman devam ediyor mu??
Canım dun cok yogundu bugun yok pazartesıı de cok yogundu ertesı gun kesıldı cok enteresan adet gıbı kanama var 1 gun suruyor sonra yineliyor muhtemelen pazar yine yogun olacak bılmıyorum ınsaşşah kesilir. Parca dusmedıgı surece gelmene gerek yok dedıler ama durabilir misin o kadar yogun kanama olunca

Evet zaten dr söyler büyük ihtimalle kese görmeye gittiğimizde söylemiyor mu?

Çok geçmiş olsun canım proluton vuruyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…