- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 37
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.961
cnm triod hastalığı olupta berlirti göstermeyen bir hastalık olabiliyor.bazı durumlarda tetiklenebiliyor.hamilelikte tiroid hastalığı çıkan bir çok insan var.bızlarında snradan çıkabiliyor.testi yaptırdığın iyi oldu doktor yarın ilaç verir sana.kızlar ya bugün tsh için kan verdim yarın kese muayne günüm gitmişken beta baktırdım çok yüksek cıkmış neden böyle oldu bilen varmı 2.kan değerim 06.06 verdim 388 di bugün sonuç 16800
cnm allah kolaylık versin sana da içince bir kaç saat bir yere gitmiyorum evde oluyorum,etkiliyor..İşte benim fitil sonrası belirtilerin aynısı...
nasıl canım anlamadım benim zaten hipotroidim var onun için ilaç içiyorum yükselmişmi diye baktırmaya gittim gitmişken beta verdim daha kese muaynesi yarın yani bugün transferin 18 günü beta 16800 çıktı ona takıldı kafam fazla değilmicnm triod hastalığı olupta berlirti göstermeyen bir hastalık olabiliyor.bazı durumlarda tetiklenebiliyor.hamilelikte tiroid hastalığı çıkan bir çok insan var.bızlarında snradan çıkabiliyor.testi yaptırdığın iyi oldu doktor yarın ilaç verir sana.
benim kardeşimde hamilelik sonrasında çıktı mesela.bende de 8 yıldır var bu hastalık.çok üşüdüğüm için genel tahlillerimi yaptırmaya doktora gitmiştim şans eseri öğrenmiştim.birde tsh hipofiz bezinden salgılanır yani beyinden.çok stresli durumlarda da artış gösterebiliyor..
Canım fazla değil, boşa evham yapma, benim 17. Gün 6080 çıkmıştı. 4. Gün embriyosu. Senin 5. Gün embriyosu ve 18. Gün. Boşuna üzme kendini, gayet iyi sonucunnasıl canım anlamadım benim zaten hipotroidim var onun için ilaç içiyorum yükselmişmi diye baktırmaya gittim gitmişken beta verdim daha kese muaynesi yarın yani bugün transferin 18 günü beta 16800 çıktı ona takıldı kafam fazla değilmi
ya cok korktum canım çok fazla gibi geldi 2 tane transfer edilmişti ama transferin 18. günü 16800 nasıl cıkar şaşırdım senin tek miCanım fazla değil, boşa evham yapma, benim 17. Gün 6080 çıkmıştı. 4. Gün embriyosu. Senin 5. Gün embriyosu ve 18. Gün. Boşuna üzme kendini, gayet iyi sonucun
İkizdir belki. Ayy biz de az çıksa dert ediyoruz çok çıksa dert ediyoruzçok fazla değilmi haftaya göre korktum daha kese kontrolüm yarın
valla öyle canımİkizdir belki. Ayy biz de az çıksa dert ediyoruz çok çıksa dert ediyoruzçok iyi cnm sen tadını çıkar.
Benim tek canım. Çıkar bitanem, değerin gayet güzel. Darısı keseyi görmeye, kalp atışına ve kucağına almayaya cok korktum canım çok fazla gibi geldi 2 tane transfer edilmişti ama transferin 18. günü 16800 nasıl cıkar şaşırdım senin tek mi
Az olsa sorun ama fazlası neden sorun olsun . Randevun ne zaman? Artık çok rahat görünür kesevalla öyle canım2 tane transfer oldum ama ne bilim fazla gibi geldi
Turşuekşimsi şeyler iyimiş, acabaa turşu denedin mi... ayy yiyeceğim şeyi kusar mıyım acaba diye 40 defa düşünür oldum, çok ilginç bir durum...
Aa ekşiden miden mi bulanıyor?Turşuo yüzden ekşilerden uzak duruyordum. Şimdi tuzlu limonlu soda yaptım iyi geldi
Yok canım turşudan midem bulandığı için ekşiye mesafeliydimAa ekşiden miden mi bulanıyor?
yarın canım kontrolAz olsa sorun ama fazlası neden sorun olsun . Randevun ne zaman? Artık çok rahat görünür kese
Yok canım turşudan midem bulandığı için ekşiye mesafeliydimşuan limon benim yeni kankim
Hadi hayırlısı cnm güzel haberler al inşallah.yarın canım kontrol
Senin 8 günde olmuş. Benim 4 günde(pztsi) 900den (cuma) 6900e çıkmıştı normal canım sıkıntı yok Allahın izniyle.kızlar ya bugün tsh için kan verdim yarın kese muayne günüm gitmişken beta baktırdım çok yüksek cıkmış neden böyle oldu bilen varmı 2.kan değerim 06.06 verdim 388 di bugün sonuç 16800
Sağlıklı olsunlar da minikler herşeye razıyımAllah Allah ne değişik şey şu hamilelik
Hadi hayırlısı cnm güzel haberler al inşallah.
cnm ben yanlış okumuşum tsh anladımnasıl canım anlamadım benim zaten hipotroidim var onun için ilaç içiyorum yükselmişmi diye baktırmaya gittim gitmişken beta verdim daha kese muaynesi yarın yani bugün transferin 18 günü beta 16800 çıktı ona takıldı kafam fazla değilmi
Teşekkürler canım rehber gibi olmuş. Ellerine sağlıkCanlarım Merhaba, bugün doktor randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür, dakikada 144, annesi gibi telaşlı kerata
Doktorumun söylediklerinin size de ileteyim, belki size de faydalı olur.
1. Havuz-deniz olayı: Benim gireceğim havuzun çok temiz olduğundan emin olduğum için doktorum izin verdi ama şimdi değil, Temmuz'da. Şimdi erken dedi. Fazla yormadan. Sürekli değil, iki üç gün gireceğim. Temmuz'da.
2. Aşı konusu: Mayıs ayında gelen yeni verilerle hamilelerle ilgili içimiz biraz daha rahatladı dedi. İlk 3 ay mümkünse yapmayalım, sonrasında yapabiliriz dedi ben 16 temmuza randevu aldım.
3. İlaçlar: estrofem ve Prednolu kestk. Coraspin, Progestan iğne, Oksapar, Progestan fitil, folik asit ve devit damla devam.
Progestan'ı 10 haftada kesecek, oksaparı 12 haftada kesecek.
4. Testler: ben birçok testi daha önce yaptırdığım için sadece açlık kan şekeri, hemoglobin, TSH, toksoplazma, CMV ve tam idrar tahlili istedi.
ilk üç ay tüm gebeler için riskli kabul edilir, hareketlere dikkat, ağır işler, yorucu şeyler yapma dedi.
Umarım sizler için de faydalı olur, hepimiz sağlıkla atlatalim bu süreçleri inşallah
ay canım seninde ikizdi değilmi normal canım demi çok şaşkınım çok yüksek gibi geldi banada çift embriyo transfer edildi bügün transferin 18.günüSenin 8 günde olmuş. Benim 4 günde(pztsi) 900den (cuma) 6900e çıkmıştı normal canım sıkıntı yok Allahın izniyle.
sen sırayla yazarmısın canım test günleri ve değerleriSenin 8 günde olmuş. Benim 4 günde(pztsi) 900den (cuma) 6900e çıkmıştı normal canım sıkıntı yok Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?