- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.141
bugün Turşu denedim canım, gayet iyi geldi bana :))))Hahaha herkesin farklıdır belki
benim de tek tüpüm tıkalıydı, laparoskopi olmak yerine tüp yaptırdım... Laparoskopi olsam doğal yollardan diğer yumurtalıktaki yumurtalarla hamile kalma olasılığı %50 düşüyor. tüppü açtırsam tekrar tıkanma olasılığı yüksek dedi, tüp en doğru seçim oldu.Sol tüp kapalı, sağ tüp olması gerekenden daha geniş ve kıvrımlı( hidrosalpinks) . Doktor muhtemelen kapalı tüpünün de şekli sağdaki gibidir dedi ameliyat olmak yerine tüp bebek yaptım. Çünkü ameliyat olsam bile %50 ihtimalle tüp bebek yaparız dedi ben de o yolu seçtim.
Valla Kuzum belirtimi bilmiyorum karnımda baskı var nedense ya dün yapılan işlemden yada ben belirti arıyorumHissettiğin bişey var mıben her zamanki gibiyim
Ins canım benim ya zormuş beklemek daha diyorum ki bir gün bile olmadı ben ne yapacağım diyehahhahahha dün transfer oldum sürekli belirti arıyorum yok asla. Kafayı yemeyiz inş 10 güne kadar
Ayy canım senin kaçıncı günündü, daha test zamanın gelmemişti sanırım. harika bir haber bu :)Kizlarrr bugun bir daha test yaptim ikiside ayni koyulukta ciktidoktorumu aradımm o da çok sevindi çok erken çıkmış ikiz olabilir dedii cumartesiyi bekleyelim kan testi yap yanıma gel dediii
Yarasın sana da bebişe debugün Turşu denedim canım, gayet iyi geldi bana :))))
Aynen çok şükür benim için de öyle oldu. 2-3 doktor gezdim ama ilki ameliyat önce demişti. Dr beyanı da çok önemlibenim de tek tüpüm tıkalıydı, laparoskopi olmak yerine tüp yaptırdım... Laparoskopi olsam doğal yollardan diğer yumurtalıktaki yumurtalarla hamile kalma olasılığı %50 düşüyor. tüppü açtırsam tekrar tıkanma olasılığı yüksek dedi, tüp en doğru seçim oldu.
İşte kesin tanı konması için laporoskopiyle bakarız hem sol tüpü de açarız falan dedi. Yani tanı için ameliyat olcam? Saçma bence. Doktor zaten hidrosalpinks?? Yazmış %100 emin değilmiş. İlk gittiğim doktor önceliğimiz ameliyat dedi birkaç doktor fikrinden sonra tüp yaptırmaya karar verdim. Allah senin de gönlüne göre versinama benm sende anladığım hidrosalpinks değil gibi doktor net dedi mi öyle ? sanki sol tüpün tıkalı ama sag ona göre daha büyük ve geniş gibi algıladm ben
Bilmiyorum ki Allah ol dese olurBenimde kalp atışında 2 tane görebilir miyim? Kalp atışı ne zaman senin
Sabahları daha çok olur demi. Kalkmadan Cubuk kraker ye canımBenim 5. Haftada basladi 8. Haftadayım hala devam ediyor. İnsallah biran evvel geçer çok zor bi durum
Olsun saglık olsunda canım tek yada çift,Canım tek kese görüldü vajinal muayene ile
Şuan midem gümbür gümdür yanıyor ama bulantı yok ama :)))Yarasın sana da bebişe de
Markete alışverişe giderken bile çantamda çubuk kraker taşıyorum....Sabahları daha çok olur demi. Kalkmadan Cubuk kraker ye canım
Saol kuzumm bugün 7.günümm çok şükür iyi haber aldık inşallah sağlıkla ilerlerAyy canım senin kaçıncı günündü, daha test zamanın gelmemişti sanırım. harika bir haber bu :)
10.gün kan degeriniz kaç çıkmıştı peki? Bana da 20.günü gelmem söylendi ama ben de babalar gününde gitmek istiyorum. O yüzden soruyorumEvet karindan bakti. Sag tarafim agriyordu, saga mi yerlesmis dedim, hayir ortada dedi. Dun sabah bikac damla leke gelmisti ama sukur kanama alani yok dedi. Haftaya pazartesi kalp atisini gormeye gidecegiz, daha cok kucuk ustune dopler koymayalim 1 hafta da sonra duyulur dedi
Yok canım bir günden hicbirsey olmaz biz bu estrofemi daha uzun süre kullanacağız sonuçta . Ben 8.00-16:00-24.00 saatlerine alarm kurdum bu şekilde alıyorumKızlar şimdi size bişey sorucam ben normalde estrofemi günde iki kez kullanıyordum 2şer tane şeklinde sabah saat 10.30 akşam da 18.30 da içiyordum şimdi transfer sonrası öğlen de 2 tane içmemi söylediler ve ben dün transfer öncesi yine 10.30 da estrofemi içtim sonra transfer olduktan sonra işte öğlen de içeceksin dedikleri için 15.30 da içtim ve sonra eve geldiğimizde 18.30 da içtim şimdi bugün de sabah yine 10.30 da içtim ve sonra 15.30 da içtim sonra hemşireye yazdım o da 8 saatte bir şeklinde düzenlemem gerektiğini söyledi ben de şimdi düzene sokucam fakat dün mesela öğlen içtiğimle akşam içtiğim arasında 3 saat olması bi sorun yaratır mı acaba? Hemşire sorun yok dedi ama burdan da sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?