Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Amin inşallah ya bende suan düşünmüyorum da tüpte sıvı hasar bişey varsa embriyonun tutunmasnı engelliyor diye korkuttular o kafamı kurcalıyor .onu da ameliyatsız göremem diyo yani aslında mantıksız
Dediğim gibi birkaç farklı görüş alıp ona göre karar verirsin Allah gönlüne göre versin

Bana da doktor hiç kan sulandırıcı hap yada iğne vermedi . Bu şekilde hiç vermeyen var mi ? Yazılanları okuyorum herkese vermişler bana neden vermediler . Coraspin içmeye başlasam mi ben de acaba ?
Benim doktorum da vermedi. Senin sorun pcos sanırım benim de problem pcos ve sperm hareketliliğinde düşüklük. Pcos planlar verilmiyor olabilir. Ben de doktorum soracaktım ama yanına gidince sorularımı unutuyorum Bu gidişimde soracağım.

Bana da aynı şey söylenmişti. Ağır iş yapma günlük rutine devam et dediler. Öyle de yaptım. Yarın test günüm bekliyorum heyecanla. 12.günde değer kaç çıkmalı acaba

Öncelikle gözünüz aydın, sağlıkla tamamlansın inşallah Nisan grubuna bakarsanız orada hamileliği ilerleyen ve haftalardır kanaması olan arkadaşlar var. Bebekleri sağlıklı çok şükür. üzücü, stresli oluyor keşke olmasa ama tüp bebekte çok yaşanıyor.. Umarım bian önce kesilir sizinki de..

Evet canım sorunlarımız benzermiş . Ne zaman gideceksin doktora ? Her şey yolunda mı ?

Bana da aynı şey söylenmişti. Ağır iş yapma günlük rutine devam et dediler. Öyle de yaptım. Yarın test günüm bekliyorum heyecanla. 12.günde değer kaç çıkmalı acaba
Kişiden kişiye değişiyor canım ilk değer . Yeter ki 5 ten büyük pozitif çıksın Sonrası iki günde bir kendini ikiye katlanması önemli . Seninki 5.gün embriyosu muydu ? Bize 10 gün dediler de test gününe o yüzden sordum

Ay canım şilirken hava mı veriyorlar canın yandı mı. İnşaAllah canım amin , se de güzel haberler ver inşallah

Bana da doktor hiç kan sulandırıcı hap yada iğne vermedi . Bu şekilde hiç vermeyen var mi ? Yazılanları okuyorum herkese vermişler bana neden vermediler . Coraspin içmeye başlasam mi ben de acaba ?
ben içiyorum ecopirin. Herkes oksapar iğne yapıyor kendine ben onu bile sordum gerek yok dedi doktor. 1.transferimde prolutekse bile gerek yok dedi hep aklımda kalmıştı şuan kendis verdi. bemce sor doktora canım sen aspirini yada hemşiresine sor

Evet canım sorunlarımız benzermiş . Ne zaman gideceksin doktora ? Her şey yolunda mı ?
Cuma günü gidecektim ama bu gün akşamüstü lekelenmem oldu. Lavaboya gittiğimde peçeteye silince beyaz veya şeffaf akıntının içinde leke şeklinde. 5+6 günlük oldu gebeliğim bu gün. Doktorumu aradım lekelenmeden bahsettim yarın gel bakalım dedi. Yarın gideceğim. Lekelenme biraz endişelendirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…