Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bana da doktor hiç kan sulandırıcı hap yada iğne vermedi . Bu şekilde hiç vermeyen var mi ? Yazılanları okuyorum herkese vermişler bana neden vermediler . Coraspin içmeye başlasam mi ben de acaba ?

Bana da doktor hiç kan sulandırıcı hap yada iğne vermedi . Bu şekilde hiç vermeyen var mi ? Yazılanları okuyorum herkese vermişler bana neden vermediler . Coraspin içmeye başlasam mi ben de acaba ?
Sormadan bişey yapma derim ben bence yarın ara sor ama bazı doktorlar gerek görmüyor demek ki

Ben de artık öyle alıcamm canım nasılsınn nasıl hissediyosun kendini
İyiyim canım biraz uyumuşum şimdi ve gelince . Sadece idrara sıkışık olunca baş ağrısı geldi hala hafif hafif ağrıyor parol icmek istemedim ilk günden dayanmaya çalışıyorum . Sanki sağ tarafta hafif batmalar var ama dediğim gibi ben zaten transfer öncesi de tüm belirtiler vardı o yüzden hiç kendimi takip etmiyorum

Ben tam bir çay aşığıyım yine de içmemek için durdurdum kendimi ama sanırım günde 1-2 açık çaydan bişey olmaz kahve konusunda bi bilgim yok ama
Verdikleri kağıtta yeme içme serbest yazıyor doktor da bir şey demedi sadece alkol sigara yok paketli gıda yok dedi burada okuduklarından dolayı içmeye korkuyorum çay kahve . Ama sabahları bence bol sütlü az filtre kahveden bir şey olmaz gibime geliyor

Amin inşallah ya bende suan düşünmüyorum da tüpte sıvı hasar bişey varsa embriyonun tutunmasnı engelliyor diye korkuttular o kafamı kurcalıyor .onu da ameliyatsız göremem diyo yani aslında mantıksız

G galuska bir de beni fazla yatırmadılar sadece 20 dk yatırdılar hemşire dedi ki evde de yatmanı istemeyiz ağır isler yapmadan hareketli olmanızı isteriz dediler sakin sürekli yatma dediler . Şimdi hangi birisine güvenelim ya

Beni de 1 saat yatırdılar ama bana da evde sürekli yatma dediler ben de arada kalkıp yürüyorum arada yatıyorum

Ben kullanıyorum çünkü kanda pıhtılaşma var ama kimi doktor önlem amaçlı kullanıyor canim

Amin inşallah ya bende suan düşünmüyorum da tüpte sıvı hasar bişey varsa embriyonun tutunmasnı engelliyor diye korkuttular o kafamı kurcalıyor .onu da ameliyatsız göremem diyo yani aslında mantıksız
Benim 2 tupumde de hidrosalpinks var olduğu için ilk önce tuplerim bağlandı sonra transfer oldum canım. Yoksa o zehir rahimden de akar bebeğin tutunmaz dedi doktorum

O

Olsun saglık olsunda canım tek yada çift, doktorun kimdi. Bende transfer olucam bu hafta. Tuvalet nası tutucam bilmiyorum. Eger çok olmasa sonda ile Şişirz dediler
Bülent tıraş Dı doktorum benim hiç sıkışık değildim, kendileri şişirdi Allaha şükür transferde bir sıkıntı olmadı, inşallah sizinde kolay bir şekilde olur ve güzel haberler alırsınız

Anladım canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah En baştan yapıp baksalar keşke
Dimi. Ben de çok üzüldüm yani bu kadar kolay bir çözümü varken ben en iyi kalite olan embriyomu kaybettim. Kızım orta kaliteydi o doğdu çok şükür. Şimdi ikizlere gebeyim onlar da orta kaliteydi totişlerini yediklerim.

Orta kalite dediğiniz nasıldı acaba 3bb 2bb gibi mi? :) hyırlı olsuuun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…