- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.121
Tamam canım sana ne zaman dediler test tarihine bana 25 Haziran dediler haftaya CumaYaaa benimki de bi tane 4abhadi inşallah tutunsun minişler bize ... belirtin falan olursa yaz lütfen
evetBen de senin gibiyim dün oldum transfer 5. Gün embriyosu tek ama trasnfer öncesi nasılsam aynıyımçok düşünmememiz lazım bence
Kuzum benim benimde öyle tek düşündüğüm tuvaletti sanki her an kaçırçakmışım gibi o esnada diye çok stres oldum iki kere kalktım tuvaletedeKızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedikan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9
Bana da 24 üTamam canım sana ne zaman dediler test tarihine bana 25 Haziran dediler haftaya Cuma
bana da 11 gün sonra dediler 25 i oluyorTamam canım sana ne zaman dediler test tarihine bana 25 Haziran dediler haftaya Cuma
Insallah Rabbım hepımıze sagglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Inan hep dualarımdasınız adlarınızı bilmesem de tanımasam da hep dua edıyorum cocuk sahıbı ol ak isteyenlere. Bırlıkte buyutelım ınsallah yavrularıımızıçok teşekkür ederim okadar umut oldunki bana allah razı olsun Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu benim 10. denemem maddi manevi o kadar yoruldum ki ama asla pes etmedim ama çok yıprandım ne yalan söyleyeyim yinede herşey hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak için Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
seni anlıyorum, ilk transferimde çok su içtim transferde mahvoldum ...çıktım 3-4 kez sürgü istedim hatta sürgü altımda kaldı bi süre ve tam anlamıyla mesane boşalmadı bile 1 saat sonra kalk dediler... bu sefer hiç su içmedim (yarım bardak) su içtim çok rahattım yine sürgü istedim çğnkü 1 sa yattım ama hiç sorun olmadıKızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedikan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9
ay maşallah yaaa Allah büyük işte ol deyince oluyor .Bende sağ tüp açık da sol işte hidrosalpinks dan bir önceki evreymiş bende olmayacagm 2 kere yumurta toplama yapılacak öyle karar verdik bir kere transffer tutmazsa olmazsa anca öyle .bana sol tüpün baglanması ya da alınması gerekebilir demişti.fiyat uçuk 15-20 binlerden başlıyor tüp bebek daha uygun fiyatlı biz de vazgectik gibiYani maşallah diyelim tuttu çok şükür bende bir de 3 cmlik kist vardı bebeğin tutunacağı yerde. Maşallah diyeyim çok şükür diyeyim tuttuSana hsgyi atıcam ordan oku bak. Valla ameliyat olmak istemiyordum bi de ameliyat olunca ister istemez yumurta sayısı kalitesi düşüyormuş öyle dedi dr. Ben de niye riske atayım ki dedim. Allah nasip ederse doğumda tüplerimi de incelicek kistimi de alacak.
ama benm sende anladığım hidrosalpinks değil gibi doktor net dedi mi öyle ? sanki sol tüpün tıkalı ama sag ona göre daha büyük ve geniş gibi algıladm benYani maşallah diyelim tuttu çok şükür bende bir de 3 cmlik kist vardı bebeğin tutunacağı yerde. Maşallah diyeyim çok şükür diyeyim tuttuSana hsgyi atıcam ordan oku bak. Valla ameliyat olmak istemiyordum bi de ameliyat olunca ister istemez yumurta sayısı kalitesi düşüyormuş öyle dedi dr. Ben de niye riske atayım ki dedim. Allah nasip ederse doğumda tüplerimi de incelicek kistimi de alacak.
Allah yardımcınız olsun....en kısa sürede eskisinden daha sağlıklı günler dilerim sizeİnşallah canm Allah razı olsun bu gün bi umudum vardı değer düşmeye başlamış olsaydı belki çıkarım diye iğne etki etmemiş yükselmiş düşmemiş
İlkinde hüsran yaşayınca ikinci böyle oluyor galibaÖgleden sonra verseydiniz keşke akşam çok geç degil mi? Siz benden de gamsız çıktınız
Yaa, bu sefer pozitifi görürsün inşallah, çok merak ediyorum sonucu. Hemen yazın mutlakaİlkinde hüsran yaşayınca ikinci böyle oluyor galiba
Benim 5. Haftada basladi 8. Haftadayım hala devam ediyor. İnsallah biran evvel geçer çok zor bi durumBulantı kaçıncı günde başlıyor
İnşallah canım müjdelerle dönerimYaa, bu sefer pozitifi görürsün inşallah, çok merak ediyorum sonucu. Hemen yazın mutlaka
Transferden sonra 16. Gunde dun gorduk, 9,35mmZeynep hanım ve diğer kesesini gören tüm arkadaşlarım, kese boyutlarınız kaç mm idi acaba ? Bir de transferden sonra kaçıncı gün görmüştünüz
Karından mı bakıldı peki?Transferden sonra 16. Gunde dun gorduk, 9,35mm
Evet karindan bakti. Sag tarafim agriyordu, saga mi yerlesmis dedim, hayir ortada dedi. Dun sabah bikac damla leke gelmisti ama sukur kanama alani yok dedi. Haftaya pazartesi kalp atisini gormeye gidecegiz, daha cok kucuk ustune dopler koymayalim 1 hafta da sonra duyulur dediKarından mı bakıldı peki?
Amin inşallahAllah kolaylık verir canım
Kizlarrr bugun bir daha test yaptim ikiside ayni koyulukta ciktidoktorumu aradımm o da çok sevindi çok erken çıkmış ikiz olabilir dedii cumartesiyi bekleyelim kan testi yap
hayırlı olsun canım tekrardanKizlarrr bugun bir daha test yaptim ikiside ayni koyulukta ciktidoktorumu aradımm o da çok sevindi çok erken çıkmış ikiz olabilir dedii cumartesiyi bekleyelim kan testi yap yanıma gel dediii belirtin yoktu senin dimi sormuştum sana bir de iki mi istiyorsun tek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?