- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.281
benim d vitaminim de transfer öncesi düşük çıktı, endokrin doktorum haftada 1 şişe(günde 40 damla) olacak şekilde 8 haftalık yükleme reçete etti. Ama tüp bebek doktorum transfere kadar kullan sonra bırak dedi.. Özellikle ilk haftalarda istemiyorlar bunları kullanmayı.. sonra takviye veriyorlar zaten mutlaka. 8. Haftadan itibaren kullanmak için multivitamin verdi banaZaten diğer kullandığım vitaminleri bıraktım sadece d vitamini , omega 3 alıyorum . Ben 10 seneye yakındır kullanıyorum d vitamini artık benim için vitamin bile degil . Çünkü bu şekilde ancak 50 seviyesinde tutuyorum kullanmazsam düşer evden çıktığımız yok ki güneşi öğlen saatinde yazın göremezsek vücut sentezleyemiyor . Omega 3 te hamilelikte alınmaya başlanması şart . Bebek senin omega 3 ünle besleniyormus
Hatta doğumdan sonra lohusalik depresyonu görülmesinin en büyük nedeni annede omega 3 eksikligiymis. Yani bunlar çeşitli doktorlardan duyduğum şeyler . Tamam tüp bebek ilaclari konusunda tüp bebek doktoruma güveniyorum ama diğer konularda kendi bildigimi yapmaya devam ediyorum
İnşallah pıt pıt atar duyarsın Allah gönlüne göre versin canımBu gün gittik bir canım vajinal baktı normalde 6. Haftanın son günündeyiz bu gün ama 5 gün geriden geliyormuş. Vajinal ultrasonda kalp atışı görmedi Pazartesi tekrar gel kalp atışına bakalım dedi.
Sanırım sadece d vitamini ve folbiol yazdırabilirsin canım aile hekiminden. Protestan prolutex bunlari kadın doğumcu yazması gerekiyor demişti bana eczacı . Oksaparı bilemiyorum hiç kullanmadımKızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
Yaşadığım yerde bi devlet hastanesi var onda da randevu yok personel olmama rağmen bakmıyorlarSanırım sadece d vitamini ve folbiol yazdırabilirsin canım aile hekiminden. Protestan prolutex bunlari kadın doğumcu yazması gerekiyor demişti bana eczacı . Oksaparı bilemiyorum hiç kullanmadım
Teşekkür ederim canım. Canlı olmasaydı gelişmezdi diye düşünüyorum. Geçen hafta cuma günü gitmiştik o yün keseyi gördük ama embriyo görünmüyordu. Aradan 5 gün geçti bu gün embriyomuzu gördük. Kalp atışını da göreceğim hayırlısıyla inşallah inanıyorumİnşallah pıt pıt atar duyarsın Allah gönlüne göre versin canım
Progestanı sağlık ocağı yazıyor. Oksapar da raporun varsa yazıyor. Proluton bilmiyorum hiç orda yazılmadı ama sanmıyorum onun yazildiginuKızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
geçmiş olsun cnm demekki vakti var daha bebeğine kavuşmanın öyle düşün gücün kuvvetin yerinde olsun birdaha denersiniz inşallah allah nasp ederGünaydın kızlar, sonucumu az önce aldım. Yine negatif. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırlısı olsun, çok üzgünüm
Ben ilk bebeğimi kaybettim canım 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kaldı ve kalbi hiç atmadı. Yani gelişiyor bir türlü ama bir yere kadar. Tek doktorla kalma başka birkaç dra daha git. İnşallah toparlar ve düzelir çünkü kendimden biliyorum sonrası facia oluyor psikolojik olarak duzelmeyince.Teşekkür ederim canım. Canlı olmasaydı gelişmezdi diye düşünüyorum. Geçen hafta cuma günü gitmiştik o yün keseyi gördük ama embriyo görünmüyordu. Aradan 5 gün geçti bu gün embriyomuzu gördük. Kalp atışını da göreceğim hayırlısıyla inşallah inanıyorumGeriden geliyor ama gelişimi devan ediyor. 5 gün geriden geldiği için bu gün kalp atışı için erken olduğunu düşünüyorum.
cnm ben ilk 6. gün 50 yle ögrendim iki gün sonra 170 di 4 gün sonra 1557 ydi sonradan hızlı yükseldi beta bu degerden 5 gün sonrada gördükDeğerlerin kaç çıkmıştı canım
Aynen canım olabilir. Benim bebişlerden biri de geriden geliyor kesesi bile görülmemişti minnoşun sonradan gösterdi kendini inşallah senin de öyle olurTeşekkür ederim canım. Canlı olmasaydı gelişmezdi diye düşünüyorum. Geçen hafta cuma günü gitmiştik o yün keseyi gördük ama embriyo görünmüyordu. Aradan 5 gün geçti bu gün embriyomuzu gördük. Kalp atışını da göreceğim hayırlısıyla inşallah inanıyorumGeriden geliyor ama gelişimi devan ediyor. 5 gün geriden geldiği için bu gün kalp atışı için erken olduğunu düşünüyorum.
Anladım beybim teşekkürlerProgestanı sağlık ocağı yazıyor. Oksapar da raporun varsa yazıyor. Proluton bilmiyorum hiç orda yazılmadı ama sanmıyorum onun yazildiginu
Benimde 9. 10. Ve 11. Günlerde çubuk pozitifticnm ben ilk 6. gün 50 yle ögrendim iki gün sonra 170 di 4 gün sonra 1557 ydi sonradan hızlı yükseldi beta bu degerden 5 gün sonrada gördük
cnm betadan pek anlaşılmıyor en iyisi keseyi görmek allah neyi istiyorsan gönlüne göre versin inşallah cnmBenimde 9. 10. Ve 11. Günlerde çubuk pozitifti12. Gün kan 443 tü. 14. Gün kan 1657 ydi. 2 embriyo transfer edilmişti ikiside tuttumu acaba diye çok merak ediyorum da
BenYa ben belirti görmemeye taktım kızlar resmen yaa pazartesi transfer oldum bugün 2. Günü sayılıyor sanırım dün gece sağ kasığımda hafif bi sızı hissettim o kadar ... var mı belirtisi olmayıp pozitifi görenler
Aynen öyleymiş canım aminn inşallahhcnm betadan pek anlaşılmıyor en iyisi keseyi görmek allah neyi istiyorsan gönlüne göre versin inşallah cnm
Tup bebek merkezi proluton 2kutu yazmıştı eczane de vermişti. Aslında bnce 2 kutu yazabilirler.Anladım beybim teşekkürler
Belki olabilir bnm de 4 kat arttı ve ikizBenimde 9. 10. Ve 11. Günlerde çubuk pozitifti12. Gün kan 443 tü. 14. Gün kan 1657 ydi. 2 embriyo transfer edilmişti ikiside tuttumu acaba diye çok merak ediyorum da
2 defa prolutex i reçetesiz aldım 2 kutu proluton depot u da reçetesiz aldım ama prolutonu reçetesiz vurmuyolarKızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
Ben haftada 3 tane vuruluyorum her hafta kadın doğuma gitmem gerekiyoTup bebek merkezi proluton 2kutu yazmıştı eczane de vermişti. Aslında bnce 2 kutu yazabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?