Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Günaydın kızlar, sonucumu az önce aldım. Yine negatif. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırlısı olsun, çok üzgünüm
Çok üzüldüm canım. En yakın zamanda en hayırlısı ile kavuşursun inşallah. Bu sefer olmadı ama bi sefer olacak. Bu yolda uğraşan herkes gibi sen de dualarımdasın

Çift transfer yapılan arkadaşlar ne kadar folik asit kullanıyorsunuz daha fazla mı ? Ben folibol kullanıyorum onun mg çok düşük geliyor sanki bana ? Doktora sorsan o d vitamini bile alma diyor sanki güneş var da ordan alabilecez havayı görmüyor bazı konularda kendi kafama yatanı uyguluyorum valla mesela d vitamini , omega 3 alıyorum bence önemli bunlar

Günaydın kızlar, sonucumu az önce aldım. Yine negatif. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırlısı olsun, çok üzgünüm
Canım çok üzgünüm, ama mücadeleye devam. Hep dediğimiz gibi; o kedi buraya gelecek!. Allah hepimize kolaylıklar versin, her aşaması ayrı imtihan ama biz de güçlü kadınlarız, üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle.

Kuzum cok üzüldüm Rabbım tez zamanda kucaklarımız doldursun ıns dualrım senınle senıncook ıyı anlıyorum neler hıssettıgını duygularını

Kuzum bir tane aliyorum ben hepsinin dozaji ayni bildigim kadariyla hic iki tane icende duymadim d vitamini oncesinde cok kullandim su an baska biseye gerek yok dedi Diger gruptaki kizlardan da bildigim kadariyla disardan ekstra ilac vit almadan sureci atlatmak isiyo cogu doktor sanirim

Zaten diğer kullandığım vitaminleri bıraktım sadece d vitamini , omega 3 alıyorum . Ben 10 seneye yakındır kullanıyorum d vitamini artık benim için vitamin bile degil . Çünkü bu şekilde ancak 50 seviyesinde tutuyorum kullanmazsam düşer evden çıktığımız yok ki güneşi öğlen saatinde yazın göremezsek vücut sentezleyemiyor . Omega 3 te hamilelikte alınmaya başlanması şart . Bebek senin omega 3 ünle besleniyormus
Hatta doğumdan sonra lohusalik depresyonu görülmesinin en büyük nedeni annede omega 3 eksikligiymis. Yani bunlar çeşitli doktorlardan duyduğum şeyler . Tamam tüp bebek ilaclari konusunda tüp bebek doktoruma güveniyorum ama diğer konularda kendi bildigimi yapmaya devam ediyorum

Evet ya seni biliyorum bende rahat nefes s alıcam seninle beraber doktoruna çok sinir olmuştum. Yarın bekliyorum
Sorma canım ya bu gün bir kez daha sinir olduk. Dün lekelenmem devam etmedi bu gün gittik ultrasondan baktı embriyoyu ve yolk saç kesesini gördü. Kesenin etrafında herhangi bir kanama yok. Şeklinde bir sorun yok. Benim anormal bir ağrım sızım yok. Kese 5 gün geriden geliyor sadece. Doktor Yine moralimizi bozdu Pazartesi tekrar gelin kalp atışını görmem lazım görmezsem kürtaj olursun vs dedi. Sinir oldumBebek ve yolk saç normal görünüyor 6. Haftamız henüz dolmadı bu tarihte kalp atışı için erken diye biliyorum ama bizim doktor bir türlü inanmıyor ya da çok garantici. Pazartesi günü başka doktora da görüneceğiz.

Ben bu gün sordum gerek yok dedi benim doktor. Her doktor farklı uyguluyor demek ki.
Ben kullanıcam sanırım coraspin canım . Doktor vermedi tamam gerek olmadığını söylüyor benimki de ama kullanmamızın bu aşamada bir zararı da yokki bunu söylemiyorlar . Belki plesebo etkisi yapacak iyi gelecek bilemiyorum

Kesinlikle kendini nasil rahat hissediyosan kuzum oyle yapmalisin en iyi kendini sen bilirsin neyin yarayip yaramicagini

Bence de tek doktorla kalmayın. Her doktorun fikrini almak gerek diye düşünüyorum. Benim pıhtılaşma problemim var, genetik testte çıktı. Tüp bebek doktoruma danıştım ama onun haricinde toplam 3 hocanın daha fikrini alacağım. Hatta birisi ile görüştüm bile. Ayrıca moralinizi bozuyorsa gitmeyin ya bilmiyorum şuanda ihtiyacımız olan şeylerden birisi de moral ve stressiz bir yaşam değil mi? Eminim hiçbir sorun yoktur ama kürtaj vs demek için çok erken diye düşünüyorum.

Benim daha önce doğal hamile kaldığımda kalbi atmadığı icin kürtaj oldum ama doktorum 7,5 haftada karar verdi kürtaja aldığında bile uyutmadan son bir kontrol yaptı atıyor mu diye ?
mutlaka başka doktora görünün, insallah sağlıkla kucağınıza alın , dua edeceğim. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Ya ben belirti görmemeye taktım kızlar resmen yaa pazartesi transfer oldum bugün 2. Günü sayılıyor sanırım dün gece sağ kasığımda hafif bi sızı hissettim o kadar ... var mı belirtisi olmayıp pozitifi görenler

Kesinlikle en çok morale ihtiyacımız oluyor. Bizim doktor sürekli moral bozucu konuşuyor. Sorumluluk almak istemiyor biraz garantici gebelik süreci boyunca 2+2=4 gibi herşey kesin olmalı gibi konuşuyor ama bu yaklaşım bana çok doğru gelmedi. En azından hastanın morali de gözönüne alınmalı diye düşünüyorum. Başka doktora da görüneceğiz kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…