Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aile hekimim yazıyor canım hepsini.. ama belli kotası var, çok yazsa da karşılamaz yani, onun için teker teker yazıyodur. Oksaparı vs kadın doğumfan raporla daha çok alabiliyorsun, diğerleri için de öyle mi bilemiyorum..

Ha en son gittiğimde prolutonu 5 tane yazmıştı, alabildim hepsini ama mesela progestanı 1 tane alabildim sadece..

Zor bir şey gerçekten Allah kimseye yaşatmasın ama sağlıklı bir bebek değilse olmamasına çok üzülmemek lazım. Gelişimi devam ettiği sürece 5 gün geriden gelmesini çok önemsemiyeceğim. Gelişmezse demek ki sağlıklı bir bebek değildi diyeceğiz. Tekrar dondurulmuşlarımızdan transfer yaptıracağız. Herkesin başına gelebilir sonuçta. İnşallah sağlıkla duyacağız ben öyle hissediyorum. Hayırlısı olsun artık. Pazartesi günü başka doktora da görüneceğiz. Önümüzdeki hafta herşey netleşecek inşallah hayırlısıyla.

Bana da 11 haftadan sonra haftada bir vurulacak sin dedi tüp bebek doktorum
O da ne değişikmiş normalde vücut 12. haftadan itibaren progestan ve östrojeni çok salgılamaya başlıyor bebek düşmesin diye o yüzden ilk 12 hafta düşük riski daha yüksektir. Her dr yoğurt yiyişi farklı

Çok teşekkür ederim İnşallah gelişecek hayırlısıyla. Başka doktora da mutlaka görüneceğiz. Pazartesi gününe kadar araştırma yapacağız. İnşallah hayırlısıyla önümüzdeki haft güzel haberi paylaşırım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…