- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.301
Ben borca aldım yazdırıcam diye tanıdık ama dağ oldu borçlar2 defa prolutex i reçetesiz aldım 2 kutu proluton depot u da reçetesiz aldım ama prolutonu reçetesiz vurmuyolar
Popon mahvolmadi mi kıyamam. Ben ilk 2 hafta vuruldum sadece çok acidiBen haftada 3 tane vuruluyorum her hafta kadın doğuma gitmem gerekiyo
Kardeşin falan yazdırma? Benim kardeşim de yazdırıyor anca öyle yetişiyor ilaçlar banaBen borca aldım yazdırıcam diye tanıdık ama dağ oldu borçlar
Aile hekimim yazıyor canım hepsini.. ama belli kotası var, çok yazsa da karşılamaz yani, onun için teker teker yazıyodur. Oksaparı vs kadın doğumfan raporla daha çok alabiliyorsun, diğerleri için de öyle mi bilemiyorum..Kızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
Ha en son gittiğimde prolutonu 5 tane yazmıştı, alabildim hepsini ama mesela progestanı 1 tane alabildim sadece..Kızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
Açıkcası vurulurken çok acıyor ama sonra bir saate yakın yürüyorum o dağılıyor rahatlıyorum çözümü böyle buldumPopon mahvolmadi mi kıyamam. Ben ilk 2 hafta vuruldum sadece çok acidi
Doğu görevindeyiz akrabalarımız yok kardeşlerim de bekarKardeşin falan yazdırma? Benim kardeşim de yazdırıyor anca öyle yetişiyor ilaçlar bana
İşte umut diye buna derim valla Allah razı olsunBelki olabilir bnm de 4 kat arttı ve ikiz
Bana da 11 haftadan sonra haftada bir vurulacak sin dedi tüp bebek doktorumAçıkcası vurulurken çok acıyor ama sonra bir saate yakın yürüyorum o dağılıyor rahatlıyorum çözümü böyle buldumbebiklere herşey değiyor işte kimisi her gün vuruluyor
Ne zaman kese görmeye gitceksin canımİşte umut diye buna derim valla Allah razı olsun
Haftaya çarşamba canımNe zaman kese görmeye gitceksin canım
Kızımda kaynanam da yazdiriyordu ben alıyordum. Bi annen kaynanan sorsun bakım sağlık ocağınaDoğu görevindeyiz akrabalarımız yok kardeşlerim de bekar
Çok heyecanlıHaftaya çarşamba canım
Bana önemli olan proluton zaten ya haftada 3 de yazdırsam süper işimi görür. Sağol canımHa en son gittiğimde prolutonu 5 tane yazmıştı, alabildim hepsini ama mesela progestanı 1 tane alabildim sadece..
Hangi ildesin? Biz de antepte doğu görevindeyizDoğu görevindeyiz akrabalarımız yok kardeşlerim de bekar
Zor bir şey gerçekten Allah kimseye yaşatmasın ama sağlıklı bir bebek değilse olmamasına çok üzülmemek lazım. Gelişimi devam ettiği sürece 5 gün geriden gelmesini çok önemsemiyeceğim. Gelişmezse demek ki sağlıklı bir bebek değildi diyeceğiz. Tekrar dondurulmuşlarımızdan transfer yaptıracağız. Herkesin başına gelebilir sonuçta. İnşallah sağlıkla duyacağız ben öyle hissediyorum. Hayırlısı olsun artık. Pazartesi günü başka doktora da görüneceğiz. Önümüzdeki hafta herşey netleşecek inşallah hayırlısıyla.Ben ilk bebeğimi kaybettim canım 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kaldı ve kalbi hiç atmadı. Yani gelişiyor bir türlü ama bir yere kadar. Tek doktorla kalma başka birkaç dra daha git. İnşallah toparlar ve düzelir çünkü kendimden biliyorum sonrası facia oluyor psikolojik olarak duzelmeyince.
Amin canım inşallah aynen o kadar heycanlı kiÇok heyecanlıAllah sağlıkla kavuşmak nasip etsin
O da ne değişikmiş normalde vücut 12. haftadan itibaren progestan ve östrojeni çok salgılamaya başlıyor bebek düşmesin diye o yüzden ilk 12 hafta düşük riski daha yüksektir. Her dr yoğurt yiyişi farklıBana da 11 haftadan sonra haftada bir vurulacak sin dedi tüp bebek doktorum
Çok teşekkür ederimBenim daha önce doğal hamile kaldığımda kalbi atmadığı icin kürtaj oldum ama doktorum 7,5 haftada karar verdi kürtaja aldığında bile uyutmadan son bir kontrol yaptı atıyor mu diye ?
mutlaka başka doktora görünün, insallah sağlıkla kucağınıza alın , dua edeceğim. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Ben muştayım annem adanada kaynanam bingölde getirmek götürmek de meseleKızımda kaynanam da yazdiriyordu ben alıyordum. Bi annen kaynanan sorsun bakım sağlık ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?