• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar herkese selamlar. Ben aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım ve 20 Mayıs ta 3. Gün embriyosu ve tek embriyo transferi oldum. Transferimden 3-4 gün sonra adet sancılarım başladı ve hala devam ediyor. 1 defa da sağ kasığımda sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı hissettim. Ama hiç kanama veya lekelenme olmadı. Transferin 6-7 günleri normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. 8. Gün erken gebelik yaptım oda negatif çıktı. Ama 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyor çıkmayabiliyor dediler. İşin kötü tarafı adet günüm de tahlil günüm de yarın. O kadar korkuyorum ki tutmamıştır diye, lütfen dualarınızı esirgemeyin, yarın test sonucum İçin 🙏
Hoşgeldin canım. Bu ağrılar ilaçlardan oluyor, korkma öncelikle. Testinde güzel sonuç alman dileğiyle 🙏

Benim de çarşamba test günüm bugün 10.gün sabırla bekledim inşallah sabrımın sonu selamet olur bebeklerime kavuşurum dua istiyorum sizden de kızlar ☺️
Benim de çarşamba test günüm canım hakkımızda hayırlısı olsun, Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah😊

Transferin 2. Günü baslayan bel agrılarınız var mı ? Benim transfer gununu saymadan bugun 2 ve inanılmaz bel agrım var .
Sizin de oldu mu hanımlar ??? Arada bacaklara vuran agrınız ?
Benim oldu canım. 8. Gün kan testi yaptım pozitif. Şimdi de artış için kan verdim sonucumu bekliyorum🙏🏻

Negatif sonuç alan güçlü kadınlar için aşağıdaki mottoyu bırakıyorum. Unutmayın biz kadınlar çok güçlüyüz yeter ki inanalım 🙏🏻💪🏻 7CF3FC9F-CAD3-4DB5-9A5B-B383302A594E.webp

sağlıkla ilerlesin sonucunuz başka ne belirtiniz olmuştu
Transferin 2. Günü akşamı sol kasığımda batmalar oldu bacağıma ayak tabanıma kadar vuruyordu. Ara ara da reglimin ilk günü yaşadığım ağrıyı yaşadım. Hala da bu ağrı ara ara devam ediyor. 2 günden sonra bacağıma vuran batma ara ara oldu yine ama daha hafifti. 6. Gün baya yoğun batma hissettim kaşığım çekiliyordu sanki o gün ağrım fazla olunca erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. 8. Gün kan testi yaptım pozitifti. Bir de 3. ve 4. Gün sabah 11-12 arası hafif midem bulanıyordu ama çok hafifti. İlaçtan mıydı bu belirti miydi bilmiyorum. Sadece 3. Ve 4. Gün oldu. Devam eden günlerde bulantı hissetmedim.

Maşallah 🌸 hayırlı olsun 🙏😇 Insallah bizim agrilarimizda bebeklerimizdendir dua edin 💕
Amin inşallah canım🙏🏻Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara dua ediyorum. Pozitifi aldığım ilk an ağladım ve ağlayarak ilk yaptığım şey allahım sen bekleyen herkese nasip et demek oldu. O duyguyu tadınca içimden ilk bunu yapmak geldi. Hala da dua ediyorum hamile olduğum her aklıma geldiğinde🌸🌸

Transferin 2. Günü akşamı sol kasığımda batmalar oldu bacağıma ayak tabanıma kadar vuruyordu. Ara ara da reglimin ilk günü yaşadığım ağrıyı yaşadım. Hala da bu ağrı ara ara devam ediyor. 2 günden sonra bacağıma vuran batma ara ara oldu yine ama daha hafifti. 6. Gün baya yoğun batma hissettim kaşığım çekiliyordu sanki o gün ağrım fazla olunca erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. 8. Gün kan testi yaptım pozitifti. Bir de 3. ve 4. Gün sabah 11-12 arası hafif midem bulanıyordu ama çok hafifti. İlaçtan mıydı bu belirti miydi bilmiyorum. Sadece 3. Ve 4. Gün oldu. Devam eden günlerde bulantı hissetmedim.
inşallah sağlıkla kucagınıza almakta nasip olur 🙏💓

Araştırdım biraz hamilelerde oluyormuş idrarda köpük hatta erken hamilelik belirtisi bile oluyormuş o yüzden sizlere de sordum 🌺

Back
X