- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.581
Kızlar günaydın birazdan kese randevum var dua edin sağlıkla göreyim inşallah
Kendi doktoruma değil randevum başka şehirdeyim. Vajinal muayene etmek isterse yaptırsammı bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün oraya gitmedim zaten iğneye bu mol gebeliğin çeşitleri varmış 1 tanesi 3 aya kadar anlasilamaya biliyormuş bile baktım internette de onun dediği gibi yazıyordu ondan kafam karıştı üzüm gebeliği olan cinsinde beta çok çok fazla artiyormus diğerinde biraz fazla seyrediyormus sadece yoksa takmazdim onu kafama şimdi takmiyorum da zaten ortada birşey yok daha belli birşey olmadan kendimi strese sokmayacam canm hepiniz sağolun destekleriniz içinYaa canım gebeliğin sağlıklı olduğu için böyle güzel katlamismol gebelikte beta hcg öyle yüksel olur kı, arkadaşım tam 1 yıl uğraştı düşürmek için. Öyle 100 ler 200 ler olmaz onda. Bunu diye hemşireyi çok merak ettim doğrusu
![]()
Bence sıkıntı olmaz, neden ki?Kızlar günaydın birazdan kese randevum var dua edin sağlıkla göreyim inşallahKendi doktoruma değil randevum başka şehirdeyim. Vajinal muayene etmek isterse yaptırsammı bilemedim
Sağlıklıca görürsün inşallah canmKızlar günaydın birazdan kese randevum var dua edin sağlıkla göreyim inşallahKendi doktoruma değil randevum başka şehirdeyim. Vajinal muayene etmek isterse yaptırsammı bilemedim
4.50 idi değerim 50 mg kullanıyorum şu an sizin değeriniz kaçtı?Canım tsh değerin kacti? Benim dr umda transferden sonra devam ettirdi, tiroit ilacina. 50 lik kullaniyordum, 75'e çikartmami soyledi.
Yaaa canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz❤ benimde bugün 11.gün akşam gidip test yaptıracağım. Erken gebelikte ikinci çizgiyi gördüm transferin 5. günü yerleşme kanaması dedikleri türden lekelenme de oldu ama hala çok tedirginim ayağım test yapmaya gitmiyor ama bugün eşimin zoruyla artık gideceğizGünaydınn test vermeye gidiyorum ben sabahı zor ettim heyecandan bütün gece testler bişeyler gördümbenden erken davranan var mı bugün test yapacaklardan?
Tüp bebekte mol gebelik olurmu ki?sonuçta tek embriyo hadi bölünsün 2 olsunBu gün oraya gitmedim zaten iğneye bu mol gebeliğin çeşitleri varmış 1 tanesi 3 aya kadar anlasilamaya biliyormuş bile baktım internette de onun dediği gibi yazıyordu ondan kafam karıştı üzüm gebeliği olan cinsinde beta çok çok fazla artiyormus diğerinde biraz fazla seyrediyormus sadece yoksa takmazdim onu kafama şimdi takmiyorum da zaten ortada birşey yok daha belli birşey olmadan kendimi strese sokmayacam canm hepiniz sağolun destekleriniz için![]()
kaçıncı gün idrar testi yaptınız güzel haberleri alırsınız inşallahYaaa canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz❤ benimde bugün 11.gün akşam gidip test yaptıracağım. Erken gebelikte ikinci çizgiyi gördüm transferin 5. günü yerleşme kanaması dedikleri türden lekelenme de oldu ama hala çok tedirginim ayağım test yapmaya gitmiyor ama bugün eşimin zoruyla artık gideceğiz![]()
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalımkaçıncı gün idrar testi yaptınız güzel haberleri alırsınız inşallah
Olabiliyormuş canm bende ilk defa duydumTüp bebekte mol gebelik olurmu ki?sonuçta tek embriyo hadi bölünsün 2 olsun
Ben de sabah lekeleme ile uyandım, pazartesi pozitif sonucu almıştım bugün 9. Günüm bulunduğum şehirden bir doktor randevusu aldık korkuyorum inşallah her şey yolundadırYaaa canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz❤ benimde bugün 11.gün akşam gidip test yaptıracağım. Erken gebelikte ikinci çizgiyi gördüm transferin 5. günü yerleşme kanaması dedikleri türden lekelenme de oldu ama hala çok tedirginim ayağım test yapmaya gitmiyor ama bugün eşimin zoruyla artık gideceğiz![]()
Lekelenmen kan şeklinde kırmızı değilse korkma inşallah birşey olmamıştır. Benim kızıma hamileligimde 4 ay neredeyse ara ara kanamam oldu hemde kırmızı renkte ama çok şükür şimdi kızım 7 yaşındaBen de sabah lekeleme ile uyandım, pazartesi pozitif sonucu almıştım bugün 9. Günüm bulunduğum şehirden bir doktor randevusu aldık korkuyorum inşallah her şey yolundadır![]()
Ben sordum kullanmaya devam et dedi ayda 1 degerine baktir gebelikte degerin 2 nin altında olmasını istiyoruz dediTiroid ilacı kullanan varmı aranızda hanımlar? Transferden sonra devam et yada bırak diye hiç bi bilgilendirme yapılmadı bende devam ediyorum ama kafama takıldı şu an inş sıkıntı olmaz![]()
Çok şükür. Neden olmuş bişey söyledi mi?Şimdi çıktım drdan. Bebekler iyi kan sulandirici hap ve iğneyi 3 gün kesti
Bence yaptırma kimse önermedi banaKızlar günaydın birazdan kese randevum var dua edin sağlıkla göreyim inşallahKendi doktoruma değil randevum başka şehirdeyim. Vajinal muayene etmek isterse yaptırsammı bilemedim
Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebelerŞimdi çıktım drdan. Bebekler iyi kan sulandirici hap ve iğneyi 3 gün kesti
Degerlerimiz ayniymis nerdeyse. Benimde 4.66. 50 lik levotrin kullaniyordum. Dun dr um 75 lige cikartmami soyledi, birde estrofemle arasinda 2 saat aralik birakmami soyledi.. Estrofem levotrinin etkisini azaltiyomus.4.50 idi değerim 50 mg kullanıyorum şu an sizin değeriniz kaçtı?