• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Lekelenmen kan şeklinde kırmızı değilse korkma inşallah birşey olmamıştır. Benim kızıma hamileligimde 4 ay neredeyse ara ara kanamam oldu hemde kırmızı renkte ama çok şükür şimdi kızım 7 yaşında🙏
Inşallah canım doktor her halükarda Progestan iğneye başlattı. Onun da çok ağrılı bir iğne olduğunu duydum. Bu çocuklar bi doğsun gerçekten galiba bacağından sallayacağım bu kadar uğraştırdigi için 😂 daha kan sulandirici iğnenin acısını atlatamamisken bir de Progestan iğne baslıyoruz . Kan uyusmazligi da cabasi, aksama da onun iğnesini vuracak doktor 😔 kizinizi da Allah bağışlasın. Bizlere de 7 yaşlar görmek nasip olur mu ki ❣

Kızlar neden rapor alıyosunız ikizde. Riskiniz mi var önlem olarak mı☺️
Valla canım ben devlet hastanesinde diyetisyenim ve aşı olmadım. Günlük bana 60-70 hasta geliyor üstüne servislere çıkıyoruz hastane mutfağına giriyoruz her gün. Hem çok insan görüyorum hem de çok hareketliyim. Bu şekilde anlattım doktoruma. Tek kese gördüğümüzde rapor vermeyen doktor ikiz olunca çat diye verdi heyet raporunu😂 özel hastaneden aldım bu konuda daha esnekler sen de bi şansını dene bence♥️🤲🏼 Hiçbir şey bebeklerimizden önemli değil riske atmak istemedim🧿

Back
X