- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.641
Rapor verecek bana. Senin drun da inşallah verir. İkiz olunca daha riskli cunkuOkullar 2 temmuza kadar açık diyorlar, nasıl olacak bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rapor verecek bana. Senin drun da inşallah verir. İkiz olunca daha riskli cunkuOkullar 2 temmuza kadar açık diyorlar, nasıl olacak bilmiyorum![]()
Ayyy hayırlı olsunn dünyanın en güzel şeyi teyzelikkkKızlar bu gün bi mutlu haber daha aldım meğer kız kardeşimle aynı anda hamile kalmışız tabi onun normal teyze oluyormuşum![]()
Yaa çok tatlısınız ikiniz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❣❣❣Kızlar bu gün bi mutlu haber daha aldım meğer kız kardeşimle aynı anda hamile kalmışız tabi onun normal teyze oluyormuşum![]()
Inşallah canım doktor her halükarda Progestan iğneye başlattı. Onun da çok ağrılı bir iğne olduğunu duydum. Bu çocuklar bi doğsun gerçekten galiba bacağından sallayacağım bu kadar uğraştırdigi içinLekelenmen kan şeklinde kırmızı değilse korkma inşallah birşey olmamıştır. Benim kızıma hamileligimde 4 ay neredeyse ara ara kanamam oldu hemde kırmızı renkte ama çok şükür şimdi kızım 7 yaşında![]()
Bir ikiz annesi dahaKızlar keseleri gördük 5 mm ikiside tutmuşdarısı bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Kalp atışı için haftaya cuma gidicem
![]()
gözünüz aydınKızlar keseleri gördük 5 mm ikiside tutmuşdarısı bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Kalp atışı için haftaya cuma gidicem
![]()
Hey maşallah sağlıkla büyüsünler nazar değmesin ❤❤Kızlar keseleri gördük 5 mm ikiside tutmuşdarısı bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Kalp atışı için haftaya cuma gidicem
![]()
Allahım, gönlünüze göre nasip etsin en kısa zamanda inşallahBenim sonucum negatif çıktı kızlar maalesef
Catlatma iğnesini yaptığınızda kac mm idi yumurtalarKontrolden geliyorum şimdi çarşamba yine kontrol var cuma günü toplarız büyük ihtimalle dedi 14.gün oluyor yani bu kadar duymamıştım hiç umarım sıkıntı olmaz 12mm 12.5 mm 2 yumurtam var
8. Gün 250 10. Gün 600gözünüz aydınsağlıkla büyüsünler kan sonuçlarınız kaçtı
Amin amin teşekkür ederim hepimizin inşallahHey maşallah sağlıkla büyüsünler nazar değmesin ❤❤
Son kontrolde 18 mmdilerCatlatma iğnesini yaptığınızda kac mm idi yumurtalar
Yaa inşallah
Valla canım ben devlet hastanesinde diyetisyenim ve aşı olmadım. Günlük bana 60-70 hasta geliyor üstüne servislere çıkıyoruz hastane mutfağına giriyoruz her gün. Hem çok insan görüyorum hem de çok hareketliyim. Bu şekilde anlattım doktoruma. Tek kese gördüğümüzde rapor vermeyen doktor ikiz olunca çat diye verdi heyet raporunuKızlar neden rapor alıyosunız ikizde. Riskiniz mi var önlem olarak mı![]()
Sadece en fazla 45 gün oluyor onu biliyorum ama 20 günlük de verir istese. Sen heyet rica et doktorun ılımlıysa verir canım.20 günlük heyet raporu oluyor mu canım? Direkt onu istesem
İnşallah canım. Kokularını çekelim içimizeYaa inşallahSağlıkla kucagımızıda alırız inşallah.
Ay ne güzel iki kuzen sağlıkla doğsun inşallahKızlar bu gün bi mutlu haber daha aldım meğer kız kardeşimle aynı anda hamile kalmışız tabi onun normal teyze oluyormuşum![]()