• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çatalla ez yarım limon bi sarımsak tuz karıştır harika oluyor yemeğin yanında yiyorum öyle de yiyemiyorsan sarımsaklı yoğurda karıştır ya da humusa😍 o da güzel olur😂

Evet bizlerin damak zevkine pek hitap etmiyor olabilir ancak gebelige fayda sağlaması konusunda yabancı kaynaklarda çok makale var....ben bazen kahvaltı omletine ilave ediyorum yahut bir kase yoğurt içine sarımsak rendeleyin bu şekilde ancak en lezzetli versiyonu 2-3 yaprak marul, dereotu,küp küp avokado,sarımsak rendesi zeytinyağı ve limon sosu ile birlikte 😉
Ay kızlar okurken yutkunmaktan ölüyorum 😄 Nasıl canım çekti. Elimdeki yumusaklar bitti, diğerleri bir an önce olgunlassa da şu tarifleri denesem 😭

Kızlar mide bulantısı çeken yok mu 😔🙈 bulantınız olmasında ama yinede belki aranızda vardır. Benim çok bulantım var özellikle 3 gündür meyve salça ekmek karpuz bunlar dışında birşey yiyemiyorum 😔 su içmek çok sıkıntı suyu içtiğim an fena oluyorum 😔
İnşallah sizler böyle olmazsınız
Canim ben de hala hicbir belirti yok😕 Günlük yaşamımı en ufak değiştiren bir şey yok. Erkek olunca hiç bulantı falan yapmıyormuş hurafesine inanıyorum şu aralar :)

Kızlar mide bulantısı çeken yok mu 😔🙈 bulantınız olmasında ama yinede belki aranızda vardır. Benim çok bulantım var özellikle 3 gündür meyve salça ekmek karpuz bunlar dışında birşey yiyemiyorum 😔 su içmek çok sıkıntı suyu içtiğim an fena oluyorum 😔
İlaçlardan sanırım benim de öyle. Suyun tadı bile değişik geliyor 🤷‍♀️

İlaçlardan sanırım benim de öyle. Suyun tadı bile değişik geliyor 🤷‍♀️
İlaçlardan olamaz canım yaa 1 aydan fazladır kullanıyorum ilaçları hamileyiz yaa ondan bence 🤭🤭😄 inşallah hemencik geçer dediğim gibi suyun tadı da değişik yağlı yemek asla yemedim daha bugün makarna yemeyi denicem 🤭 inşallah yerim 😄

Ay kızlar okurken yutkunmaktan ölüyorum 😄 Nasıl canım çekti. Elimdeki yumusaklar bitti, diğerleri bir an önce olgunlassa da şu tarifleri denesem 😭
Hahahaha bu günlerin tadını çıkar valla istediğin herşeyi ye.Sarımsak benim bebeğimdi yiyemiyorum😂 Şuan yediğim şeyler sayılı..🤮

Canım, oksaparı buz dolabında mı saklıyorsun? Benimkisi dışarda duruyor.
Benim kide dışarıda duruyor,
Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Ben üzeüne tuz limon ve azda zeytinyağı ile tadlandırıyorum 😊limonun tadı baskın olunca avakadonun tadını almıyorsun

Ben canım ben 2 haftadır benimle. Normalde 4 litre su içen ben su görünce midem bulanıyor🥺 Ben meyve yediğimde de kötü oluyorum haşlanmış makarna üzerine yoğurt yiyorum ya da mercimek çorba içine ekmek doğruyorum. Et tavuk yumurta vb yiyemiyorum 2 haftadır🤷🏽‍♀️ Karpuz yediğim gibi midemde parti başlıyor kaynama partisi. Baş dönmesi de başladı bu ara sende var mı?

Ben kese için gittiğimde tek kese görmüştü doktor. Israrla çift dememe rağmen hayır biri tutmuş demişti. O yüzden bizim için sürpriz oldu, doktor öyle söylediği için normal olarak teki tuttu demiştik. Amin hepimize inşallah🤲🏼
Tam sürpriz olmus gerçektenn😍

Ben canım ben 2 haftadır benimle. Normalde 4 litre su içen ben su görünce midem bulanıyor🥺 Ben meyve yediğimde de kötü oluyorum haşlanmış makarna üzerine yoğurt yiyorum ya da mercimek çorba içine ekmek doğruyorum. Et tavuk yumurta vb yiyemiyorum 2 haftadır🤷🏽‍♀️ Karpuz yediğim gibi midemde parti başlıyor kaynama partisi. Baş dönmesi de başladı bu ara sende var mı?
Ayyy ben çorba bile yiyemiyorum yaa inşallah bizde düzeliriz erken başlayanın erken biter bulantısı diyorlar öyle oluruz umarım. Baş dönmesi yok canım birde sabahtan bulantı olmuyor benim akşam yani saat 12 14 falan başlıyor gece yatana kadar 🤦🏼‍♀️

İlaçlardan olamaz canım yaa 1 aydan fazladır kullanıyorum ilaçları hamileyiz yaa ondan bence 🤭🤭😄 inşallah hemencik geçer dediğim gibi suyun tadı da değişik yağlı yemek asla yemedim daha bugün makarna yemeyi denicem 🤭 inşallah yerim 😄
Seninki hamilelikten, inşallah benimki de ondandır 🙏😌
Yiyebileceğin bir şey illaki bulursun, zaman ver kendine. Bebek senden beslenmiyor henüz

Ayyy ben çorba bile yiyemiyorum yaa inşallah bizde düzeliriz erken başlayanın erken biter bulantısı diyorlar öyle oluruz umarım. Baş dönmesi yok canım birde sabahtan bulantı olmuyor benim akşam yani saat 12 14 falan başlıyor gece yatana kadar 🤦🏼‍♀️
2 gündür prilam kullanıyorum biraz hafifledi. Yine yiyemiyorum ama en azından herşey daha az kokuyor. Yağsız limonlu süzme mercimek içebiliyorum ben de sadece. Allah yardımcımız olsun

Vesile olurlar Insallah bebişlerin tutunmasina 🙏😊
Sizde Bülent tıraşa yaptır mıştınız. Ben bu sabah idrar testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm hemşireme söyledim pazartesi 11. Günde kan testi bizim için önemli dedi. O yüzden kan testi için pazartesini beklicem ama gerçekten geçmiyor, her yaptığım hareket yanlış mı diye vicdan yapıyorum çok zor ama inanıyorum hayırlı güzel haberler alıcaz 🤲🌸

Et tavuk kıyma bende yiyemiyorum sabah yumurta yiyiyorum bir tek oda yanında haşlanmış patates olacak bol karabiber ve tuzlu olacak anca öyle yiyebiliyorum

Back
X