• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Maşallah inşallah güzel ilerler Bende 7. Günde idrarda yaptım çift çizgi çıktı, 😊🧿inşallah pazartesi günü test günüm çok merak ediyorum kaç çıkıcak çift emriyo transferi olmuştum.
Bende 7.gundeyım yapsammı ama sureklı regl agrım var benim bıde ıxım bos gıbı off allahım İnşaAllah rabbim hepımıze nasip etsin

Ya bu mesajınız bana öyle iyi geldi ki ben de 6.gün evde test yaptım ve negatif çıktı çok moralim bozuldu. Bugün test günüm umutsuzdum inşallah güzel sonuçlar alırız😊
inşallah cnm seninde haberlerini bekliyoruz evde negatifi görünce dayanamadım ben valla öğrendim içim rahatladı hiç değilse

Kızlar artık SMA taşıyıcılık testi yeni evlenecek çiftlere yapılacakmış ya siz de benim gibi sanırım yaptırma şansınız olmadı . Sonradan yaptırmayı düşünsek nerde yaptırabiliriz ? Televizyonda duyduğuma göre ucuz bir testmiş kan vericez bitecek ama nerde yaptırabiliriz aranızda yaptıran var mı?

Iyi akşamlar, ben pazartesı transfer oldum 5ci gün donmuş embryo’di ama hiç belirtim olmadı akıntı vs sadece arada sırada kasık agrılarım oldu.. Evde gebelik testi yapan oldumu aranizda? Birde progesterone tablet’leri vajinal aliyorum ama sanki hemen akinti halinde geri geliyor icsem ayni etkiyi verirmi? Bu surecde progesteronun onemli oldugun dan icime endise dusuyor 😔
Merhaba, ben de pazartesi transfer oldum dondurulmuş. Progestanı fitil şeklinde kullanıyorum. Çok yanma ve akıntı oluyordu daha sonra arkadaşım bana yanlış kullandığımı, böyle olmaması gerektiğini söyledi. Kullan at eldivenlerden giyiyorum ve orta parmağım (en uzun) ile itebildiğim kadar itiyorum.yanma bitti akıntı var ama ilaç öbek öbek geri gelmiyor.
Doktora bu şikayetlerimi söyledim ve vajinal almam gerektiğini tekrarladı bu arada

Kızlar hastaneden geldim şimdi şuan rahim kalınlığım 6 imiş 8'de transfer yapıcaz dedi bir de bende hani folikül vardı da değerim yüksekti ya bugün folikül 18'den 20 ye yükselmiş boyu çatlamadan transferi yapıcaz dedi kan verdim onun sonucunu beklicez bi de yarın da kan vericekmişim ben seni pazartesi görücem tekrar dedi haftaya cuma da transferini yaparız muhtemelen dedi... bakalım ne olacak ☺️ H Hazel9 FlyingHummingbird FlyingHummingbird

Peki genetik test yaptırmadınız mı bu kadar kayıp sonrası veya oluşan embriyolarınızı neden genetiğe yani pgt ye yollamadınız canım
Kendımızde bı genetık sorun cıkmadı kayıptan sonra genetık test ıstendı onu yaptırdık o yuzden yollanmadı zaten boyle borseyı ılk defa yasadım canım

Back
X