- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.561
İnşallahKorkmayınn inşallah katlanarak yükselecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahKorkmayınn inşallah katlanarak yükselecek![]()
Benim drum bana çok travmatik bir vakasına demişti. Antepte şansın yok dediler bebek sahibi olmak için biz de Ankaraya gittik çok iyi bir Dr bulduk. Benim de tek yumurtaligim ameliyat sonrası çok küçülmüş onda yumurta olmadı. Tek yumurtadan toplandı o yüzden. Şu an 26 aylık bir kızım var. İkizlerime de gebeyim. Asla da karamsar olmadım. Hep ben anne olacağım dedim kendime. Sonsuz şükürler olsun. Eminim sen de güzel duygular yaşayacaksın. Sadece biraz daha sıkıntılı oluyor bizim açımızdanAyyy aşallah ya ban ada umut oldunuz valla . benmde bagırsaklara kadar yayılmıştı ameliyat olddum hem yumurtalık sayım düştü hem tüp hasarlı hem de tekrarlayan çikolata kistim var 2.5 cm ve 6 mm 2 adet sag tarafta ben de inanılmaz korkuyorum ya olmazsa ya kaliteli cıkmazsa yumurtalar ya tutunmazsa diye .Böyle şeyler duyunca inanılmaz mutlu oluyorum benim de bir şansım var diye
Bir de ben varım 29 mayıs transferi, bugün 7.günümGaliba erkenden kan vermeyen @Hediye_ömer ikimiz kaldıkSabırsızlanıyorum inşallah tutunmuşlardır
![]()
Çok çok üzgünümKızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
Ben ekranda bir önceki hafta gördüğümü bile göremedim, başta espri yaptım hatta; bebek gitmiş mi yoksa hocam diye. Ama gerçekmiş meğer. Vajinal ultrasonla da baktı. Salı günü tekrar çağırdı ama ümitli değilim dedi. Kanama alanı başlamış çok yoğun bir adet kanaması gibi kanamayla düşecek dedi. Gerçi bastan beri hiç kanamam olmadığı için de rahat hissediyordum. Sebebini sordum. Tek sebebi kromozom bozukluğu dedi. Senin yaptığın bir şeyle ya da başka bişeyle ilgisi yok, doğsa da down sendromu gibi sağlıksız bir durum olacaktı onu da istemeyiz dedi. Ilaclarina şalı gününe kadar devam et dedi.
Benim 2. tüp bebek deneme hikayem de bu şekilde bitiyor anlayacağınız.
Ağlamadan duramıyorum malesef. Bu saatten sonra toparlanmaya çalışacağım, en kısa zamanda tatile giderim:) Hepinizi öpüyorum, gebelerin sağlıkla kucağına almalarını, sonuç bekleyen kardeşlerimin de pozitif sonucu görüp sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim. Belki bir sonraki denemede başka bir konu başlığında buluşuruz![]()
Canım benim De başıma geldi 2 kere böyle. Drum dedi ki engelli annesi olsan daha çok ağlarsın. Bu bir doğal seleksiyon. O yüzden ben de sakın kalmaya çalıştım ama kürtaj dan sonra yine de çığlık çığlığa ağladım. Kucağıma sağlıklı çocuğumu alınca geçti o acılar. Unutmadım ama acılar geçti. İnşallah sen de sağlıkli bebeğini kucağına aldığın zaman her şeyi atlatacaksinKızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
Ben ekranda bir önceki hafta gördüğümü bile göremedim, başta espri yaptım hatta; bebek gitmiş mi yoksa hocam diye. Ama gerçekmiş meğer. Vajinal ultrasonla da baktı. Salı günü tekrar çağırdı ama ümitli değilim dedi. Kanama alanı başlamış çok yoğun bir adet kanaması gibi kanamayla düşecek dedi. Gerçi bastan beri hiç kanamam olmadığı için de rahat hissediyordum. Sebebini sordum. Tek sebebi kromozom bozukluğu dedi. Senin yaptığın bir şeyle ya da başka bişeyle ilgisi yok, doğsa da down sendromu gibi sağlıksız bir durum olacaktı onu da istemeyiz dedi. Ilaclarina şalı gününe kadar devam et dedi.
Ağlamadan duramıyorum malesef. Bu saatten sonra toparlanmaya çalışacağım, en kısa zamanda tatile giderim:) Hepinizi öpüyorum, gebelerin sağlıkla kucağına almalarını, sonuç bekleyen kardeşlerimin de pozitif sonucu görüp sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim. Belki bir sonraki denemede başka bir konu başlığında buluşuruz![]()
Adet ağrılarınız ne kadar devam etti?inşallahilk iki gün kasıklarımda sızlama oldu 3.gün şiddetli bel ağrım oldu oturamadım uzanmak istedim sürekli galiba 5.yada 6. gün sabah adet olacakmış gibi agrıyla uyandım bu şekilde oldu belirtiler ama hiç belli olmuyo benim 4. denemem bu tutmayandada benzer şeyler yaşadım
Canım gecmıs olsun cok uzuldum Rabbım bır daha yasatmasın ıns tez vakıtte yenı denemekerde bulusuruz Rabbım kalbıne ferahlık versın ıns benımde senınde hepımizindeKızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
İnşallah olsun da sağlıklı bir şekilde sıkıntısına razıyım .Benim tüp baglama ameliyatı olacak .amh de 0.51 di 2 ay once belki o bile düşmüştür .sizin amh kaçtı toplanan yumurta sayınız kaçtı o kadar telsşlıym ki salı günü hastalanmayı bekliyrum çarşamba nasipsse gideceğiz ama çok korkuyorm ya olmazsa diyeBenim drum bana çok travmatik bir vakasına demişti. Antepte şansın yok dediler bebek sahibi olmak için biz de Ankaraya gittik çok iyi bir Dr bulduk. Benim de tek yumurtaligim ameliyat sonrası çok küçülmüş onda yumurta olmadı. Tek yumurtadan toplandı o yüzden. Şu an 26 aylık bir kızım var. İkizlerime de gebeyim. Asla da karamsar olmadım. Hep ben anne olacağım dedim kendime. Sonsuz şükürler olsun. Eminim sen de güzel duygular yaşayacaksın. Sadece biraz daha sıkıntılı oluyor bizim açımızdan
Demekki rahimin kalinlasmasina bagli :)cnm sen sonucun nezaman alicaksin insallah güzel haberler alirsin5. gün embriyosuydu cnm
gerçekten mi maşallah ameliyata rağmen bide o zaman rezerviniz iyiymiş baya ben 22 yasında ameliyat olmuştum sagda 7 cm solda 4 cm birde bagırsaklara kadar yayılmış odaklar vardı .ondan sonra düşmüş zateen amh en son da doktora gittiğimizde 0.51 di ve sadecce 6 yumurta görebildi irili ufaklı .sol tüpde de hasar varmış hsg ye bakıp ta söyledi .sizn kaçtı amhınızBen de çikolata kisti ameliyatı oldum, 29 yumurtam toplandı 17si 5. Günde donduruldu. Merak etmeyin![]()
Benim amh 1.5ti ama o zaman 26 yaşındaydım. Şu an çok daha kötüdür. 5 yıldır dondurulmustu embriyolarımız. Ben de transfer öncesi tüp bağlama ameliyatı oldum çünkü 2 tupumde de hisdrosalpinks denen zehirli sıvı birikiyordu. Bu ameliyatı olmadan bebek tutunmaz dedi drum. Ankaraya gidip ameliyat oldum ben de. Tuplerim baglandi. Aynı şeyleri yasiyoruzİnşallah olsun da sağlıklı bir şekilde sıkıntısına razıyım .Benim tüp baglama ameliyatı olacak .amh de 0.51 di 2 ay once belki o bile düşmüştür .sizin amh kaçtı toplanan yumurta sayınız kaçtı o kadar telsşlıym ki salı günü hastalanmayı bekliyrum çarşamba nasipsse gideceğiz ama çok korkuyorm ya olmazsa diye
Çok üzgünüm, Allah sabır versin. Ne desek boş, geçiyor ama. Hafifliyor bi zaman sonra. İnşallah zaman hızlı geçer sizin içinKızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
ay evet ya benmkide aynısını söyledi sol tüp hasarlı baglamazsak tutmaz ya da dış gebelik olur o zaman kalan yumurtalar da heba olur dedi .Önce bir opu olacak sanırım arkaasından tüp baglanacak .benim size gore dezavantajım burda amh sayımın düşük olması sanırmBenim amh 1.5ti ama o zaman 26 yaşındaydım. Şu an çok daha kötüdür. 5 yıldır dondurulmustu embriyolarımız. Ben de transfer öncesi tüp bağlama ameliyatı oldum çünkü 2 tupumde de hisdrosalpinks denen zehirli sıvı birikiyordu. Bu ameliyatı olmadan bebek tutunmaz dedi drum. Ankaraya gidip ameliyat oldum ben de. Tuplerim baglandi. Aynı şeyleri yasiyoruz
Amh değerimi bilmiyorum, sadece sıkıntı olmadığını söylemişti doktorumgerçekten mi maşallah ameliyata rağmen bide o zaman rezerviniz iyiymiş baya ben 22 yasında ameliyat olmuştum sagda 7 cm solda 4 cm birde bagırsaklara kadar yayılmış odaklar vardı .ondan sonra düşmüş zateen amh en son da doktora gittiğimizde 0.51 di ve sadecce 6 yumurta görebildi irili ufaklı .sol tüpde de hasar varmış hsg ye bakıp ta söyledi .sizn kaçtı amhınız
Benim 2 kere yumurta toplamam oldu çok az yumurta oluştuğu için ve yaşım küçükken bile böyle vahim olduğum için. İlkinde 6 toplandı 3 tanesi 5.gune gitti ikincisinde 5 toplandı yine 3 tanesi 5.gune gitti. Toplamda 6 tane dondurulmuş oldu. Ama benim durumum çok kötüydü 2 tane 8cm patlamış çikolata kisti. Ölüyordum ben nefesim kesildi nefes alamadım beni dra nasıl götürdü babam hatırlamıyorum. Kucağına almış arabaya kadar. Patlayınca kistler yumurtaliklarim inanılmaz zarar görmüş.gerçekten mi maşallah ameliyata rağmen bide o zaman rezerviniz iyiymiş baya ben 22 yasında ameliyat olmuştum sagda 7 cm solda 4 cm birde bagırsaklara kadar yayılmış odaklar vardı .ondan sonra düşmüş zateen amh en son da doktora gittiğimizde 0.51 di ve sadecce 6 yumurta görebildi irili ufaklı .sol tüpde de hasar varmış hsg ye bakıp ta söyledi .sizn kaçtı amhınız
evet cnm benim 15 günde haxırdı transfere iki gün önce pozitif sonuç aldım cnm 6. günde öğrendim cok şükür rabbim sanada tüm isteyenlere nasip etsin inşallahDemekki rahimin kalinlasmasina bagli :)cnm sen sonucun nezaman alicaksin insallah güzel haberler alirsin![]()
kalçadansa normal iğnedir cnm esin yapamaz saglıkçı değilse hayırlı olsun cnm çok sevindim rabbim tamamına erdirsinKızlar hamileyim sanırım.transfer sonrası 5. Günüm sabah kan testi 25 çıktı. Düşük önleyici iğneye başlıcam
Bu iğne kan sulandırıcı iğne gibi ucu ince mi? Kalçadan yapılacak dedi doktor, eşim yapabilir mi?
çıkar cnm 5. gün embriyosuysa cıkar cnm7. Günüm Cok merak ediyorum kan versem çıkar değil mi ?