- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.961
Süpersiniz valla, çok pozitifsiniz. Benim bile modumu Değiştirdiniz. Allah gönlünüze göre versinYeter ki değerim artsın bütün ağrılara razıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersiniz valla, çok pozitifsiniz. Benim bile modumu Değiştirdiniz. Allah gönlünüze göre versinYeter ki değerim artsın bütün ağrılara razıyım![]()
İnşallah hepimizinnSüpersiniz valla, çok pozitifsiniz. Benim bile modumu Değiştirdiniz. Allah gönlünüze göre versin![]()
canım yeniden test verdinmi sen yada verecekmısın merak ettim seni inşallah yükselmiştir değerinYeter ki değerim artsın bütün ağrılara razıyım![]()
1089 olmuş canm artış bu sefer pek sağlıklı değil dediHadi inşallah güzel haberlerle![]()
Bana da söylenmedi. Transfer öncesi doktor odaya gelip şu kadar kaldı fln diye bilgi verirken "kalitesi nasıl" soruma "iyi kalitede" dedi "peki diğerlerinin de kaliteleri aynı mı" diye sorudugunda aynı kalitedeler zaten kaliteli olmasa embriyologlarimiz dondurma teklifinde bulunmazlar, onlar çözdürülürken bozuluyor tarzı şeyler söyledi. O, kalite olarak numaralandırma yapmayınca ben de sormadım açıkçası. Neticede 5aa kalitesinde yumurta transferi yaptırıp negatif sonuç alan da var; 3ab (artık kalitesiz olan hangisi oluyorsa işte ) yaptirip pozitif görende var. O yüzden açıksası ögrenip burda yazılanlarla kıyaslama yapıp strese girmektense kaliteli oldugunu bilmek bana yetti.İnanın ben süreçle ilgili bir tane transfer edeceğiz cümlesinden başka bir şey duymadım, diğerlerinin ne olduğu hakkında bile fikrim yokBu kaliteliydi, 3.gün embriyosu dediler ve yaptılar. İlk denememde anladığım şu ki, çok araştırılıp öyle gidilmeli. Her sorunuza hatta gerektiğinde hasta sormadan detaylı bilgilendirme yapacak doktor önemli; ben şahsen o detayları hiç öğrenemedim.
sizin nasıl ilerledi artışlar yazarmısınız1089 olmuş canm artış bu sefer pek sağlıklı değil dedi![]()
600 lerdeymiş değeriniz. 1200 olmamış ama 1100 olmuş neredeyse. Kesin mi konuştu doktor?1089 olmuş canm artış bu sefer pek sağlıklı değil dedi![]()
Tatlım ben hem günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum hem de 3günde 1 iğnesini vuruluyorum. Doktor garantiye alıyor herhalde böyleBen progesteronu fitil olarak kullanıyorum. Neden bazılarımıza iğne şeklinde veriliyor onu çözemedim.![]()
Nden canım nden saglıklı olmasın kım dedı onu1089 olmuş canm artış bu sefer pek sağlıklı değil dedi![]()
Bulantıya bu hafta prilam diye bi ilaç yazdı dr. Baya iyi geldi dün ilk defa et yedim maşallah diyeyim. Sen de yazdır istersenBende arada bir kasık agrisi oluyor sadece cnm. Mide bulantısı çok bende de![]()
Sağolcanım yeniden test verdinmi sen yada verecekmısın merak ettim seni inşallah yükselmiştir değerin
6.gun 15 9.gun 73 12. Gün 352 14. Gün 687 16 gün 1089 başlarda 3 kattan fazla artıyordu hep 14 gün 2 kata düştü şimdide yüzde 58 artmışsizin nasıl ilerledi artışlar yazarmısınız
Bekleyip gorecez dedi 687 diydi 1374 olması lazımdı dedi doktor600 lerdeymiş değeriniz. 1200 olmamış ama 1100 olmuş neredeyse. Kesin mi konuştu doktor?
benimde 2 .kan testim fazla artmış tekrar kan vermene gerek yok güzel dediler sizden neden bu kadar kan istediler anlamadım6.gun 15 9.gun 73 12. Gün 352 14. Gün 687 16 gün 1089 başlarda 3 kattan fazla artıyordu hep 14 gün 2 kata düştü şimdide yüzde 58 artmış![]()
Canım benim olur mu öyle şey % 70 artması yeterli. Zaten 2 gün sonra kese de görünür. Oğlumda öyle çok katlamadı1089 olmuş canm artış bu sefer pek sağlıklı değil dedi![]()
Kese gözükmüyor mu binin üstü?Bekleyip gorecez dedi 687 diydi 1374 olması lazımdı dedi doktor
Doktor 1374 olması lazımmış 1089 olmuş bu artış çelişkili bu sefer pek sağlıklı artmamis bekleyip göreceğiz dedi salı günü tekrar bakacakNden canım nden saglıklı olmasın kım dedı onu
%58 artmış canm inşallah benimde öyle olur sağlıcakla doğarCanım benim olur mu öyle şey % 70 artması yeterli. Zaten 2 gün sonra kese de görünür. Oğlumda öyle çok katlamadı
Mesela 304 oldu sonra 570 sonra 1050. Şimdi 6 bucuk yaşında sapasağlam maşallah
Ya çok saçma geldi bana ve sinir oldum. Matematik maratonu mu bu? Olması gereken Değere çok yakın artmış işte. Keseyle baksın mademDoktor 1374 olması lazımmış 1089 olmuş bu artış çelişkili bu sefer pek sağlıklı artmamis bekleyip göreceğiz dedi salı günü tekrar bakacak![]()
3binin üzerinde görünüyor canımKese gözükmüyor mu binin üstü?