• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İnanın ben süreçle ilgili bir tane transfer edeceğiz cümlesinden başka bir şey duymadım, diğerlerinin ne olduğu hakkında bile fikrim yok 🤷‍♀️ Bu kaliteliydi, 3.gün embriyosu dediler ve yaptılar. İlk denememde anladığım şu ki, çok araştırılıp öyle gidilmeli. Her sorunuza hatta gerektiğinde hasta sormadan detaylı bilgilendirme yapacak doktor önemli; ben şahsen o detayları hiç öğrenemedim.
Bana da söylenmedi. Transfer öncesi doktor odaya gelip şu kadar kaldı fln diye bilgi verirken "kalitesi nasıl" soruma "iyi kalitede" dedi "peki diğerlerinin de kaliteleri aynı mı" diye sorudugunda aynı kalitedeler zaten kaliteli olmasa embriyologlarimiz dondurma teklifinde bulunmazlar, onlar çözdürülürken bozuluyor tarzı şeyler söyledi. O, kalite olarak numaralandırma yapmayınca ben de sormadım açıkçası. Neticede 5aa kalitesinde yumurta transferi yaptırıp negatif sonuç alan da var; 3ab (artık kalitesiz olan hangisi oluyorsa işte ) yaptirip pozitif görende var. O yüzden açıksası ögrenip burda yazılanlarla kıyaslama yapıp strese girmektense kaliteli oldugunu bilmek bana yetti.

6.gun 15 9.gun 73 12. Gün 352 14. Gün 687 16 gün 1089 başlarda 3 kattan fazla artıyordu hep 14 gün 2 kata düştü şimdide yüzde 58 artmış 😔
benimde 2 .kan testim fazla artmış tekrar kan vermene gerek yok güzel dediler sizden neden bu kadar kan istediler anlamadım

Canım benim olur mu öyle şey % 70 artması yeterli. Zaten 2 gün sonra kese de görünür. Oğlumda öyle çok katlamadı
Mesela 304 oldu sonra 570 sonra 1050. Şimdi 6 bucuk yaşında sapasağlam maşallah
%58 artmış canm inşallah benimde öyle olur sağlıcakla doğar 😔

Back
X